Kafam çok karışık,eşimi uyarmalımıyım

vay anam vay kadına bak Allahım ya vardır öyle tipler bencede senınde dedıgın gıbı eşini huylandırma o dıkkat bıle etmemıstır boyle bır duruma kıza ımalı konus arkadaslarına onun yanında ne kadar mutlu oldugunuzu falan anlat hatta bu olayı baska bırının basına gelmıs gıbı anlat a aa bızım bır arkadasın kocasından hoşlanan bır kadın vardı kocası ögrenıp kızın aılesıne şikayet etmıs falan dıye sallamaya baslayın baktınız durmuyor hala devam edıyor merdıvenlerden ınerken çarpın gitsin bacagı kırılırda rapor alır belkı boyle tıplere her sey müstehak

bu karakterdeki öğretmenin öğrencilerine vereceği ahlak dersinden şüpheliyim . .
Evli erkeklerden ne isterler bilemem. . Eşine söylememen en iyisi :19:

anlattığınıza göre kadın davranışlarıyla seviyesini bütün okula göstermiş zaten, bencede eşinize belli etmeyin aynı ortamda olduğunuzda onu umursamayın muhatap almayın eşinize iliştiği andada alaycı imalarla uzaklaştırın onu,bence eşinizde durumun farkında hem de kesinlikle erkekler böyle şeyleri daha çok sezer hem kadının davranışları erkek hocalar arasındada bence dedikodu konusudur,kadın herkesin gözünde kendini bir güzel etiketlemiş, sizde inadına daha güzel bakımlı olun eşinizle daha ilgili olsun hasedinden çatlasın boşverin, ben onun sizin huzurunuzu bozacağına inanmıyorum olaya farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum müsadenizle, böyle kompleksi psikopata bağlamış ahlaksız nerde nasıl davranacığını bilmeyen bir kadın o kadar çocuğa öğretmenlik yapıyor yazık,boşu boşuna kadro işgal ediyor,böyle bir yapıdaki insan öğrenciler için ne iyi bir model nede iyi bir öğretmen olamaz, çocukların durumu daha vahim bence...

sana bir şey söylemek isterım her erkek bir kadının ona olan ilgisini anlar......sizin demenize gerek yok kocanız zaten farkındadır...erkek bu ya saf saf düşünmeyelim anlamazmı hiç kendisine olan ilgiyi......kocanızın kötü niyeti olmayabilir...ama etrafında bir kadın habıre dolaşıyorsa ,kocanızın tavrını koyması lazım ..herşeyden önce...siz ne yaparsanız yapın hep medeniyetsız veya görmemişin kocası olmuş durumuna düşürülürsünüz...iki seçenek görüyorum ...ya kocanıza hiç bir şey belli etmeden gelişmeleri takip edersiniz durum vaziyet nedir kimden alaka geliyor kim ses etmiyor anlayın ona göre tepkinizi verın ya da kocanıza bu etrafında habıre biten otun varlığından rahatsız olduğunuzu söyleyin ki tavrını koysun eşiniz o kişiye karşı... Ben olsam kadını görünce suratımı mahkeme duvarı gibi yapar anlamasını sağlardım.

katılıyorum bencede eşinizle knuşun oda nasıl davranması gerektiğini bilsin!!!

cidden hoş bir durum değil ama
maalesef bu tip kadınlar da çok.
Siz eşinize sakın duyduklarınızı ve endişelerinizi anlatmayın.
Adamın aklında olmayan şeyleri aklına getirmeyin derim.
O bayan biraz karaterli biri olsaydı eğer
evli olduğunu bildiği halde, hele hele okul ortamında bu şekilde
hareket etmezdi.bir taraftan sizi de üzmek mutlu ediyordur onu.
Hiç kaale almayın ve gerektiği yerde tersleyin derim...

evli erkekler dahamı çekici oluyor acaba?????

off çok sinir bozucu bir durum. ben olsam söylerim.ters davransın terslesin öbr türlü nasıl çözülebilir ki

