- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Yok bu davranışları surekli aklımda olduğu için bisye hissedemiyorum.Ama ilk başlarda hissetmistim.Bir de el ele tutuştuk umuzda fikan bi heyecanlandim hoşuma gitti ama bu da duygusal bi boşluktan dolayı sanırım.Yani o olduğu için değil kim olursa olsun belki o duygusal boşluğumdan dolayı hoşuma gidecekti
Dün ne yicez diye sordu bende tost gibi bişeyler yiyelim dedim ama şaka yapıyorum ben burda bişey yemem dediGittiğimiz yerde kötü bi yer değildi.Nereye gidersek gidelim burda yemek yenmez filan diyoe ama kendi öğlen dışarda yemek yiyorNeden açım diyemem ki dediniz ? Aksine yanına aç gidin ve ben çok açım deyin bi bakın bakalım sizi nereye götürecek, ne ısmarlayacak, ödeyecek mi vs. Böyle liseli gibi kafede çay kahve nereye kadar ? Ayrıca lütfen acıktım demekten ve yemek yemekten çekinmeyin :)
Evet ben öğretmenim o da bir bakanlıkta uzmanayrıca merak ettim, çalışıyor musunuz?
Evet ben öğretmenim o da bir bakanlıkta uzman
Söz konuyu yanlış anladınız sanirım. Sorun benim aç kalmam yemek yememem veya kendi paramla yemek yemek istememem değil.Onun davranışından duydugum rahatsızlık.o zaman neden kendi paranızla yemiyorsunuz? yani ben açsam birinin bana aç mısın diye sormasını beklemem. çocuk değilim. yemeğimi söyler, hesabımı da öderim. tamam burada belliki adam cimri, ama sizin davranışınız da doğru değil.
Si
Söz konuyu yanlış anladınız sanirım. Sorun benim aç kalmam yemek yememem veya kendi paramla yemek yemek istememem değil.Onun davranışından duydugum rahatsızlık.
zıkkımın dibini yesin belki sen yiyceksin bencilllcidden şaka gibi
zıkkımın dibini yesin belki sen yiyceksin bencilll
Aynen haklisinizsizi böyle düşündüren biriyle olmaz zaten, olmasın da.
Aramızda 4 yaş var. Ve yaşım da geliyor diyeceğin durum asla yok. Aksine 5 6 sene sonra bir kadının yaşayacağı en güzek dönemleri yaşayacaksın. Olgun bir dönemde, zamanı geldiğinde yaptığın evlilik benim 24 yaşımda düştüğüm hataya düşmeden anlaman demek bazı şeyleri. Karşına sana uygun , beyefendi, görgülü insanlar çıkacaktır. Cimrilik, görgüsüzlük en iyi tabiatlı insanda olsa çekilmez. Sevgiyle kal.İnanmıyorum ya Allah yardımcınız olsun. kesin kararımı verdim bitireceğim kesinlikle.Aynen hem narşist hem odun hem asiri sinirli ve ilgisiz ...
Peki bu narşistligin başka belirtileri var mı ?Yani bu narşist insanlar nasıl oluyor ilk defa böyle biseyle karşılaştımÜzgünüm ama narsist bir kişilik. Benimde böyle çok yakın kız arkadaşım vardı yedi bitirdi beni. Kaç kurtar kendini. Emek falan verme drğmez
sen ayrılcan mı :/ çünkü narsisizm idare eder desek idare edecek gibisinPeki bu narşistligin başka belirtileri var mı ?Yani bu narşist insanlar nasıl oluyor ilk defa böyle biseyle karşılaştım
Ablalar... tekmeleyin böylelerini. Sonra canınız yanar.sen ayrılcan mı :/ çünkü narsisizm idare eder desek idare edecek gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?