• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

Ne olursa olsun paranin altindan girip ustunden,cikmissin dugun takisiyla naptigin bile belli degil yaptigin cok ayip bisey yani bosuna yorumlardan sonra rahatladim diyr dusunme yazmissinda burdaki sanmiyorum cogu kimse senin yaptigini yapmaz kocalari yapsa kabul edilmez
Yapabiliyorsan telafi et hatani yapamiyorsan kaderine razi gel is senden cikmis malesef

altınları bozdurup çalındı mı dedin ? eğer böyleyse eşin sonuna kadar haklı.
adam kim aldıki diye düşünüp kimlerin günahına girdi kimbilir.

altınları bozdurup set yapmak bu bir yatırım değil ki
altını pulla değişmek gibi birşey.
sen bunu yaparken bence altınlar bende kalsın kimseye gitmesin diye düşündün.

daha önceki konuna da yazdım arkadaşım, altınlar senin hakkın... böyle saçma sapan bir sebep olamaz evliliği gözden çıkarmak için.

eşin de bencil egoistin teki kabul et. yok kırılmış, yok soğumuş, yok güveni sarsılmış bilmem ne.... BEYZADEMİZ YAPTIĞI YATIRIMLARI HARCAMALARI HEP SANA MI SORUYORDU EVLİYKEN???... ben alacağım cevaptan eminim. herşey karşılıklı. o erkek sen kadınsın diye sen her adımında icazet almak zorunda değilsin.

bu sebepten dolayı boşanmayı istemesini anlayamıyorum tartışabilir kızabilir bir süre küs kalabilir anlarım ama evliliğini gözden çıkarmasına şaşırdım biz kadınlar onların nelerini affediyoruz:19:üstelik sen hatanı kabul ediyorken böyle davranıyorsa demek ki seni hiç sevmemiş:50:umarım eşin aklını başına toplar yuvasına döner

7 sene önceki olay mı şimdiye kadar hiç sormadımı bizim altınlar vardı nerde diye yada hiçmi yatırım yapmadınız biyerlere bence bu işin içinde başka bir iş var ve sen birşeyler saklıyorsun. ayrıca altınlar kadınındır tamam ama o boşanınca olur evlilikte herşey ortaktır ve ben 1 liranın gizli harcanmasına yada saklanmasına karşıyım

kcoası gercegı subat ayında ogrenmıs kızlar bunun neresı basıt ustelık eskı konusunda bır kızda yazmıs detaylı ıncemeledım ama hırsız gırdı diyip oyalamış eşini neresı masum
altın kadının hakkı dıyorsunuzda bu lafta sozde boyle nerede duyulmus dugun takılaırnı gıyıme eve bogazına kocasından gızlı harcandıgı

kcoası gercegı subat ayında ogrenmıs kızlar bunun neresı basıt ustelık eskı konusunda bır kızda yazmıs detaylı ıncemeledım ama hırsız gırdı diyip oyalamış eşini neresı masum
altın kadının hakkı dıyorsunuzda bu lafta sozde boyle nerede duyulmus dugun takılaırnı gıyıme eve bogazına kocasından gızlı harcandıgı

eve hırsız girdi diye mi oyalamış?

Ben eşini haklı buldum ,sen herkesi aylarca kandırmışsın çalındı diye yaygara verip gizlice kendine harcamışsın ,eşinin güveni cidde şekilde sarsılmış ,senin para için herşeyi yapabileceğini düşünüyordur şuan,
keşke böyle birşey yapmadan önce eşine söyleseydin haklıyken haksız durumuna düşmezdin
evliliğin olmazsa olmazı üç sey sevgi saygı ve güven

................................

