Kafam çok karışık desteğe ihtiyacım var :( bebek sahibi olabilir miyim?

güzelim
26 da evlendim
7 -8 yıl olmadı çok endişeliydim yeni evlendiğimde kendimide hazzır hissetmiyordum
br düşük yaptım tüm kaygılardanmıdır bilmiyorum
sonra çok istememe rağmen olmadı
allaha şükürler olsun çift çizgiyi görmüştüm nihayet 32 yaşında
ve yaştanda dolayı korkularım azalmıştı
keşke hiç korkmasaydım
çok güzelmiş hamilelik zevkli geçti eşim yardım etti süpürme silme yemek
yan gelip yattım
hep hamilemi kalsaydım dedi çok rahat etmiştim çünki
ama sonra sabırsızlandık tabi olsada bir görsek sağlıkla diye
ve dünyaya geldi şükürler osun
bakımı çok kolay
hamilelikte kolay
sevmesi ayrı bir güzel
hayatın çok renkleniyo
ve eskisinden daha formdayım
hep bakımlı bir anne olmak isterdim
sen istersen çok formda olursun mere-ak etme
korkuların inan yersiz
bebeğin olduğunda allahın izni ile iyiki yapmışım diyeceksin canım benim....

haklısın. şuan hapı bırakalı 1,5 ay oldu. kaygılarım da azaldı. şimdi istiyorum. gerçekten iyi bir anne olabilirim. herşeyin üstesinden gelebilirim diyorum :) :nazar:
yorumun için desteğin için çokçok teşekkür ederim.:12:
öncelikle çoookk şanslısınız bunu hiç unutmayın böle bi eşe çocuk vermek süper bi duygudur maşallahh diyorum eşinize...
Ama annelik gibi yüce bir duygu için fazla kaygılanmayın.önemli olan allah aratmasın nedensiz yıllarca çocuğu olmayan insan dopdolu bu nedenle fazla kafanızı kurcalamayın bence çok iyi bir anne olucaksınız.
şu an 10 haftalık gebeyim bulantı ve kusmalar o kadar zorluyorki beni ona rağmen şikayetçi değilim şükür ki rabbim verdi aratmadı.doğum sonrasında spora gidersiniz rejim yapar yine eski günlerinizdeki çıtırlığınıza kavuşursunuz dert etmeyin bunları sağlık olsun gerisi kolay
haklısınız. aştım artık bu duygularımı.
hapı ilk bıraktığımda öyle korkak çaresiz olmuştum ki.. çıkmaza girmiş gibiydim. ama şimdi iyiyim... eşim hala ısrarcı değil. çok istiyor ama baskı yapmıyor. içimde ki soru işaretlerim gitsin diye dün TIP fakültesine gittik. muayene oldum. yumurtlama günlerinde sık ilişki önerdiler. herşeyim normalmiş. oldukça iyiym artık :)
git-geller acabalar o kadar kalmadı içimde :)
yorumunuz desteğiniz için çok teşekkür ederim

ahhhhh....... insanın böyle bi kocası olsun, 10 tane de bebesi olsun komşularrrr :52:
dimi yaa:7:
teşekkür ederim:17:

canım inşallah gönlünün istediği olur..

hamileyim.. az önce öğrendim.
adet günümü 2 gün geçmişti ki... çift çizgi hemde çok belirgin şekilde beliriverdi :)
eşimle henüz paylaşmadım.. tarifsiz duygular içindeyim.

3 yıl hap kullandıktan bıraktıktan sonra ki 2. deneme de tuttu :)

hamileyim.. az önce öğrendim.
adet günümü 2 gün geçmişti ki... çift çizgi hemde çok belirgin şekilde beliriverdi :)
eşimle henüz paylaşmadım.. tarifsiz duygular içindeyim.

3 yıl hap kullandıktan bıraktıktan sonra ki 2. deneme de tuttu :)

ayyyy okudum okudum son mesajı görünce bi sevindim anlatamammmmm gözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallah

bende senin düşündüklerini okadaryoğun olmasada yaşadım.

