- 16 Ağustos 2022
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Hislerimucurum
Bir hastanede sterilizasyon bölümünde çalışıyordum. Stajimi bu hastanede yapmıştım okulum bitince burada elemana ihtiyaç var diye beni aldılar bilmediğim insanlarla çalışmaktansa burada calisiyim en azindan dedim. Burada 3 kişi çalışıyorduk zaten ilk başladığım gün yanımızdaki x ablanın işi var diye o gelmemişti. x abiyle birlikte kaldik hu şahıs 38 yaşında evli çocukları olan bir adam daha sonra son bir ameliyat kaldi onu bekliyorduk. Benim staj zamanımda bu x abi bana Instagramdan istek atmıştı. O gün dinlenme odasinda ameliyatin bitmesini beklerken seninle bir şey konusucam ıvır zıvır diyerek lafi uzatti bende ısrar ettim ama asla art niyetle konusucagini dusunmemistim. Ben sana stajyerken istek atmıştım seni begendigim senden hoşlandığım için istek atmıştım ıvır zıvır dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen sen evlisin çocuğun var ben sana abi diyorum dememe rağmen ben senden bi karşılık beklemiyorum sadece söylemek istedim falan dedi o an ki şokla bir şey yapamadim sonrasında bu adamin ses kaydını alip herkese rezil ediyim diye işi birakmadim kaldim sonunda ses kaydını aldım işi bırakmaya karar verdim. 2 hafta ihbar süresi içersindeyken başka bir anestezi kızın peşinde koştuğunu o kadin gidince kvcde başka bir hemşireye böyle yaklaştığını gördüm. İlk bu hastanede işe basladiginda ise kendini sekreter kıza bekarim diye tanıtarak kızla sevgili olmus sonra ortaya çıkmış her şey. Bu adamin herkes ne bok olduğunu biliyor diye ben ses kayıtlarını dinletmekten vazgeçtim. Herkes bu adamın ne bok olduğunu biliyor ses kayıtlarını dinletsem bu sefer bana da laf bulurlar diye kendimi geri çekiyorum. Ama bi yandan da evdeki kadina çocuklara acıyorum onlar da sanıyor ki adam evini geçindirmek için çalışıyor. Kafam allak bullak oldu bu adamı rezil etsem elime hiçbir sey geçmeyecek ama etmesem içim içimi yiyor ne yapmalıyım akıl verin