ben zaten yaptıgım dogru demiyorumki onunda haklı olduguunu söylüyorum zaten her seferinde sadece bu yüzden evliliğini bitirmesini dogru bulmuyorum sonucta arada bir cocuk var evdeyken bana cektibilirdi hemen indi babasına annesine söyledi ki herseyi öyle artık bilemiyopr oluyor evde ne olsa haberleri oluyor babasının karısmasına kızdım bıraz o zamanlar düşüncesizlik 18 yasında evlilik ben oyle konuskan girintili birisi değilimdir kendi içmde sessiz yasayan birisiydim ben herseyi onunla ögrendim acıkcası o zamanın verdiği cahilllik mi bilemiyorum ne cesaretr ne akla hizmet yapabildimm anlamadım baskısından korktum acıkcası değilse o zamanlar söylenmeyecek birsey değildi yine ailesine söylenecekti onların baskısı abisi var birtane resmen onların avukatı olmus onun baskı korkusu tüm aile üstüme yüklenecekti onun korkusu olmus sonucta tamam hatalıyım ama gecmişide sorgulamanın bir manası yok bence hatamda sadece ona söylememek olldugunu düşünüyorum

bılemıyorum bence bu kadarcık seyden dedınız sye buyuk bısey herkeze rezıl etmıs sızı nasıl zaten bır araya gelebılırsınızkı :S
evlılık bıtırılmıcek sebebler degıl bunlar bana gore herkezın dusuncesı farklıdır
bebegınız tup bebek sanırım 7 sene o altınlar hıcmı ortaya cıkmadı nasıl saklandı enteresan
Hakkınızda hayırlısı daha fazla soylenecek bıseyyok cunku ıs sızı asmıs cunku

ben zaten yaptıgım dogru demiyorumki onunda haklı olduguunu söylüyorum zaten her seferinde sadece bu yüzden evliliğini bitirmesini dogru bulmuyorum sonucta arada bir cocuk var evdeyken bana cektibilirdi hemen indi babasına annesine söyledi ki herseyi öyle artık bilemiyopr oluyor evde ne olsa haberleri oluyor babasının karısmasına kızdım bıraz o zamanlar düşüncesizlik 18 yasında evlilik ben oyle konuskan girintili birisi değilimdir kendi içmde sessiz yasayan birisiydim ben herseyi onunla ögrendim acıkcası o zamanın verdiği cahilllik mi bilemiyorum ne cesaretr ne akla hizmet yapabildimm anlamadım baskısından korktum acıkcası değilse o zamanlar söylenmeyecek birsey değildi yine ailesine söylenecekti onların baskısı abisi var birtane resmen onların avukatı olmus onun baskı korkusu tüm aile üstüme yüklenecekti onun korkusu olmus sonucta tamam hatalıyım ama gecmişide sorgulamanın bir manası yok bence hatamda sadece ona söylememek olldugunu düşünüyorum

eşinizin tutumunun savunulacak tarafı yok , baskıcı kişilikler insanı allak bullak eder yapmam dediğiniz şeyi yaparsınız ama işin ucunda "eve hırsız girdi" vs. yalan varsa maalesef güven de zedelenir. Eşinize yalan söylemiş olmanız sizi haklı iken haksız konuma düşürmüş. eşinizde de çok hata var ama güvenin kaybolması evet boşanma sebebidir. iki taraf da kusurlu . geçmişi kurcalamanın bir anlamı yok demişsiniz ama geçmişteki olay bazı duyguların değişmesine sebep olduysa o geçmişi göz ardı edemezsiniz. ha anlamadığım konu yıllardır bilinen bir meselenin şimdi gündeme getirilip boşanma sebebi olarak öne sürülmesi...eşiniz söylediğiniz yalandan yıllardır haberdardı diye biliyorum, yanlış mıyım?

