KAFAM ÇOK KARIŞIK AYRILMALIMIYIM?

bence de boşluk. konu içinde sevgi emaresi göremedim ben. uzatmayın boşuna, ayrılın.

Dün ne yicez diye sordu bende tost gibi bişeyler yiyelim dedim ama şaka yapıyorum ben burda bişey yemem dediGittiğimiz yerde kötü bi yer değildi.Nereye gidersek gidelim burda yemek yenmez filan diyoe ama kendi öğlen dışarda yemek yiyor

40 yaşına kadar hiç evlenmeyen erkekler bende kötü intiba uyandırıyorlar. ya da ben hep tufah olanlara denk geldim. özellikle iş yerimde çok karşılaşıyorum. ince eleyip sık dokuyun derim.
sonra 10 yaş çok ciddi bir fark. 5 yaştan sonra nesil farkı oluşuyor nerdeyse.
ve 4,5 aydır yemek yememek de sıkıntı. biz eşimle ilk yemekte buluştuk . hadi siz ilk de yemek olmasaydı ama şimdiye kadar olmalıydı.
bir de ciddi ilişkilerde bik bik mesaj da saçma yani. ha olur illa ki ama konuşma daha sık olmalı

Hem yaşı çok büyük hem de istediğiniz gibi biri değil.Sürdürmenin anlamı yok , Zaman kaybetmeyin.Sizin en verimli dönemlerinizde adam 50 yaşında olacak.

Evet ben öğretmenim o da bir bakanlıkta uzman

o zaman neden kendi paranızla yemiyorsunuz? yani ben açsam birinin bana aç mısın diye sormasını beklemem. çocuk değilim. yemeğimi söyler, hesabımı da öderim. tamam burada belliki adam cimri, ama sizin davranışınız da doğru değil.

Si
Söz konuyu yanlış anladınız sanirım. Sorun benim aç kalmam yemek yememem veya kendi paramla yemek yemek istememem değil.Onun davranışından duydugum rahatsızlık.

Si

Söz konuyu yanlış anladınız sanirım. Sorun benim aç kalmam yemek yememem veya kendi paramla yemek yemek istememem değil.Onun davranışından duydugum rahatsızlık.

tamam ben zaten diyorum ki adam cimri. onda hemfikiriz. ama siz de diyosunuz ki bana aç mısın diye sormuyor? sorması şart mı? çocuk değilsiniz. ben flörtümle sevgilimle vs buluştuğumda ya açım yemek yicem derim yerim. ister o öder ister kendim öderim. ama illa onun teklif etmesini beklemem.

Ayrilin derim. Dusuncesiz biriymis insan kiz kiza bile hadi yemek yiyelim vs der size bu kadar ay gecmis ve dememis ayrica aşk olmadan asla evlenmeyin yasiniz kac olursa olsun evlilik mantik isi degil âsk ve mantik birbirini destekleyecek âsik olmadan ve bunu size hissettiren birini bulmadan asla evlenmeyin.

İnanmıyorum ya Allah yardımcınız olsun. kesin kararımı verdim bitireceğim kesinlikle.Aynen hem narşist hem odun hem asiri sinirli ve ilgisiz ...
Aramızda 4 yaş var. Ve yaşım da geliyor diyeceğin durum asla yok. Aksine 5 6 sene sonra bir kadının yaşayacağı en güzek dönemleri yaşayacaksın. Olgun bir dönemde, zamanı geldiğinde yaptığın evlilik benim 24 yaşımda düştüğüm hataya düşmeden anlaman demek bazı şeyleri. Karşına sana uygun , beyefendi, görgülü insanlar çıkacaktır. Cimrilik, görgüsüzlük en iyi tabiatlı insanda olsa çekilmez. Sevgiyle kal.

Üzgünüm ama narsist bir kişilik. Benimde böyle çok yakın kız arkadaşım vardı yedi bitirdi beni. Kaç kurtar kendini. Emek falan verme drğmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…