Bölük börcük anlatiyorsunuz ve olaylarin anlattiginiza göre Cok tuaf...Simdi toparlamak icin...Siz 18 yasinda evlendiniz,sizin deyiminize göre cahildiniz kusura bakmayin ama bana göre o yasta koca,evlilik düsünene ben cahil diyemiyorum...herneyse...Nekadar yasiniz kücük olsada hangi akil mantikla Altinlari bozup bi kismini set yapip bi kismiylada eve, üstünüze basiniza harcadiniz? Ki bunu yapan biri cahil falan degil masallah baya Akilli ve bencil bence...Hadi onuda gecelim...Siz biton eve ve üstünüze bisey aliyosunuz, esiniz sizi zaten calistirmiyor elinize bikac kurus veriyor, nasil olurda size hic hesap sormuyor b esyalar nerden geliyo bu degirmenin suyu nerde diye, Hayret dogrus...onuda gecelim altinlar yerinde olmayincantüm ev araniyor siz sesinizi cikartmadiginiz icin calindi saniliyor...Kusura bakmayinda hicmi sizin tepkinizi fark etmediler,siz nasil sustunuz,baskalarini günahina girebildinig,esiniz hicm arastirmadi calindiysa bile nasil,nezaman,kim tarafin...Tencere kaybolmamis ya canim Altin yani...Hem Esinizin Ailesi dediginiz kadar cirkefse sizi istemiyorlarsa zaten olayi iyice büyütüp sizin üstünüze atmalari lazimdi...Simdide kac yil sonra Esiniz ögreniyor ki nasil ögrendi orasini anlayamadim okumadim hicbiryerde ve sizi,evladini,nerdeyse sorunsu olan evliligini bitiriyor...Tuaf gercekten cok Tuaf...Kusura bakmayin sizi tanimiyorum sadece yazdiklarinizdan anlamaya ugrasiyorm ama bence siz eksik anlatiyorsunuz...Sizinde Esinizde bence yaptigi yasadigi daha cok seyler var,yoksa gercekten tuaf karakterkermisiniz her ik tarafta...