1 sene çocuk düşünmedik aynen eşim tam bir çocuk delisi ama hiç isterim demedi.o çocukları sevdikçe ben kıskandım çocukla benden çok ilgilenir diye istemedim.1 yıl geçti çocuk yapmaya karar verdik.hapı bıraktım. o anda işe girdim.bir kaç ay erteledik.ama plana programa bakmıyor bu işler hapı bırakmamın 4. işe başlamamın 2. ayında hamile kaldım.

ilk öğrendiğimde yarım saat ağlamıştım.hiç filimlerdeki gibi karşılamadım yani.öyle hayal etmemiştim.üstelik 1. evlilik yıldönümüz gününde öğrendim.eşimde dondu kaldı çok garip bir duygu

senin düşündüklerinde benim aklımdan geçti.işimi bırakmak zorunda kalıcam uykusuz geceler geçirecem ağrılar sızılar sorumluluklar vs vs vs okadar korktumki acaba doğrumu yaptık dedim.ilk zamanlar olayı tam anlayamadım ama Yüce Rabbim öyle bir duygu vermişki kadınlara sonrasında tüm dünyam bebeğim oldu

şuan 7 aylık hamileyim.evet hayatım çok değişti.ama hiçbiri gözümde yok yeterki bebeğim gelsin sağlıklı olsun.eşimle ilişkim bpzulacak diye çok korkmuştum.herşeyi birlikte doya doya yaşıyorduk çünkü ama çok büyük değişiklikler olmadı.elbette değişti ama akşamları eve gelip beni öpüp karnıma dokunup oğlumm baban geldi demesi.sıkıntım olduğunda oğlum anneyi üzme demesi beni rahat ettirmek için çırpınması.sabahları uyanınca karnıma dokunup günaydın diyip cevap olarak tepik beklemesi giderken hem beni hem karnımı öpmesi...... hepsi hepsi tarif edilemez duygular. kiiii daha dünyaya bile gelmeden hayatımızı bambaşka ve güzel bir hale soktu.kimbilir gelince nasıl güzellikler olacak

bazen eşimle konuşuyoruz yeni bir hayat yeni bir heyecan yeni bir can diye.ilgi alanlarımız değişti.ultrasonda onu görünce günlerce aaa elini gördünmü ayağıminicik kıpır kıpırdı vb vb konuşuyoruz

elbette hamilelik kolay değil ama inan o içindeki hiss hepsini öyle güzel hale getiriyorki.hele eşinin gözlerinde o sevinci görünce sende dünyanın en mutlu insanı oluyorsun

ha birde emin ol kocanı ne kadar seversen sev o minği kucağına alınca birbirinizi bile gözünüz görmeyecek :1:

sana sağlıklı ve güzel bir 9 ay diliyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çoook teşekkür ederim. çok sağol...

rüya gibi.. hala çok sevinemiyorum bile...

testi bile tedirgin yaptım. sırf eşim çok istiyor diye karar verdim. bende istiyorum şimdiden doğumuna kadar herşeyi planladım :)

senin doğumuna az kalmış. Allah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin.

çoook teşekkür ederim. çok sağol...

rüya gibi.. hala çok sevinemiyorum bile...

testi bile tedirgin yaptım. sırf eşim çok istiyor diye karar verdim. bende istiyorum şimdiden doğumuna kadar herşeyi planladım :)

senin doğumuna az kalmış. Allah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin.

hormonal değişiklikleryaşayacaksın.şuan ki kafa karışıklığı neki dengen bozulacak :27:

ben bir çekirdek yüzünden yarım saat ağladığımı biliyorum :1: birgün acayip moral bozukluğuyla uyanıyorum ertesi gün içim içime sığmıyor.bunlar bu değişik ruh halleri çok normal.çok üzerinde durma bütün olarak düşün.hamileliğinin ilerledikçe bebeği olmayanları olamayanları gördükçe Allah a dualar edip ne kadar şanslı olduğunu düşüneceksin.yani ben öyle düşünüyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.