Ne insanlar var ya...
Allahım sen koru böylelerinden.
Herkes söylemiş, sen de öyle düşünmüşsün canım zaten.
Eşini de tebrik ediyorum kadınlar gününde ona çarptığı laftan dolayı :)
Çok güzel söylemiş vallahi...
Eşin seni çok seviyor belli ve gözü asla dışarıda değil.
Bir kaç ay içinde de ayrılacakmış zaten o okuldan, o zaman kurtulursunuz bu münasebetsizden.
Bir kadın bir kadının huzurunu bozdu mu eline ne geçiyor hiç anlamıyorum.
Zaten bu arkadaşın huyu da belli, bol keseden attığına göre.
Ayrıca öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğe kesinlikle yakışmayan bu kişinin öğretmen olmasına da ayrıca üzüldüm.

eşinizle konuşmayın sakın...ama bu kadının başkalarıyla da problemleri oluyor diye belirtmiştiniz ya onlardan bahsedin eşinize..şunu yapmış bunu yapmış kadın bana biraz dengesiz geldi canım sen ne düşünüyorsun felan diyerek kadın hakkında eşinizin olumsuz düşünmesini sağlayabilirsiniz...
bende öğretmenim ama bu tip olaylar da üzüyor beni..
:59:

off ya okudukça sinir oldum terbiyesiz inş. böyle biri kadrolu değildir ruh hastası,ahlaksız ay sinir oldum valla :4:bence de kızla muhatap olmayın gereken yerlerde laf sokun anlasın eşinizede anlatıp huzurunuzu bozmayın ama zaten kötülüyomuşsunuz iyi birde bu kızın davranışlarından rahatsız olduğunuzu anlatın böyle biri etrafımızda olmasın sende muhatap olma mesafeli ol diye uyarabilirsin haziranada az kalmış sabır diliyorum size....

Ne aptallar var Allahım ya
İnsanın öldüresi gelir
Pis cadı sinir oldum şimdi :47::47::47:

gerçekten ben de sinir oldum, bence eşinize de anlatmayın, bu kadınla da hiiiç muhattap olmayın, yok sayın...(nasıl yapılırsa artık)
hadi hep beraber gidelim şu okula yahu:10::10::10:

arkadasim sakin olaki esine tek birsey deme,erkek bu hic belli olmaz ne yapacagi

o bayan bir ögretmen yaziklar olsun onun gibisine ,onun egitim verecegi ögrencilere yazik ,yetistirecegi nesillere yazik

acaba diyorum sikayetleri artarsa okuldan uzaklastirilabilir mi?

müdür/müdire ile birebir konussaniz ayagini o okuldan kaydirsaniz cunku hakediyor artik

esiniz kendi okuluna dönse bile bu ahlaksiz kadin onun pesini birakmayacaktir

Desteginiz için sagolun arkadaşlar. Malesef ki kız kadrolu ve en az 3 yıl benim okulumda.

Zaten biraz daha ileri giderse ki okuldaki herkes şikayetçi bu kızdan şikayet etmeyi düşünüyoruz. Okula geleli 1.5 ay oldu müdür bile illallah etti.

Eşime çaktırmadan onu kötülüyorum o da tavırlı çok fazla muhatap olmuyor :)

Son düzenleme:
bende çok sinir oldum okurken ama eşine söylesen artık kıza farkılı açıdan bakar karpuz kabuğu olur doğru bende ne yapacağımı bilemem ama yaprak dökümündeki ferhunda olsa kızı sıkıştırır ayğını denk al derdi zor kadın olarak herşeyi hissederiz ama hocayı görmeden çıkmam ne demek salak ya

Evet can sıkıntsından başka bir şey degil.

Aslında eşime söylesem uzaklaşır iyice ama yine de tedbirli davranmakta fayda var diye düşünüyorum.

erkeklerin nesli tukeniyor sanirim cunku evli erkekle birlikte olan cok kiz var, ciddi ciddi dusunmeye basladim acaba artik erkek nufusu azaldi da ondan mi boyle oluyor diye :26:

bu durumda kocalarinizi paylasin canim yazik o kizlara hahaha

erkeklerin nesli tukeniyor sanirim cunku evli erkekle birlikte olan cok kiz var, ciddi ciddi dusunmeye basladim acaba artik erkek nufusu azaldi da ondan mi boyle oluyor diye :26:

arkadaşım umarım bunu yanlışlıkla yazmışsındır çünkü bunun dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünmüyorumm..:20:

espirinin de bir hudutu olduğunu düşünüyorum.....

Back
X