• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık ki..

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
kocaeli sanayi şehri orda yaşamak istiyorum arsa var ev yaptırırsak kira sorunu olmayacak,yaşadığım yer ilçe iş kısıtlı karı koca asgari ücretle çalışıyoruz yıllardır,burda evimiz var kiraya verirsek ek gelir olacak hem ilçedeki ev,ama kvalide kpeder anneler falan hep ilçede çocuk olursa bakabilirler burda yaşarsam taşınırsam yatılı olarak gelip bakabilirler, ilde mi ilçedemi yaşamak arası gidip geliyorum...çocukla çalışmak nasıl onuda kestiremiyorum ile taşınırsak çocuk olursa çalışmazsam aynı para eve giriyo burdaki ile misal 3 binse, ile gidersek ben çalışırsamda ordaki para 4,5 bin falan olur, ücretler ortalama olarak yazdım..ilde iş imkanı çok ev kirası derdi yok,muhtemelen maaşlar daha yüksek olacak,,,ilçede yaşarsam çocuk olursa yatılı kalmaz kimse ama asgari ücrete talim ederim iş yok gibi...

not burdaki evim çok güzel ildeki yer ev bu kadar iyi olamayabilir ama iş herzaman daha önemli gibi..

Son düzenleme:
yani kv geldiğinde sorun çıkmıcaksa ilde kalın derim. ama çocuk için bakıcıda tutabilirsiniz aslında

sorun çıkar ilçedede baksa çocuğa burda sende dururum dedi..il de yaşamak nasıl olur kestiremiyorum

il olursa kira derdi olmayacak diyorsunuz, maaşlarınızda daha yüksek olacaksa il daha mantıklı bence..kendinizi geliştitirsiniz, yükselirsiniz..ayrıca kira derdiniz olmayacaksa çocuk olunca siz 2 sene ara verirsiniz sonra da kreşe başlar zaten..

bende kimseye yük olmak istemiyorum aslında kreş daha aklıma yatıyor maddi sıkıntım yok 2 yıl ara vermek daha iyi gibi bilemedim

ilde mi ilçedemi yaşamak iyidir yok mu fikri olan hep küçük yerde yaşaddım çünkü

Ben bulunduğunuz düzenden memnunken bi yere kıpırdama taraftarı değilim
Şu an diğer yer sadece ihtimallerdeki gibi, belki semti beğenmeyeceksin, belki market uzak olacak, belki de bebek olunca maaşlar sandığından daha az gelecek size
Ordaki arsaya ev yaptıracaksan oranın kirasını alıp burda kalman daha doğru

Bi de çocuk yok sanırım henüz ama olursa yatılı düşünme kimseyi, çocuğunu bırak al annene veya kayınvalidene
Sonra yatılı düzenden de hoşlanmayabilirsin

Ben bulunduğunuz düzenden memnunken bi yere kıpırdama taraftarı değilim
Şu an diğer yer sadece ihtimallerdeki gibi, belki semti beğenmeyeceksin, belki market uzak olacak, belki de bebek olunca maaşlar sandığından daha az gelecek size
Ordaki arsaya ev yaptıracaksan oranın kirasını alıp burda kalman daha doğru

Bi de çocuk yok sanırım henüz ama olursa yatılı düşünme kimseyi, çocuğunu bırak al annene veya kayınvalidene
Sonra yatılı düzenden de hoşlanmayabilirsin

YOK BURDADA YAŞASAM SENİN EVİNDE BAKARIM DEDİ VALİDE BİZLE YATIP KALKACAK GİBİ GELİYO BANA
eşim işini bırakacak eninde sonunda memnun değil ama iş bulamıyor burda ilde şimdiden buldu

YOK BURDADA YAŞASAM SENİN EVİNDE BAKARIM DEDİ VALİDE BİZLE YATIP KALKACAK GİBİ GELİYO BANA
eşim işini bırakacak eninde sonunda memnun değil ama iş bulamıyor burda ilde şimdiden buldu

Ben bebek için yatılı misafir istemem ( zorunlu bir duurm yoksa babam veya kayınpederim yaşıyosa, maddi durumları iyi ise )
Ya evlerinde bakılması, ya da sizde bile bakılsa akşam gitmeleri taraftarıyım
Hem siz hemde çocuğun aile kavramını anlaması için daha uygun böylesi
Sonra aşırı bağımlı anneanne/ babaanneler sebebiyle çocuk annesini 2.planda görüyor

Ben bebek için yatılı misafir istemem ( zorunlu bir duurm yoksa babam veya kayınpederim yaşıyosa, maddi durumları iyi ise )
Ya evlerinde bakılması, ya da sizde bile bakılsa akşam gitmeleri taraftarıyım
Hem siz hemde çocuğun aile kavramını anlaması için daha uygun böylesi
Sonra aşırı bağımlı anneanne/ babaanneler sebebiyle çocuk annesini 2.planda görüyor

senin bebeğin olursa kim bakacak nasıl düşünüoyorsun?

gidicez gibi iş buldum bile aslında daha gitmeden bin binyüz maaşlı iş burda 5 yıldır asgari ücret ama ilde daha başlangıçtaki para

ben kimseye yük olmak istemiyorum aslında hem ilk 2 yıl çocuğa kendimde bakabilirim hem arsa olduğu için üstüne bir kat daha çıkabilirim altlı üstlü oturabiliriz alilelerle daha sonra

Back
X