hani el bebek gül bebek büyümüşsün ve hala öyleymişsin yaa oohh yaşadın 10 misli bir ilgi seni bekliyor

eşine ne zaman söyleyeceksin?bir planın varmıı

hormonal değişiklikleryaşayacaksın.şuan ki kafa karışıklığı neki dengen bozulacak :27:

ben bir çekirdek yüzünden yarım saat ağladığımı biliyorum :1: birgün acayip moral bozukluğuyla uyanıyorum ertesi gün içim içime sığmıyor.bunlar bu değişik ruh halleri çok normal.çok üzerinde durma bütün olarak düşün.hamileliğinin ilerledikçe bebeği olmayanları olamayanları gördükçe Allah a dualar edip ne kadar şanslı olduğunu düşüneceksin.yani ben öyle düşünüyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.

hani el bebek gül bebek büyümüşsün ve hala öyleymişsin yaa oohh yaşadın 10 misli bir ilgi seni bekliyor

eşine ne zaman söyleyeceksin?bir planın varmıı

eşim işten sabaha karşı geliyor. o gelince köpeklerimizi gezdiriyoruz. pc de oturup yeşilçaynı içerken testi hediye pakeyi yapıp vereyim diyorum :))

eşim de ailemde acayip üzerime titrer. şimdiden sonra iyice ilgiye boğulurum :)

duygu dengesizliklerini bebek düşündüğümden beri yaşıyorum. hatta bu sabah bile pazarlık yapıyordum :) en çok beni alcaksın kucağına diye :)

sen nasıl söyledin?
başka bir fikrin varsa söyle her fikre açığım. çook karışığım hala çok:)
ayaklarım titriyor ya :)

biz evde değildik babam vefat etmişti onun 52 sine memlekete gitmiştik..tabi o ortamda pek bebekti testti düşünmüyordum ama ablam çok ısrar etti hatta randevumu falan aldı tüm işlerimi halletti bende eşimden habersiz gittim kan verdim sonucu aldım.tabi geç kalınca merak etti eşim aradı durdu

eve gittim.evlilik yıldönümüzdü ya o gün nerdeydin dedi.sana hediye almaya gittim dedim.çantamdan testi çıkardım verdim.eee haliyle bişi anlamadı tabi :1: çünkü testte beta hcg yazıyor karşısındada rakam var.eskisi gibi negatif pozitif yazmıyo :1:

eee dedi haliyle hamileyim dedim bende ööleee suratıma baktı :27: aslında normalde kızmam lazımdı ama bende sonucu yalnız öğrendiğim için bende doktora öyle bön bön bakmıştım :27: hatta hemşire istemiyormuydun demişti.şok oluyorsun her ne kadarda planlı bir gebelikte olsa..

ilk bir kaç zaman idrak edemedi tabi eşim :D sonra sonra açıldı.hele karnım çıktığında hele hele tepikleri hissettiğinde asıl sevinci mutluluğu çok daha net anlaşılıyordu bişi demesede

çook sevindim. şimdiden heyecanlıyım ileriki günler için :)

köpeklerime söyledim bir tek abla oluyorsunuz diye :) çok sevindiler. hakikaten hissettim mutluluklarını. daha dün gece diyordum onlara çok istermisiniz sizde evde bebek olmasını diye göz kırpmıştı büyük köpeğim :)
cuma gününe dr. dan rendavu aldım. kan tahlili yaptırıcam.
belki ulrtason da da bakarlar.

