Kafam çok karışık.Neden böyleyim tavsiye lütfen,

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.378
2.311
133
platonik aşık oldugum birisi vardı staj yaptigim yerde.ayni ortamdayken her gordugunde bana bakip farkediyordu filan ben de ona bakinca cekingenlesti.ama ne tanıştık ne ismimi ogrenebildi ne de konustuk.ama 7 aydir gormesem de unutamadim.
takip istegi atma konusunda cok ama cok kararsizim.instagram paylasimlarini gormustum.kiz resmi yok hic sevgiliyle ilgili.28 yasinda.sevgilisi var mi bilmiyorum.
Sizce neden bu kadar kararsizim?Ne tavsiye edersiniz takip istegi atsam mı ?

platonik aşık oldugum birisi vardı staj yaptigim yerde.ayni ortamdayken her gordugunde bana bakip farkediyordu filan ben de ona bakinca cekingenlesti.ama ne tanıştık ne ismimi ogrenebildi ne de konustuk.ama 7 aydir gormesem de unutamadim.
takip istegi atma konusunda cok ama cok kararsizim.instagram paylasimlarini gormustum.kiz resmi yok hic sevgiliyle ilgili.28 yasinda.sevgilisi var mi bilmiyorum.
Yaşını küçük buldugu icin yaklaşmamıştır belki

Öğretmen olduğu için çekinmiştir belki. 7 ay diyorsunuz, öyle bir şey düşünseydi çoktan harekete geçerdi.
Ismimi bilmiyordu.yani karsilassak bile hep yemekhanede karsilasiyorduk.arada ortak tanidik yoktu. Yani neden hala aklimdan gitmedi bilemiyorum.istek atmaya da cekiniyorum

Orada staj yaparken atsanız dikkat çekmezdi ama 7 ay sonra atarsanız özellikle onu aradığınız belli olur. Ama benim için sorun değil, ilgilendiğimi anlasın diyorsanız siz bilirsiniz.

En fazla kabul etmez. :KK48: Bir de iki bakışınca aşık olabiliyor musunuz gerçekten ?

Orada staj yaparken atsanız dikkat çekmezdi ama 7 ay sonra atarsanız özellikle onu aradığınız belli olur. Ama benim için sorun değil, ilgilendiğimi anlasın diyorsanız siz bilirsiniz.

En fazla kabul etmez. :KK48: Bir de iki bakışınca aşık olabiliyor musunuz gerçekten ?

Galiba kararsız olmamdaki sebep bu. Yani ozellikle onunla ilgilendigimi anlamasından cekiniyorum galiba. Belki de duygusal boslukta dolayi boyleyimdir.

En son lisede boyle olmustu.tembihledim kendimi bir iki bakisa kanma diye.ama uzaktan gordugum kadariyla olan hali de hosuma gidince ask benzeri bir sey olustu malesef 😂

Gulay Mubarek'in basina bela olup yillarca kadini tehdit eden, sonra baska bir kadina da ayni şeyleri yapip kadini öldürüp sonra intihar eden adam da öğretmendi. Eğitimli olmasi, yakışıklı olmasi, zengin olmasi kotu insan ise eger bunu degistirmiyor. Sadecec ilk etapta golgeliyor. Ayni ortamda bulundugunuz, uzuuun bir sure birçok konuda dogru davrandigina sahit oldugunuz bir adamla yakinlik kurun. Boyle ne oldugunu bilmeden istek atmak kumar gibi.

At

Gulay Mubarek'in basina bela olup yillarca kadini tehdit eden, sonra baska bir kadina da ayni şeyleri yapip kadini öldürüp sonra intihar eden adam da öğretmendi. Eğitimli olmasi, yakışıklı olmasi, zengin olmasi kotu insan ise eger bunu degistirmiyor. Sadecec ilk etapta golgeliyor. Ayni ortamda bulundugunuz, uzuuun bir sure birçok konuda dogru davrandigina sahit oldugunuz bir adamla yakinlik kurun. Boyle ne oldugunu bilmeden istek atmak kumar gibi.

Evet haklısınız.demek ki bu sebeple kararsızım.bir de sanki o olmazsa baska biri denk gelmezmis gibi bir his var.ama zaman neyi getirir bilinmez

Bir de şöyle bir durum var, bazı insanlar statüsü gereği şımarık ve flörtöz olabiliyor. Adam belki öylesine bakıyordur, bakışıp insanlarla flört etmek hoşuna gidiyordur. İstersen istek at tabi ki, en fazla kabul etmez ve iletişim kurmaz. Beklentiye kapılıp üzülme. Adım atmanın kadını erkeği olmaz tabi ki, isteyen mutlaka iletişime geçerdi. Çekiniyordur belki dedim ama senin çekinmen daha kabul edilebilir durum.

Bir de şöyle bir durum var, bazı insanlar statüsü gereği şımarık ve flörtöz olabiliyor. Adam belki öylesine bakıyordur, bakışıp insanlarla flört etmek hoşuna gidiyordur. İstersen istek at tabi ki, en fazla kabul etmez ve iletişim kurmaz. Beklentiye kapılıp üzülme.
Peki istegi bekletirse filan.böyle yaparsa da istemedigi anlamina mi gelir

Back
X