KAFAM ÇOK KARIŞIK AYRILMALIMIYIM?

Sakın bu adamla evlenme.
sen ayrılcan mı :/ çünkü narsisizm idare eder desek idare edecek gibisin
Ben kesinlikle ayrılacağım kararımı çoktan verdim. Sadece birdaha böyle biri ile karsilasirsam nasıl anlarım o yüzden merakettim.Yani narsizm sürekli selfie çekmekkendini fazla beğenmek bunun dışında nasılanlarım diye

Bir kere böyle narsist biriyle beraber olunca sonra daha iyi anlıyorsun zaten. Benim de böyle biriyle deneyimim oldu. Adam nasılsın diye soruyor ben sorusuna cevap verirken "sormadın ama ben de iyiyim yok şöyle böyle" diyordu. Yani öyle tipler ki nasılsın diyorsa aslında nasılım hadi sor demek istiyor. İğrenç bir insan tipi.

Mesela sürekli benden ilgi bekliyor gibi davranıyor.Mesaj atmiyorum atmıyor bekliyor bekliyor öyle mesaj yazıyor anca benden gelmeyince.Mesela dışarda sakız çiğneyen erkeklerden insanlardan hoslanmiuorum dedim valla ben çiğnerım diye cevap verdi

Ayrıca egolu ....Watsap durumu paylaşıyorum ona bile bakmıyor.Herkesinkine bakıyor benimkine özellikle bakmıyor.Kendini bu kadar kasıyor.Bunlar ufak şeyler belki ama gerçeklerde ayrıntıda gizleniyor

Bir kere bu adam sadece selfie çekmiyor öncelikle. Adam 39 yaşında ve sürekli olarak selfie çekiyor İkincisi, kendini över davranışlarda bulunmuyor bunun alarmlarını dışarı veriyor ve 4.5 ay biriyle görüşüp bir kez olsun karnı açmıdır bu hanımın, yemek yeme sofra adabı nasıldır, yemekten konu açılmışken bu hanım arkadaş yemek hususundan anlar mı gibi sıradan hususlarda bile merak sahibi değil. Üstelik şu kesin bir şey, sofra kültürü diye bir şey vardır. Birinin eli ya açıktır ya değildir. Biri ekmeğini paylaşmayı ya sever yada sevmez. Yada biri eli bol,gönlü boldur yada değildir. Bu görgüdür işte. Görgüsüzlük ayrı narsistlik ayrı. Cahil kişi ,kendini bilmez kişi kendinden de çok emindir zaten. Kim ki kendinden çok emin o zaman şüphelenmek lazım. Hemen duygulara kapılmamak lazım ki mantıklı değerlendirme yapalım. Narsizm çok belirgin tepkiler verir anlayabilirsin. Yeter ki anlama kanalları kapanmasın.

Ayrıca egolu ....Watsap durumu paylaşıyorum ona bile bakmıyor.Herkesinkine bakıyor benimkine özellikle bakmıyor.Kendini bu kadar kasıyor.Bunlar ufak şeyler belki ama gerçeklerde ayrıntıda gizleniyor
Sizinki daha fenaymış ya. İşin içinde görgüsüzlük de var. Narsist insanların belli bir seviyesi de oluyor. Yani benim bahsettiğim insanın eli çok açıktı mesela. Dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyorlar. Sen bu adamdan kaç.

Aynen güzel tespit ☺Yani biran önce bırakmalı

Narsistler isleri bitince bir sure sonra terk ederler, hatta narsistler aldatir da.
Bu kisi narsist ya da degil, ne olursa olsun, evlenilecek biri degil. Bu kisiyle evlilik pismanlik getirir. Su an ayaklarinin yerden kesildigi donem olmasi gerekirken, adamin bazi seyleri batiyorsa demek ki ortada bir gariplik var, sezgilerine guven. Kesinlikle bitir, devam etme.

Aynen suan çok çok mutlu olmam gerekirken rahatsız eden şeyler var.En çok ilgi göstermesi gereken zaman halbuki.İlk ay onun bu hali hoşuma gitmişti.Ağır diye düşünmüştüm hemen ilgi manyağı yapmıyor aşkım demiyor filan...Ama tam tamına 4 ay bitecek...Agir değil odunmus

Ben naesist biriyle evliydim. Narsistlerde empati yoktur. Kendiletini senin yerine koymazlar. Ve son derece kincidirler. Hicbirseyi unutmazlar. Iclerinde biriktirir ve uygun zaman geldiginde intikamlarini alirlar. Cekilecek dert degil. Narsizm kisilik bozuklugu. Tedavisi cok cok zor. Tum uzmanlarin soyledigi uzak durun. Psikolojin daha fazla alt ust olmadan bitir gitsin. Su an bile kafanda soru isaretleri varsa uzatmanin da anlami yok. Cunku evlilik yapilacaksa her iki taraf icin de icine sinmeyen seylerin olmanasi gerekir. Oysa senin icine sinmeyen bir suru hareketi var. Simdiden bu kadar ilgisizse evlenince sadece hizmetci gibi olursun onun gozunde. Bosver, evlenmis olmak icin evlenme.

Aynen çok haklisiniz en mutlu olmam gereken zamanlarda niye yazmadi niye böyle yaptı gibi şeylerle kafamı meşgul ettim kendimi üzdum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…