kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
- 73
- Konu Sahibi kuruntumakinesi
-
Evet bütün bunların bende farkındayım mantığımla hareket ettim ama şuan çok duygusal düşünüyorum ve buna engel olamıyorum..Son soylediklerini icine ona dair iyi seyler geldiginde kendine hatirlatirsan yeter kendine gelmeye bence. Gecmis olsun, sevin bu kisden kurtulduguna.
Suan bi bosluktasin demek ki, kendini oyalayacak, kafani mesgul edecek birseyler bulmalisin.Evet bütün bunların bende farkındayım mantığımla hareket ettim ama şuan çok duygusal düşünüyorum ve buna engel olamıyorum..
Icinde hic kotuluk yokmuymus?
Bence birini olmadigi birisine burundurmek en buyuk kutuluktur bi insana yapilabilicek.
Insanin karakterini etkiler.
Insanin mutlulgunu etkiler.
Insanin gelecekteki oz guvenini etkiler.
Iste bunlardir biz insani ayakta tutan seyler.
Sana mudahale eden kendisi cokmu perfect sor bakalim?
Kendini perfect goruyor ve seni yerin dibine sokuyor kilik kiyafet karakter ve davranislarina mudahale ediyor.
beni üzen şey olduğum gibi sevmemesi. Ona göre yaptığı herşey fedakarlık aldığı çikolata bile. Beni olduğum gibi kabul et dedim defalarca ama yapamadı (kendine göre haklı olarak) iyi niyetli biri olması kafamı bulandırıyor o yüzden duygusallık ağır basıyor şuan..Icinde hic kotuluk yokmuymus?
Bence birini olmadigi birisine burundurmek en buyuk kutuluktur bi insana yapilabilicek.
Insanin karakterini etkiler.
Insanin mutlulgunu etkiler.
Insanin gelecekteki oz guvenini etkiler.
Iste bunlardir biz insani ayakta tutan seyler.
Sana mudahale eden kendisi cokmu perfect sor bakalim?
Kendini perfect goruyor ve seni yerin dibine sokuyor kilik kiyafet karakter ve davranislarina mudahale ediyor.
O zaman barış. Daha kötü lerini yaşamak için hazır ol. Ailesi daha fazla incitsin. Sürekli mutsuz ol. Her gün ağla. Ve kendini hep suçla. Kendim ettim kendim buldum diye dövün. Kalbin defalarca kırılsın. Hayata küs. Depresyona gir... Bunları mi istiyorsun. Duygusal düşünüyorsan devam et. Biraz da mantık yurut.Evet bütün bunların bende farkındayım mantığımla hareket ettim ama şuan çok duygusal düşünüyorum ve buna engel olamıyorum..
Şuan sınava hazırlanıyorım ona odaklanmaya çalışıyorum ama ilerde pişman olma düşüncesi aklımı çok bulandırıyorSuan bi bosluktasin demek ki, kendini oyalayacak, kafani mesgul edecek birseyler bulmalisin.
İlerisi olsaydı öyle olacaktı muhtemelen çünkü ailesine aşırı düşkün ve ortada bişey yokken bile terslediği olmuştu. Gördükçe duygularım gün yüzüne çıkıyor belki bilmiyorum ama yanlış bişey yapmak istemiyorum :/O zaman barış. Daha kötü lerini yaşamak için hazır ol. Ailesi daha fazla incitsin. Sürekli mutsuz ol. Her gün ağla. Ve kendini hep suçla. Kendim ettim kendim buldum diye dövün. Kalbin defalarca kırılsın. Hayata küs. Depresyona gir... Bunları mi istiyorsun. Duygusal düşünüyorsan devam et. Biraz da mantık yurut.
Korktuğum şey pişman olmak zaten şuan üzülüp ilerde mutlu olmak için adım atmıştım ama şuan kafa karışıklığı yaşıyorum..Madem öyle düşünüyorsun uzaklaşman en doğrusu duygularına yenik düşüp üzme kendini pişman olursun sonra Allah pişmanlık vermesin zor birşey.
