Evlenmeme 1,5 ay kaldı ve ben inanılmaz stres içersindeyim nişanlımın bazı tavırlarına anlam veremiyorum. Biz aile desteği olmadan evleniyoruz bundan bahsetmiştim daha önce. Bir miktar kredi çektik tabi hazırlıklar başlayınca yani para harcanmaya başlayınca nişanlımda panikledi. Dün mobilya bakmaya gittik benim beğenmiş oldugum modeller vardı yatak odası yemek odası ve koltuk hepsine bir kusur buldu özellikle yemek odasını kendi istediği başka bir takım olması konusunda bana baya baskı yaptı tartıştık bende dedim tamam hangisini alıyorsan al dedim ama bütün hevesim kaçtı annesi bile evden çıkarken oğlum kızı üzme hangisini istiyorsa o alınsın o kullanacak sonuçta demesine ragmen inat etti ve o yemek odasını almayacağım dedi bana koltuk ve yatak odası senin istediğin gibi oldu buda benim istediğim gibi olsun dedi ama benim beğendiğim yemek odası beğendiğim koltukla bir bütün olacakdı o yüzden o olsun istemiştim. Bir diğer konuda bende hep elimden geldiğince nişanlıma destek olmaya çalışıyorum sonuçta bizim için yapılıyor herşey en son maaş aldıgımda bir miktar köşeye koydum onu defalarca yüzüme vurdu neden bana getirmedin bendeki paranın üstüne koyalım dursun kaç kere söylettirdin falan dedi yakın değilmişim ben yakınlık sadece ona sarılmakla olmazmış bende kötü bi niyetim olmadıgını söyledim yine beraber harcayacağız dedim evde duruyor ne var bunda dedim ama nafile tam düğün üstü bu sıkıntılar beni öyle üzüyorki anlatamam ne yapacağım ben ne yapmalıyım bende mi bir hata var :2: :2: :2: :2:
valla canım sen koltuklarla yatak odasını seçmişsin bırakta adamda içinde seninle birlikte yaşayacağı ev için yemek odası takımını seçsin yani ne var bunda ... Sen şimdiden böyle basit şeyleri kafana takıyosan çok üzülürsün.
Ben evleneceğim zaman bütün mobilyalarımı beğendik parasına kadar konuştuk.Sonra ben memleketime döndüm.Düğün tarihi yaklaştı eşim telefon etti mobilyaları aldık diye.Bende seviniyorum aptal gibi yaşasın birlikte beğendiklerimiz oldu diye kayınvelidemle ikisi kafalarına göre o an canları hangisini istediyse onu aldılar.. Bundan daha sinir bozucu bişey olabilir mi.Beğeniyosun hayaller kuruyosun ve sonra aa biz onları beğenmedik bunları aldık diyolar.Sen dua et mobilyalarını tek başına beğenmeye gidebilmişsin ben kaynana,kayınpeder,eşimin teyzesinin kızı,onun 7 yaşındaki kardeşi gittim.Tüm taksitleri ben ödeyeceğim halde kayınvelidem hepsine burun büktü bu pahalı,bu çirkin bu bilmem ne diye.. Boşver canım en azından evinde senin beğendiğin 2 şey var ... Benimse aa bunu da çok seviyorum diyebileceğim bi mobilyam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?