kafam çok karısık fikirlerinize çok ama çok ihtiyacım var...

aynen canım
durumunuz ne peki
arıyor mu

yok canım aramıyor bugun annesı aradı nıye böyle oldunuz dıye sorucaktı sanırım bende durumdan haberleri yok kendi sölesin diye açmadım telefonu öyle sık konusmayızda yalan da sölemek istemiyorum kadına bende aramadım illaki arıcak ama bu işin pek oluru yok gibi düşündükçe geleceğimi pek parlak göremiyorum

5 senelik ilişkiniz boyunca borcun ne anlama geldiğini öğrenemeyip kendi zevki için borç yapmış bir adamla ne şimdi ne gelecekte bir yuva kurmayı düşünmeyin. büyük bir hata edersiniz. ayrıca ara verip duruma bakacak bir şey de değil bu.

hem hayatında evlenmeyi düşündüğü biri varken o kadar borcun altına giriyorsa, evlenince hiç çıkmaz borçtan.

haklısınız canım doğru söze ne hacet bir daha yapmicagi garantisini asla veremez kaldi ki ne güven kaldı bende nede geleceğe dair umut kendisiyle altından kalkılabilecek kolay bi durum değil kendi geleceğimi de alt üst etmek istemiyorum o bu kadar sorumsuzken bizi ailesini düşünmezken ben kendime ve aileme bunu yapıp uzuntuye sokamam kararım belli ama doğru zamanı bekliyorum söylemek için

Back