bılemıyorum bence bu kadarcık seyden dedınız sye buyuk bısey herkeze rezıl etmıs sızı nasıl zaten bır araya gelebılırsınızkı :S
evlılık bıtırılmıcek sebebler degıl bunlar bana gore herkezın dusuncesı farklıdır
bebegınız tup bebek sanırım 7 sene o altınlar hıcmı ortaya cıkmadı nasıl saklandı enteresan
Hakkınızda hayırlısı daha fazla soylenecek bıseyyok cunku ıs sızı asmıs cunku

bitirilecek bir sebepte değil bence hangi avukata gidip bunları anlatsam altında baska sebepler vardır dikkat et yada arastır gibisinden laflar ediyor ki ben ona bunları söylemeden öncede zaten soguk davranmaya basladı bir ara memlekete gidip geldiğimde tlfnda sadece ismimi yazdım önceden canım vs yazardı bu subat ayından öncesi daha bunları söylemeden neden değiştirdin diye sordugumda yanlıslıkla mesaj yazarken olmus dedi ki mesaj yazan biriside değildir aradı herkesi onuda gectim mesajla rehberin ne alakası var subat ayında ben bunu söyleyıncede kapak oldu gibi bence hadi subattan beri bundan dolayı soguk öncesi neden di peki soruyorum baskasımı var diye yok diyor halıyle ama baska sebepler var bu olay üzerine kapak oldu oturdu bence cocukda tüp bebek değil ama cok ugrastım normal olması ımkansızken normal oldu Allaha şükür
rezil olacak birşey yaptıgımıda düşünmüyorum acıkcası avukatımda aynı seyi söylüyor harcaman hata değil sadece söylememekle hata yapmıssın diyor

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar daha öncede konum vardı kısaca bahsedeyim.ben düğünde takılan takıları kullandım set yapıp kendime falan birseyler aldım eşime söyleyememiştim korkudan subat ayında söyledim ben bunu buna o günden beri çocuk için katlanmıs bana ve son 1 aydır annemin evindeyim kızımla beraber:2: evden cıkarken benden mal isteme abisi esyaları alma parasını verelim cocugu da alırız dedi en son gecen hafta tekrar konusmaya gittim haklısın hata yaptım senden saklamakla söylemeliydim ama bunun için evlilik bitmez dedim bana artık senin yüzünü bile görmek istemiyorum içim almıyor sen serefsizsin alçaksın gibisinden hakaretler etti avukata gittigini yaptıgımın suc ve hırsızlık oldugunu ve mahkemede beni suclayıp kızımıda alacagını söyledi tabi sonra bende gittim avukata suc yada hırsızlık gibi birsey söz konusu olamaz o altınlar dinen ve hukuken senindi zaten hangi avukata gidersen git kimse hırsızlık oldugunu söylemez o seni korkutmak için söylemiş dedi kızı da alamaz dedi ben suan tedbir nafakası acma hakkım varmıs ama ben kızım için bekliyorum acaba geri gelirmi diye umudum yok ama kızım cok üzülüyor evimiz burası değil babam yok babamda kalacagım diyor kendine baglamak için pahalı oyuncaklar falan alıyor çünkü ne yapacagımı bilemedim sizce bekleyeyim mi kızım için o laflardan sonra nasıl giderim bilemiyorum ama kızım için yoksa gidip tedbir nafakası davasını acsammı bosanma davasını sen acma dedi avukatım kafam cok karısık ne yapayım sizce

para delisi altın delisi adama bak.gerçekten midemi bulandırdı kaldı ki altınları başka bir altına dönüştürmüşsünüz.

eşinizin tutumunun savunulacak tarafı yok , baskıcı kişilikler insanı allak bullak eder yapmam dediğiniz şeyi yaparsınız ama işin ucunda "eve hırsız girdi" vs. yalan varsa maalesef güven de zedelenir. Eşinize yalan söylemiş olmanız sizi haklı iken haksız konuma düşürmüş. eşinizde de çok hata var ama güvenin kaybolması evet boşanma sebebidir. iki taraf da kusurlu . geçmişi kurcalamanın bir anlamı yok demişsiniz ama geçmişteki olay bazı duyguların değişmesine sebep olduysa o geçmişi göz ardı edemezsiniz. ha anlamadığım konu yıllardır bilinen bir meselenin şimdi gündeme getirilip boşanma sebebi olarak öne sürülmesi...eşiniz söylediğiniz yalandan yıllardır haberdardı diye biliyorum, yanlış mıyım?

