- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
güzelim
26 da evlendim
7 -8 yıl olmadı çok endişeliydim yeni evlendiğimde kendimide hazzır hissetmiyordum
br düşük yaptım tüm kaygılardanmıdır bilmiyorum
sonra çok istememe rağmen olmadı
allaha şükürler olsun çift çizgiyi görmüştüm nihayet 32 yaşında
ve yaştanda dolayı korkularım azalmıştı
keşke hiç korkmasaydım
çok güzelmiş hamilelik zevkli geçti eşim yardım etti süpürme silme yemek
yan gelip yattım
hep hamilemi kalsaydım dedi çok rahat etmiştim çünki
ama sonra sabırsızlandık tabi olsada bir görsek sağlıkla diye
ve dünyaya geldi şükürler osun
bakımı çok kolay
hamilelikte kolay
sevmesi ayrı bir güzel
hayatın çok renkleniyo
ve eskisinden daha formdayım
hep bakımlı bir anne olmak isterdim
sen istersen çok formda olursun mere-ak etme
korkuların inan yersiz
bebeğin olduğunda allahın izni ile iyiki yapmışım diyeceksin canım benim....
haklısın. şuan hapı bırakalı 1,5 ay oldu. kaygılarım da azaldı. şimdi istiyorum. gerçekten iyi bir anne olabilirim. herşeyin üstesinden gelebilirim diyorum :)

yorumun için desteğin için çokçok teşekkür ederim.

haklısınız. aştım artık bu duygularımı.öncelikle çoookk şanslısınız bunu hiç unutmayın böle bi eşe çocuk vermek süper bi duygudur maşallahh diyorum eşinize...
Ama annelik gibi yüce bir duygu için fazla kaygılanmayın.önemli olan allah aratmasın nedensiz yıllarca çocuğu olmayan insan dopdolu bu nedenle fazla kafanızı kurcalamayın bence çok iyi bir anne olucaksınız.
şu an 10 haftalık gebeyim bulantı ve kusmalar o kadar zorluyorki beni ona rağmen şikayetçi değilim şükür ki rabbim verdi aratmadı.doğum sonrasında spora gidersiniz rejim yapar yine eski günlerinizdeki çıtırlığınıza kavuşursunuz dert etmeyin bunları sağlık olsun gerisi kolay
hapı ilk bıraktığımda öyle korkak çaresiz olmuştum ki.. çıkmaza girmiş gibiydim. ama şimdi iyiyim... eşim hala ısrarcı değil. çok istiyor ama baskı yapmıyor. içimde ki soru işaretlerim gitsin diye dün TIP fakültesine gittik. muayene oldum. yumurtlama günlerinde sık ilişki önerdiler. herşeyim normalmiş. oldukça iyiym artık :)
git-geller acabalar o kadar kalmadı içimde :)
yorumunuz desteğiniz için çok teşekkür ederim
dimi yaaahhhhh....... insanın böyle bi kocası olsun, 10 tane de bebesi olsun komşularrrr![]()

teşekkür ederim