Kafam çok karışık yardım edermisiniz..lütfenn

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Can arkadaşlarım..biliyorum bana kızacaksınız..arkasında dur diye..ama sanki bir elim kolum kopmuş gibi..adını bile teleffuz ederken miğdemin bulandığı şahıs bana olmadık hakaretler edip bırakmıştı.kızlık zarı tamiri için antalyada bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı..para biriktiyorum..vicdan azabım büyük Allaha ve kendime...lütfen bana yardım edin.en yakın yer bana antalya..ve ben Allahtan başkasına söyleyemedim...sevgiye güvene inancım kalmadı..

sen doktor önerisi istemişssin fakat ben sana fikir vermek istiyorum.. öncelikle diktirince için rahatlayacakmı diye sormak çok yanlış bi arkadaş sormuş.. kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap şimd kendini suçlama kötü bi tecrübe olmuş sana.. diktirip evlendiğin kişiyi kandırman çok yanlış olur vicdanın hiç rahat olmaz eşinin öğrendiğini düşünsene bence evlenceğin kişiye anlat bu durumu istiyosa kabul etsin diktirmen ve ilerdeki eşini kandırman vicdanını daha kötü yapar.. sen şimdi unut bunu evlenmeye karar verdiğin biri olunca başta anlat emin ol anlayacaktır seni..

Hiç bi şekilde içim rahat değil arkadaşlar..bir tek küftetmediği kalmıştı o vakit suratıma..can arkadaşlarım işe gidiyorum duayla.evde kuranı elimden indiremiyorum.hep dua ediyorum.burdaki yazılanları okuyorum.sonra eşler başlarına kalkabiliyorlarmış.durum daha kötü oluyor.bende gelinlikle ilk olmak isterdim.bu belayı veren ilk aşkıma..kullanılmış peçeteden farkım yokmuş.bu kadar basitmiş herşey..o ne güzel gezip tozuyor..umrunda değil yaşadıklarım..benim ailemle oturup yemek yedi bu adam yaa..

Hiç bi şekilde içim rahat değil arkadaşlar..bir tek küftetmediği kalmıştı o vakit suratıma..can arkadaşlarım işe gidiyorum duayla.evde kuranı elimden indiremiyorum.hep dua ediyorum.burdaki yazılanları okuyorum.sonra eşler başlarına kalkabiliyorlarmış.durum daha kötü oluyor.bende gelinlikle ilk olmak isterdim.bu belayı veren ilk aşkıma..kullanılmış peçeteden farkım yokmuş.bu kadar basitmiş herşey..o ne güzel gezip tozuyor..umrunda değil yaşadıklarım..benim ailemle oturup yemek yedi bu adam yaa..

kaç yaşındasın ?

Ispartada yaşıyorum..böyle bir olayı kaldıracak bi çevrem yok..hayallerim den geçmemek için babamın yüzüne bakamıyorum..inanın ayaklarının suyunu iç deseniz içerim.onlara da bakıyorum zaten.sevgim sonsuz..o adam da babam gibi davranarak böyle oldu.çevre ne kadar yalancı.dün hep ayakkabı almak için bi girdiğim aynı yere girdim.adam evli..sıkıntın olursa beni ara diye kartını verdi.bu adamların hepsi şerefsiz mi

Dikiş nakışı boşver bırak dağınık kalsın seni alacak adam seni sevsin gecmişini unut desin yeter ..o erkeklerin gidip ahlaklarındaki kirliliği diktirebileceği bir doktor bile yok ..boşversene sen

sen bu olayı yaşanmamış farzet aynı hatayı yapma en azındn erkeklere güven olmadığını gördün belki yaşın küçük bilmiyorum ama sen diktirme olayına girme o çünkü vicdanın rahat etmez karşına çıkar belki evliyken karşına çıkar bu durum boşanmaya kadar gidersiniz.. sen unut hayatına giren kişiyede anlat başına kalkamaz eni kabul ettikten sonra

ozel doktorlarin bir cogu yapiyor diye biliyorum. birde galiba evlenegin zmandan bir kac gun once yaptirirsan kesin sonuc olurmus falan. buralarda okumustum daha once

Canlarım evlendikten sonra eşler başa kalkıyormuş.boşanıyorlar zaten..ben zaten yıkıldım zor kalkıyorum.onların yıkılmasını istemiyorum..hayatta onlardan başka kimsem olmadı..

Sen tecavüze uğramamış mıydın?

Böyle abuk subuk işlerle meşgul olacağına polise gidip şikayetçi olsan keşke.

Cinsel saldırıya uğramışsın, adam elini kolunu sallayarak geziyor sen hala zar diyorsun???

ya sen gidip cahil biriyle evlenirsen kalkar ama aklı başında olgun bi adamla evlen iyi tercih yap karar senin ama bu konuda eşini kandırman Allah katında affedilmez vicdanında hiç rahat etmez.. hem karşındai erkek sana ne kadar temiz geliyorda senden bakirelik bekliyor

İyi varsınız kızlar..Allah hepinizin gönlümüzde yatan hayırları hayata geçirsin..cvp vermeniz bile motive ediyor

Sen tecavüze uğramamış mıydın?

Böyle abuk subuk işlerle meşgul olacağına polise gidip şikayetçi olsan keşke.

Cinsel saldırıya uğramışsın, adam elini kolunu sallayarak geziyor sen hala zar diyorsun???
Öyle pislik bir adam ki..ben yapmadım.kimbilir kimler yaptı der..aylar geçti o olayın üstünden

Bir de fotoğraflar çekiniyor face de gören adam sanır.ben ona şeytanından bulsun diyorum.beni kandırdı..oyaladı.

Bir de fotoğraflar çekiniyor face de gören adam sanır.ben ona şeytanından bulsun diyorum.beni kandırdı..oyaladı.

bence sen onu unut ondan nefret etmen bile bi duygu.. sen yaşananları unut düzgün insanı bulduğunda durumu anlat evlen kandırma kimseyi

Back
X