Gelinlik Modelleri kafam çok karışık gelinlik seçemiyorum

askiminaskiyim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
5.006
4.315
448
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum. Allah nasip ederse Eylül ayında düğünüm olacak ve gelinlik konusunda kafam çok karıştı.. Prenses etek modelimi yoksa altı toplamalı olanlardan mı iki ara bir derede kaldım.dün hem prenses etek hemde etek tarafı toplamalı farklı bir kaç model gelinlikde giydim hepsi ayrı ayrı yakıştı benim istediğim ise biraz romantik bir gelinlik giymek üzeri dantel o muzlarında dantel kullanılması falan. Ama bu prenses gelinliği giydimde fikrim alt üst oldu lütfen bana yardımcı olunnnn :( karar veremiyorummm

istanbulda yaşıyorsan fatih semtine gitmenizi tavsiye ederim.

orada abartmıyorum 100 ün üzerinde gelinlikçi var. istediğiniz modele yakın bir gelinlik bulacağınıza eminim.

ayrıca modelist yada resmi iyi olan bir arkadaşınız varsa hayalinizdeki gelinliği tarif edip çizmesini isteyin. aramak ve diktirmek daha kolay olur.

bir an önce karar verip sipariş vermelisiniz.

insan hayalindeki gelinliği bulunca işte budur diyo..o yuzden bol bol gelinlikçi gez kesin içlerinden biri diğerlerinin önüne geçecektir :))ama brz acele et eylüle ne kaldı şurda :))

Merhabaaa.. teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben maltepe pendik kartal ve kadıköyde pek çok yer gezdim yani ukelallık yapmak gibi olmasın ama :D (utandım) ne giydisem yakışıyordu artık ben gelinlik giyemicem diye düşünür oldumm. Hani Nasip işidir bunlar ablamla hastaneye gittik çıkışında yürürken bi gelinlikçiye girdik ve o kadar düşünen ben gelinliğimi buldum diyebilirim :) yani beni çok yansıtıyor sade şık asil bir gelinlik zaten nikahımız olacağı için taşlı modellerde pek tercih etmiyordum ben gelinliğimi buldum :) darısı tüm arkadaşlarımn başına .. Fotoğrafı yükleyeceğim telefonmdakiler pek net değil.. Teşekkür ederim tekrardan :)

Back
X