- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
bir dahakine arabaya yapışırsa, camdan başınızı uzatın mesela:hay allah evleneli de çok oldu ama sen bööle yapışınca para toplayan veletleri anımsattın bana diip gülebilirsiniz....
Çok fenasınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir dahakine arabaya yapışırsa, camdan başınızı uzatın mesela:hay allah evleneli de çok oldu ama sen bööle yapışınca para toplayan veletleri anımsattın bana diip gülebilirsiniz....
ya bilmiyorum çok kötü bir durum.
evet haziranda eşimin görevlendirmesi bitecek seneye de kendi okulunda olacak...
sana bir şey söylemek isterım her erkek bir kadının ona olan ilgisini anlar......sizin demenize gerek yok kocanız zaten farkındadır...erkek bu ya saf saf düşünmeyelim anlamazmı hiç kendisine olan ilgiyi......kocanızın kötü niyeti olmayabilir...ama etrafında bir kadın habıre dolaşıyorsa ,kocanızın tavrını koyması lazım ..herşeyden önce...siz ne yaparsanız yapın hep medeniyetsız veya görmemişin kocası olmuş durumuna düşürülürsünüz...iki seçenek görüyorum ...ya kocanıza hiç bir şey belli etmeden gelişmeleri takip edersiniz durum vaziyet nedir kimden alaka geliyor kim ses etmiyor anlayın ona göre tepkinizi verın ya da kocanıza bu etrafında habıre biten otun varlığından rahatsız olduğunuzu söyleyin ki tavrını koysun eşiniz o kişiye karşı... Ben olsam kadını görünce suratımı mahkeme duvarı gibi yapar anlamasını sağlardım.
cidden hoş bir durum değil ama
maalesef bu tip kadınlar da çok.
Siz eşinize sakın duyduklarınızı ve endişelerinizi anlatmayın.
Adamın aklında olmayan şeyleri aklına getirmeyin derim.
O bayan biraz karaterli biri olsaydı eğer
evli olduğunu bildiği halde, hele hele okul ortamında bu şekilde
hareket etmezdi.bir taraftan sizi de üzmek mutlu ediyordur onu.
Hiç kaale almayın ve gerektiği yerde tersleyin derim...
erkeklerin nesli tukeniyor sanirim cunku evli erkekle birlikte olan cok kiz var, ciddi ciddi dusunmeye basladim acaba artik erkek nufusu azaldi da ondan mi boyle oluyor diye :26:
bu durumda kocalarinizi paylasin canim yazik o kizlara hahaha
espirinin de bir hudutu olduğunu düşünüyorum.....erkeklerin nesli tukeniyor sanirim cunku evli erkekle birlikte olan cok kiz var, ciddi ciddi dusunmeye basladim acaba artik erkek nufusu azaldi da ondan mi boyle oluyor diye :26:
bu durumda kocalarinizi paylasin canim yazik o kizlara hahaha