- 21 Mayıs 2024
- 69
- 20
- 8
- 31
Merhaba arkadaşlar . Ben 31 yaşında biriyim. Bundan 7ay önce iş yerinden bi çocuk bana benimle tanışmak istediğini iletti ortak tanıdıklarımız vasıtası ile . Kendisi de 25 yaşlarında ben en başta direk hayır dedim yaştan ötürü yaşa takıntım vardı. Kendisini hiç görmedim ama. Aradan 1 ay geçti yanımdan geçti gördüm bakıştık ve içime bişe oldu birden . Sonra araya giren o arkadaşıma durumu anlattım hani konuşsam mı acaba olurmu vs yanlış anlar mı sonradan niye R yaptı vs diye neyse arkadaşım da araya girdi ekledi beni konuşmaya başladık ilk gün normal muhabbet ikinci gün cevapları geç gelmeye başladı ama takılmadım çok . Üçüncü gün de normal konuşuyoruz muhabbet ediyoruz akşamına işte mesai muhabbeti falan yapıyoruz o dedi ki bana bende kalıcaktım vazgeçtim arkadaşımla buluşacağız bende Hmmm iyi bakalım dedim o gün bu gündür bişe yazmadı hiç bende sinirlendim yazmadım sanki ben zorla konuşturuyor gibi hissettim. Birbirimizi hiç silmedik. Ama bi aydır fazla karşılaşmaya başladık normalde bölümlerimiz ayrı molalarda asansörde kısa kısa ara ara çıkışlarda bide. Ne tuhaf bilmiyorum ama çocuk aklımdan gitmiyor bazen bakışıyoruz hani diyorum ki kesin mesaj atacak oda atmıyor. Bende de gurur var ya bende atmıyorum. Ama bugün dedim ki asansörde denk gelirsek bi anda sormak istiyorum sen benden rahatsız mı oluyorsun Diye böyle pat diye sonra diyorum acaba nasıl algılar böyle Araf’ta kalsın istiyorum bi adım gibi devamı gelir belki yazar diye. Daha önce hiç yüz yüze konuşmadık ses tonunu bile bilmiyorum inanın. Niye böyle oldum of ya böyle mesaj atsın istiyorum. Karşılaşınca da bakıyor bayağ hissediyorum gözlerime yani napıcam bilmiyorum sürekli aklımda