oohh ev kalabalıklaşıyor desene

hamileliğinin tadını çıkar canımm.hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..ben de yaklaşık 22 aylık evliyim :) başta ben de hiç bebek istememiştim , en az 2 yıl olmaz diyordum.eşimin çok istediğini biliyordum hatta pazarlık yapıyordu , yalvarıyordu falan.ama hiç baskı yapmadı , sen ne zaman hazır olursan o zaman dedi hep..sonra evliliğimin 11. ayında hamilelik şüphesiyle doktora gittim eşime söylememiştim ama oişim uzun sürdü sıra vardı, eşime hastanede olduğumu söylemek zorunda kaldım,hemen geldi haliyle öğrendi..delirdi resmen onu hiç öyle görmemiştim.yerinde duramadı sevinçten..ama hamile değildim..o an karar verdim bi bebeğimiz olmalı..eşim korunuyordu benim kıyamam sana demişti.buna çok güveniyordum ben hemen olur sandım..tam 11 ay geçti ama yok hala gelmedi meleğim..
senin adına çok sevindim gerçekten çok kısmetlisin maşaallah..inşaallah bebeğin ve eşinle çoook güzel çok mutlu günler görürsünüz :))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..ben de yaklaşık 22 aylık evliyim :) başta ben de hiç bebek istememiştim , en az 2 yıl olmaz diyordum.eşimin çok istediğini biliyordum hatta pazarlık yapıyordu , yalvarıyordu falan.ama hiç baskı yapmadı , sen ne zaman hazır olursan o zaman dedi hep..sonra evliliğimin 11. ayında hamilelik şüphesiyle doktora gittim eşime söylememiştim ama oişim uzun sürdü sıra vardı, eşime hastanede olduğumu söylemek zorunda kaldım,hemen geldi haliyle öğrendi..delirdi resmen onu hiç öyle görmemiştim.yerinde duramadı sevinçten..ama hamile değildim..o an karar verdim bi bebeğimiz olmalı..eşim korunuyordu benim kıyamam sana demişti.buna çok güveniyordum ben hemen olur sandım..tam 11 ay geçti ama yok hala gelmedi meleğim..
senin adına çok sevindim gerçekten çok kısmetlisin maşaallah..inşaallah bebeğin ve eşinle çoook güzel çok mutlu günler görürsünüz :))

canım çoook teşekkür ederim :)

buradan birbirimizi tanımasakta mutlulukları paylaşmak birlikte sevinmek çok güzel.

ben doğum kontrol hapını bırakınca keçiboynuzu ÖZÜ eşimle ikimizde sabah akşam içtik. yumurtaları hormonları dengeliyor. belki bizim için faydası olduda kaldım bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim .
şişede satılıyor ortalama 15 lira

umarım sizden de en yakın zamanda müjdemizi alırız.

Allah tamamını erdirsin
demek 3 yıl doğum kontrol hapı kullandın hemen hamile kalmışsın ne güzel
bende kullanıcam korkuyordum etraftaki söylentilerden aslı olmuyor demekki

sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Eeee söyledinmi eşine:)Çok meraklıyımdır ben.Nasıl söyledin eğer söylediysen.bence testi hediye paketiyle sunmak harika bir fikir.Aaa dur ben kendimden bahsetmedim.Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.1,5 yıl önce evlendim ve hemen bebek sahibi olmayı hiç düşünmüyorduk eşimle.aynı sebeplerden solayı:)bizimde harika bir köpüşümüz var evde.onunla geçirdiğimiz vakit bizi çok mutlu ediyordu.eşim 31 ben 27 yaşındayım.ancak artık büyük boşluklar başladı hayatımızda.eşim dışarda gördüğü tüm bebeklere iç geçirir olunca bende artık zamanı geldi sanırım dedim içimden.İlk mesajında yazdığın tüm kaygıları yaşıyorum.acaba iyi anne olurmuyum, acaba selülitler fazla kilolar vs.
Ama yüreğimden gelen seslere yenik düşerek bu ay ilk denememizi yaptık ve regl günümü heycanla bekliyorum.
Senide yürekten tebrik ediyorum sevgili arkadaşım:))))
Çok ama çokk güzel bir anne olacağına hiç şüphen olmasın;))))