subat ayında ögrendi ki bi çift terapisiyle düzelecegıne ınanıyorum 10 yıllık bir birliktelik bu kadar cabuk bitemez bu durumda olan tek ben değilim arastırdım cok insan var psikologa da gittim yine oradada cok yaygın bu altın konusu bizim durumda olupta terapiye gittikten sonra düzelen bir çok insan varmıs ama gitmiyor işte onada sonucta onunda birçok hatası oldu sevgımden gözardı edebildim evde olan biten herseyden ailesinin haberi oluyordu ailesi yönetiyordu bir anlamda amam sevgımden sustum baskılarından korktum

bu subatta ogrenmıs dıye okudum ama

ben senı uzmek ıstemıyorum ama para altın senin hakkın diye burada yazmıslar sana ama sor bakalım kacı bu davranısı yapar.. çok nadir

ben senın yerınde olsam esım bunu aılesıne paylassa rezıl oldum dıye dusunurdum
harcamadanda - soylemedende harcaman cok yanlıs bısey
daha fazla yazıp uzmek ıstemem senı
erkeklerın kac tanesı bunu yaptı dıye bosanan hanımlar oldu hepımızde hak verdık sımdı sen bayansın dıye ben kendı adıma olaya baska turlu bakamıyorum

subat ayında ögrendi ki bi çift terapisiyle düzelecegıne ınanıyorum 10 yıllık bir birliktelik bu kadar cabuk bitemez bu durumda olan tek ben değilim arastırdım cok insan var psikologa da gittim yine oradada cok yaygın bu altın konusu bizim durumda olupta terapiye gittikten sonra düzelen bir çok insan varmıs ama gitmiyor işte onada sonucta onunda birçok hatası oldu sevgımden gözardı edebildim evde olan biten herseyden ailesinin haberi oluyordu ailesi yönetiyordu bir anlamda amam sevgımden sustum baskılarından korktum

size açık net bir soru altınları yediniz bitirdiniz mi?

bu subatta ogrenmıs dıye okudum ama

yanlış takip etmişim konuyu, şubat ayında öğrenmiş.
maalasef aycanisa arkadaşım... kocana sempati doğmadı içimde o ayrı, ama sen de hatalısın be arkadaşım. sen basit bir altın mevzu olarak tanımlamışsın olayı ama neden yalan söyledin ki... olay o kadar basit değil ...

yanlış takip etmişim konuyu, şubat ayında öğrenmiş.
maalasef aycanisa arkadaşım... kocana sempati doğmadı içimde o ayrı, ama sen de hatalısın be arkadaşım. sen basit bir altın mevzu olarak tanımlamışsın olayı ama neden yalan söyledin ki... olay o kadar basit değil ...

korku sadece kendi aileme bike söyleyemedim onlara söylemiş olsaydım en azından giden altınları yerine koyabilirlerdi sadece korku

bırde yazık gunah ya okuyanlara ıbret olsun dugunde takı toka takılıyor bır dahada kolay kolay onların hıc bırı bozulup gıttıgınde ele gecmıyor nasıl bır bırıkım yarın bır araba gume gıtmıs
Gecen ay tatıl ıcın alısverıse gıttım haddımden fazla harcadım gerı geldıgımde esımı ısten gelmıs ayakta durcak halı yok sekılde mutfakta buldum
bı uzuldum dedım (kı bende calısıyorum) sen o kadar zor kazanıyorsun ben gıttım harcadım paraları morelım bozuldu dedım kocama ki bende calısıyorum ama benım ıcım rahat elımı kolumu sallayarak para kazanıyorum :26:

Back
X