Ya şöyle kötü niyet yok bisey yaparken beni kıracağını bilerek yapmıyor. Tam olarak savunmak değil de iyi yönünü de söylemek istedim. Kpssye hazırlanıyorum şuanİçinde hiç kötülük olmayan seni sen olduğun için sevmemezlik yapıp değiştirmeye çalışmaz saf mısınız evladım hala ama aslında iyi şöyle böyle diye savunuyosun. Yok ben anlamıyorum. Ne sınavına hazırlanıyosun?
seni sen olduğun için sevmeyen ve seni değiştirmeye çalışan bir adam seni sevmiyor ki, hayalindeki ideallerindeki kızı seviyor açıkça ortada, ayrıca seni savunmuyor yanında güvende hissetmiyorsun kendini, böyle biri için mi ikilemdesin ayrıldığına şükret canım geçecek herşey ve hiç yaşanmamış gibi özel günlerin tarihlerini bile anımsamakta güçlük çekeceksin. arkana hiç bakmaNerden başlasam bilemiyorum ama kısaca yazmak istiyorum.3 yıl süren bi ilişkim vardı ilişki içinde birbirimize ters kişiliklerimizin olduğunu anladım ve zor bi kararla bitirdim. Şuan herkeste olduğu gibi zaman geçtikçe olumsuz olan herşeyi unutuyorum aklımda ona dair bize dair hep iyi şeyler var. Neredeyse barışmak için adım atacağım ama bunun olmasını istemiyorum çünkü bir geleceğimiz yok bundan emin olarak bitirdim. Ve biz her haftasonu yüz yüze bakıyoruz çünkü aynı dershanedeyiz. Öyle kötü de bitmedi kavga ederek değil birbirimizi kırmadan bitirdik ama şuan kafam çok karışıyor. Barışmamak için kendimi nasıl ikna edebilirim? ( ayrılık sebebini soracak olanlar için kişiliklerimiz çok zıt, beklentilerimiz farklı, kendimi onun yanında güvende hissetmiyorum, ailesi beni rencide etti buna rağmen beni savunma girişiminde bulunmadı, beni ben olduğum için sevmiyor, beni değiştirmeye çalışıyor. Buna ek olarak iyi yönü de için de hiç kötülük yok.)
Bazı kötü yönler vardır ki dünya iyisi olsa da örtülmez. Genceciksin hayatını kur gez toz eğlenYa şöyle kötü niyet yok bisey yaparken beni kıracağını bilerek yapmıyor. Tam olarak savunmak değil de iyi yönünü de söylemek istedim. Kpssye hazırlanıyorum şuan
tekrar dönersen pişman olursun, ilerde iyi ki ayrılmışım diyeceğinden eminimKorktuğum şey pişman olmak zaten şuan üzülüp ilerde mutlu olmak için adım atmıştım ama şuan kafa karışıklığı yaşıyorum..
Ben yaşadım sen yaşama yazık olur hayırlısı neyse o olsun..Korktuğum şey pişman olmak zaten şuan üzülüp ilerde mutlu olmak için adım atmıştım ama şuan kafa karışıklığı yaşıyorum..
İnşallah ogünler çabucak gelir şuan kendimi boş yere üzmekten başka bişey yapmıyorum. İlk kez bu şekilde bi ilişki yaşadım. Belki tecrübesizliktendir zor bi dönem olarak geçiriyorum...seni sen olduğun için sevmeyen ve seni değiştirmeye çalışan bir adam seni sevmiyor ki, hayalindeki ideallerindeki kızı seviyor açıkça ortada, ayrıca seni savunmuyor yanında güvende hissetmiyorsun kendini, böyle biri için mi ikilemdesin ayrıldığına şükret canım geçecek herşey ve hiç yaşanmamış gibi özel günlerin tarihlerini bile anımsamakta güçlük çekeceksin. arkana hiç bakma
kişiliklerimiz çok zıt, beklentilerimiz farklı, kendimi onun yanında güvende hissetmiyorum, ailesi beni rencide etti buna rağmen beni savunma girişiminde bulunmadı, beni ben olduğum için sevmiyor, beni değiştirmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?