• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık hanımlar, ne yapacağım ben şimdi?

yucelovic49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
10
15
3
22
Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.:( bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??

Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.:KK43: bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Almancayı akıcı şekilde konuşabiliyor musun. Nasıl anlaşıyorsunuz

Görüşebilirsin bu çok normal evlilik öyle pat diye alınacak bir karar değil ve küçük daha yaşın...

Gerçekten istiyorsan arada gelsin görüşün ama kapılma yazı diliyle insanın mükemmel bir profil çizmesi çok kolay,kimse için bu kadar emin konuşmamanı tavsiye ederim.

Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.:KK43: bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Boya çok takılmamak lazım ancak içine sinmiyorsa sinmiyordur

onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??
Adama borcunuz mu var kendinizi zorluyorsunuz, sevmediğiniz ve size çekici gelmeyen bir adam için.
Niye?
"Elime fırsat geçti" diye bakarsanız çok büyük yanlışlara girersiniz...

Fiziki olarak görüştünüz mü, ne kadar zaman geçirdiniz? Yazı yazarak ben de dünyanın en iyi adamı olurum. Her evlenelim diyene kanmayın ya daha 20 yaşta. Sizi Alman olması mı cezbetti yoksa?
Valla ne yalan söyleyeyim, ülkenin ekonomik durumu ortada. Alman olmasının da etkisi var. Ama normalde türkler 5 dakika messjlaşınca hemen konuyu cinselliğe getiriyor. Efendi olması ve bu konulara asla girmemesi de etkiledi.

Sadece 3 cm için mi içine sinmedi ?
Ayrıca çok uzun olduğunda kamburlasiyorlar sanki yaş aldikca

evlenmek için evlenilmez bence kendinizi zamanınızı hiç etmeyin ki herkesin her dediğine de inanmayın açıkçası bana saçma geldi adamın tutumu inandırıcı değil.

sosyal medyada tanıştığın birinden bunkadar çabuk emin olman doğru değil. tabii sana ideal bir profil çizecektir. geri kalan kısmını da senin aklın dolduracaltır. biriyle yüz yüze tanışsan yıllarını geçirsen bile aynı eve girmeden emin olamasın. kaldı ki bura da ne jest var ne mimik ne hareket ne tavır gözlemi. Bir yemeğe bile çıkmak pek çok fikir verebilirsen sen sadece anlatılanlar ile bu adama iyi dersen yanılırsın. evlilik oyle bir heyecanla aniden alınacak karar değildir. böyle durumlarda olan kızlara oluyor örneğini forma bir on beş dakka göz atarsan yığınla görürsün. sorunlu bir evlilikte evli kalsan dert, boşansan dert, çocuk olsa dert. daha çok gençsin hayatında pek çok fırsatlar var evet bu doğru ama kesinlikle bir erkek senin fırsatın olamaz. oku, kendini geliştir, eğitimini tamamla zamanı geldiğinde uygun bir eş adayıyla tanışırsın. böyle bir maceraya atılmaya hiç gerek yok.

Zorla kendini sevmek için kızım evlenirsin gidersin olmadı orda boşarsın 😂😍😍😍 şaka faian değil 💃

ülke ekonomisi öyle bir hale geldi ki pasaportum var diyene kızlarımız tuzlukla koşuyor, inanılmaz.

karşınızdaki insan ya dolandırıcı ya da ciddi psikolojik problemleri var.

insan 7/24 gördüğü insanı bile tanıyamıyor. internetten size yazıp evlenmek istediğini söyleyen birine inanmanız ayrı, iyi biri olduğuna emin olmanız ayrı saçma. daha dünyadan haberiniz yok, sanki sorun boymus gibi bunu dert ediyorsunuz.

Görünüş olarak içinize sinmese bile onu sevebilmek için kendinizi zorlamalisiniz !! Yaşınıza veriyorum ,derhal kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunun.

Back
X