- Konu Sahibi superisiask
-
merhaba dostlar,
ben 26 yaşındaym.daha önceden dayımın oğlu istemişti beni ama gerek kendimce sebebpler yüzünden hayır dedim şimdi evli ve çocukları var.bense hala bekar.şimdi ise onun ailesinin küs olduğu dayımın oğlu beni istiyor.ne yapmalıyım...evde kaldım deyip illa biriyle evlenmeli miyim? :18:
Sizin aile dışardan evlenemiyor mu niye hep birbirinize talip oluyorsunuz? Elim sende oynar gibi.
merhaba dostlar,
ben 26 yaşındaym.daha önceden dayımın oğlu istemişti beni ama gerek kendimce sebebpler yüzünden hayır dedim şimdi evli ve çocukları var.bense hala bekar.şimdi ise onun ailesinin küs olduğu dayımın oğlu beni istiyor.ne yapmalıyım...evde kaldım deyip illa biriyle evlenmeli miyim? :18:
merhaba dostlar,
merhaba dostlar,
merhaba dostlar,
merhaba dostlar,
Eğer bir şeyler hissediyorsanız neden olmasın?
Ama sadece evde kalmaktan korktuğunuz için diyorsanız yapmayın derim.
Aşık mısınız. Ya da eşiniz gibi görebilecek misiniz onu.
evde kalmaktan korkmak...bu yüzden bir yanım evet de bitsin gitsin diyo..ama iş burda bitmiyor evlilik sorumlulukları olan bi durum sonuçta..bir yanımda hayır akraba evliliği olmasın nasip diyo...aslında çevre baskısı yüzünden..can ciğer dediğim ailem sanki öz ailem değil gibi davranıyor...onlarda şöyle haklı..çevredekiler aa senin kızın yokmu bişeyi dediklerinde bişey diyemiyorlar..depresyona girdim resmen...
Yalnız öleceğimi bilsem kuzenim aklıma gelmez. Siz kardeş gibi büyütülmüşsünüzdür bizde durum farklı diceksindir belki ama, hayatımda 1-2 kez gördüğüm orta uzaklıkta bir akrabama bile o gözle bakmam. Bu soruyu sorabildiğinize göre cidden yetiştiriliş biçimimiz, hayat görüşümüz kesinlikte çok zıt o yüzden öneri de nasıl verilir bilemedim ama yorum yazmadan da geçemedim. Erkek mi kalmadı ya çok üzülüyorum böyle şeyler okuyuncalütfen kendinize yazık etmeyin, belki de doğacak çocuklarınıza.
evlilik kolay bir şey değil ki.. çok sorumluluk istiyor. aynı yatak aynı ev.. hadi evlendin çevre baskısıyla.. yapamadın nolcak? seviyorsan bile bazen karşı tarafın yaptıklarını çekemezken sevmedğin halde inan zor.. çok iyi düşünmelisin..annenlern tavrıda çok yanlış ayrıca hayr dersen sana cephe mi alacaklar yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?