Kafam çok karışık. Ne yapmam gerekiyor?

emin ol geçecek kimse ayrılık acısını sonsuza dek yaşamadı, üstelik seni sen olduğun için sevmeyen biri için o güzelim günlerini heba etmene değmez.
Değmez mutlaka kimse için üzülmeye değmez ama kötü bi dönemdeyim her anlamda buda beni zorluyor :/

Ayrilik Sebeplerini aklina getirirsen yüzüne bile bakmazsin daha ortada birsey yok sadece sevgilisiniz ve ailesi seni rencide ediyorr tüm sebepler ilerde olacaklari gösteriyor

111
Değmez mutlaka kimse için üzülmeye değmez ama kötü bi dönemdeyim her anlamda buda beni zorluyor :/
peki, bir de şöyle düşün canım, onunla uyumsuz olduğunuzu sana değer vermediğini evlendikten sonra farketseydin seni savunmaktan bile aciz bir adamdan bir de çocuğun olsaydı her günün zehir geçseydi.... akıllı bir kızsın kendine ve ilgi alanlarına odaklan herşey gönlünce olsun, çok çok mutlu olacağına inan canım

Çok haklısın hiç bu kadar ilerisini düşünmemiştim o zaman daha kötü olurdu herşey zaten ama 21 yaşındayım ve ilk kez böyle bir ikilemde kaldım biraz tavsiyeye ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim bunları farketmek iyi geldi..

arkadaşlarınızla sürekli gezip bişeyler yapıp onu düşünmemeye çalışın
Çok fazla arkadaşım yok birde aynı dersanede aynı sınıftayız birlikteyken yazılmıştık. Bişeyler sürekli gözümün önünde olduğu için böyle hissediyorum..

Ayrilik Sebeplerini aklina getirirsen yüzüne bile bakmazsin daha ortada birsey yok sadece sevgilisiniz ve ailesi seni rencide ediyorr tüm sebepler ilerde olacaklari gösteriyor
İlk kez tanışmaya gittiğimde bi konudan dolayı ablası "böyle insanlar bana çok amaçsız, boş geliyor" dedi ve herhangi bişey söylemedi. Abartıyor muyum? Kafam gerçekten karışık :/

Sevmemek onun suçu değilmiş gibi geliyor bazen ne bileyim..
Peki kimin sucu? Senin sucunmu?
Az yapmissin tabi, hayatini onune sermelisin bundan asagisi olamz.
Ki zatn sermissin sen o hayatini degmeyen birisi icin yerlere.
Bu adam senden daha ne istiyor bi sorsana.
Her dedgini yaptigin halde bi sefrrde onun kendi elini tasin altina koymasi icin ne gerekli?
Bi canin kalmis onune sermedigin.
Onuda ver kurtul.
Belki ozmn sever.

İlk kez tanışmaya gittiğimde bi konudan dolayı ablası "böyle insanlar bana çok amaçsız, boş geliyor" dedi ve herhangi bişey söylemedi. Abartıyor muyum? Kafam gerçekten karışık :/
Olay nasil gelisti bilmiyorum ama su yazdigina göre yorumlayacak olursam ILK KEZ tanismaya gitmissin ve bu lafi duymussun daha ne desin cnm insan ilk tanistigi birine böyle birsey dermi evlenmeden önce hersey kolay geliyor duydugun laflari felan ask ugruna unutup geciyorsun ama evlenince anliyorsun meger ne önemliymis Taa en basta kendine saygi duydurtman hem ailesi tarafindan hem esin olucak adam tarafindan önce egitimine bakk bosver ugrasma böyleleriyle

hayatının en güzel yıllarındasın, zaman öyle hızlı geçiyor ki her günün kıymetini bilmek, sadece nefes aldığın için bile mutlu olabilmek gerek. şu anki hislerini bir kum saati içindeki kum gibi düşün, sürekli eksiliyor. önünde uzun yıllar var daha, ileri yaşlarda illa ki daha büyük sorunlarla karşılaşıyor insan ve gençlik yıllarında dert ettiği olayları çok basit görüyor o dertler için en huzurlu yıllarını boşa harcamış olduğuna pişman oluyor. şundan emin ol, bu kararı verip kurtulduğun için aslında çok mutlu ve huzurlu olman gerekiyor, bu kararı herkes veremez güçlü ve akıllı bir kızsın belli ki ve doğru olanı yapmışsın.

Belki o zaman bile onun için yeterli olmaz fazlasıyla yıprandık çünkü..

Şuan bile bazen dünyadaki kötü olayları görüp duyup buna üzülmeye değmez diyorum ama işte bi an geliyor herşey ona bağlıymış gibi hissediyorsun ve bu histen uzaklaşman zaman alıyor. Bende bunu hemen atlatmak istiyorum çünkü bu şekilde ilişkisi evliliği olan insanlar mutsuz bunu görebiliyorum bazen mantığım devre dışı kalıyor o yüzden akıl almak istedim..

Mutlaka önemli siz daha tecrübeli olabiliyorsunuz ben tam olarak kestiremiyorum. Ben zaten ablasına karşı saygısızlık yapmasını beklemedim ama en azından bana üzüldüğünü hissettirebilirdi olay oldu ama bana hiç hakverdiğini düşünmüyorum hakverseydi sineye çekebilirdim belki. Ama onu dahi yapmadığı için olmayacağını anladım işte..

boşlukta olmak ne kadar çok hata yaptırabiliyor insana. her ilişkinin iyi kötü anları vardır. ama geleceği olmayan bir şey beklenti içinde olmak insanı yorar.

boşlukta olmak ne kadar çok hata yaptırabiliyor insana. her ilişkinin iyi kötü anları vardır. ama geleceği olmayan bir şey beklenti içinde olmak insanı yorar.
Sonunun güzel olmayacağını bildiğin şeylerde yoruyor. Şimdi yorulmayı göze almalıyım bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…