Allah tamamını erdirsin
demek 3 yıl doğum kontrol hapı kullandın hemen hamile kalmışsın ne güzel
bende kullanıcam korkuyordum etraftaki söylentilerden aslı olmuyor demekki

sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
doğum kontrol hapları kullanıldığı süre için etkilidir bıraktığından yine ski haline dönüyorsun işte :) teşekkür ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına...:nazar:

ne güzel...Allah tamamına erdirsin
amin canım teşekkür ederim :)
Eeee söyledinmi eşine:)Çok meraklıyımdır ben.Nasıl söyledin eğer söylediysen.bence testi hediye paketiyle sunmak harika bir fikir.Aaa dur ben kendimden bahsetmedim.Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.1,5 yıl önce evlendim ve hemen bebek sahibi olmayı hiç düşünmüyorduk eşimle.aynı sebeplerden solayı:)bizimde harika bir köpüşümüz var evde.onunla geçirdiğimiz vakit bizi çok mutlu ediyordu.eşim 31 ben 27 yaşındayım.ancak artık büyük boşluklar başladı hayatımızda.eşim dışarda gördüğü tüm bebeklere iç geçirir olunca bende artık zamanı geldi sanırım dedim içimden.İlk mesajında yazdığın tüm kaygıları yaşıyorum.acaba iyi anne olurmuyum, acaba selülitler fazla kilolar vs.
Ama yüreğimden gelen seslere yenik düşerek bu ay ilk denememizi yaptık ve regl günümü heycanla bekliyorum.
Senide yürekten tebrik ediyorum sevgili arkadaşım:))))
Çok ama çokk güzel bir anne olacağına hiç şüphen olmasın;))))

öncelikle çok teşekkür ederim.
umarım yakın zamanda senden de müjdeli haberleri alırız.

haberi şöyle verdimm :)....:17:
gece eşim işten gelince köpeklerimizi gezdiriyorduk :) dolaşırken testi yanıma almıştım minik bir cüzdana koymuştum. eşim akşam işteyken 3 kere sormuştu. bende hasta oldum demiştim :) akşam gezerken eline cüzdanı verdim ne bu dedi..
bahşiş dedim :)
ne bahşişi deyip açtı içine baktı.. hayatında ilk defa test görmüşş anlamadı. evirdi çevirdi bu ne dedi :)
çift çizgi işte dedim. yaniii dedi :)))
bebek geliyor dedim :)
çoook sevindim. defalarca sordu babamı olucam ben yanii dedi :)
dedim testi filmlerde de mi görmedin hayır dikkat etmedim ilk defa görüyorum dedi :)
o arada bizim iki köpüş 6 köpek gelince onlara karıştı neyse onları ayırdık bizimkileri alıp eve geldik :) eşim süreklii sordu. gerçekten dimi diye.. :) dedim çift çizgi işte bebek demek dedim. :30:
uyku arasında da defalarca uyanıp benim minik tavşanım annemi olucak dedi :)
bebeğimiz doğsun herekesi rakı içmeye götürücem kurban kesicem falan dedi :)

ysnii konuşmalarımız hep bundan ibaretti.. :)
çoook mutlu oldu :) kucakladı sürekli beni :))

umarım sağ salim kucağımıza alırız :)

tebrikler sağlıcakla gelsin inş:emir_bebek:

teşekkür ederim canım çok sağol :)

Çok güzell bir müjde olmuş bu:)Tekrar tebrik eder, keyifli bir hamilelik dönemi geçirmesini dilerim eşinin minik tavşanına:)))

er-caaa ben az önce regl oldum ya::(
İlk denememizdi ama yinede bozuldum biraz açıkcası.tuhaf hissediyorum şimdi kendimi ama önümüzdeki ay güzel haber alırım inş...
işte böyle...

........................................

Son düzenleme:
Back
X