Kafam çok karışık yardım edermisiniz..lütfenn

Basa gelince anlar insan peygamber efendimizin kızı ayşe yanlış hatırlamıyorsam..başına buna benzer bi olay gelmiş.sahabeler duymuş,doğru mu diye peygamber efendimize gitmişler.Allahın sakladığını siz niye ortaya çıkarıyorsunuz..eşinize söylemeyin demiş.peygamber efendimiz.ama böyle bi şey bayanların başına gelince baltalanıyorlar..malum kelimeler başlıyor..

Dur dur çok karıştırdın :) kızı değil eşi Aişe validemize bir iftira atılmıştı sanırım onu diyosun. Yoksa kızı yada eşi böyle bi konuda adı geçmiyor.

Yaparken aklına Allah gelmedi mi...sevmenin seksten geçtiğini sanıyosan zaten inancın kalmasın bi zahmet.
Sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.siz hiç yanlış yapmadınız mı..hep mükemmeliydiniz.şu yorumu yazarken bile çok rahat ve basit geliyor bazı insanların yaşadıkları size.

Dur dur çok karıştırdın :) kızı değil eşi Aişe validemize bir iftira atılmıştı sanırım onu diyosun. Yoksa kızı yada eşi böyle bi konuda adı geçmiyor.
Olabilir canım.şu an o kadar dua okuyup araştırıp dinliyorum ki kusura bakma

Yaparken aklına Allah gelmedi mi...sevmenin seksten geçtiğini sanıyosan zaten inancın kalmasın bi zahmet.

inançla ne alaka ? inançla bunu karıştırmayın hangimiz kusursuzuz ki ? sen hiç dedikodu yapmadınmı buda günah sende inançsızsın o zaman çok cahilce düşünce bu.. ilerde kızın olabilir belkide vardır büyük konuşmayın !! her insan hata yapar bırak günahına inancına Allah karar versin bize düşmez.. kız bi hata yapmış en azından pişman..

benn Ankara da yaşıyorum çok fazla doktor var araştır istersen.. mustafa özat var bak bi netten canım

29 yaşında bir kadınsın.Bak 17 18 yaşında olsam cahillik denir.Ama artık olgun bir kadınsınpz ne olur yapmayın.
Ha o işi 29 yaşına kadar yapmayan bakir bir erkek varsa buyursun kabul etmesin sizi.
Diktirerek kendinizden başkasını kandırmazsınız.Yaptığınız şeyin arkasında durun

Bu kendinize olan saygınız için olsun.Ayrıca Allahtan başka kimseye de hesap verecek değilsiniz

Bu nasıl bir vicdandır.Hata yapmak yada yaptıklarından pişman olmak biz insanlar için.
Bir kadın olarak bir hemcins olarak siz bunu yaparsanız başkaları ne yapmaz?
Yargılamak bize düşer mi?
Başkasının inancı hakkında hüküm vermek nedir?
Derdi olmasa,içine sıkıntı olmasa zaten konu açmaz.
Lütfen destek olalım,köstek olmak yerine.
Lütfen.

berbat bir insansınız! insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş haberiniz olsun..
kız tecavüze uğramış ve bir şekilde kendini toparlaması gerekiyor bu şekilde mi yardımcı olacaksınız? ne yapmaya çalışıyosunuz? en bakire kim yarışması mı yapılıyor burda? aman ne güzel siz evlenene kadar başınıza bu gelmemiş, umarım çoluk çocuğunuzunkine de gelmez!!

Bende aynı şeyleri yaşadım malesef haketmeyen insanlara kendimizi kullandırdık evlenmeye gelince sesleri çıkmıyor ortada bırakıp hayatlarına devam ediyolar bizde duyulacak diye sesimizi çıkartmıyoruz herkesin kız çocuğu olucak bu şerefsizlerinde hiç umurlarında değil ama bi hayat mahfoluyo bi kadın için zor başımızın çaresine bakmak zorunda kalıyoruz bu pişmanlığı yaşamasın kimse çok zor kendinden nefret ediyosun ama bi çaresi yok geçmişi değiştiremezsin en kötüsüde gerçekten seven bi insan karşına çıktığında kendini eksik hissetmen içinin yanması ona bişey diyememen bi yandan yanında çok mutlu olup bi yandan ortaya çıkarsa senden nefret etmesinden korkman bi kadının çekeceği en büyük ceza bu olsa gerek

Hatalar insanlar için. İnternette baksanız adres daha kolay bulursunuz. İllaki güvenilir yer vardır. Sizin durumunuzu anlayamam ama anlamamak için de illa yaşamış olmak gerekmez. Kendimi sizin yerinize koydugum da gerçekten çok zor bir durum.Psikoloji olarak da zordur eminim.Sadece ilerde evleneceginiz insani kandırmış olacaksınız.Bu da sizin vicdanınıza kalmış.Ama hayatta hiçbirşey gizli kalmıyor. Allah yardımcınız olsun.

kisisel fikrim hic diktirme olayina girismemen yonunde. artik erkekler oyle kati degiller bu konuda elbette ksrsina seni sen oldugun icin isteyecek bi erkek cikacak. mutlaka birine guveneceksin ama bu sefer de sen kandirmis olacaksin. bekle biraz kalbindekiler sogusun sakinles sonra birdaha dusunursun

inançla ne alaka ? inançla bunu karıştırmayın hangimiz kusursuzuz ki ? sen hiç dedikodu yapmadınmı buda günah sende inançsızsın o zaman çok cahilce düşünce bu.. ilerde kızın olabilir belkide vardır büyük konuşmayın !! her insan hata yapar bırak günahına inancına Allah karar versin bize düşmez.. kız bi hata yapmış en azından pişman..
Dini inançtan bahsetmedim aşka inancı kalmasın dedim benim fikrim bu..yaparken laylaylom darbeyi yiyince Allah denmemeli..

berbat bir insansınız! insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş haberiniz olsun..
kız tecavüze uğramış ve bir şekilde kendini toparlaması gerekiyor bu şekilde mi yardımcı olacaksınız? ne yapmaya çalışıyosunuz? en bakire kim yarışması mı yapılıyor burda? aman ne güzel siz evlenene kadar başınıza bu gelmemiş, umarım çoluk çocuğunuzunkine de gelmez!!
Birincisi biraz terbiye ben kimseye hakaret etmedim.kimsenin inancıda beni bağlamaz aşka inançtan bahsettim..ben tecavüz falan okumadım..evlilik dışı ilişkiye girene müdahale edecek kadar cahil değilim.her koyun kendi bacağı misali beni bağlamaz..sizinle ayrı fikirdeyim diye bana berbat diyemezsiniz sizsiniz berbat.saygılı olun ,zira benim yorumumda saygısızlık yok...ilişkiler bozulunca kullanıldım Allah aşka inanç kalmadı kimseye güvenemem şablonları altına sığınacaksanız sizede aynısını derim.şu seninde başına gelsin beddualarından vazgeçin artık..bir şey yapıyorsanızda arkasında durun madem kendinizi sonrasında eksik hissedeceksiniz en ufak bir riskte girişmeyin o vakit ....

Ispartada yaşıyorum..böyle bir olayı kaldıracak bi çevrem yok..hayallerim den geçmemek için babamın yüzüne bakamıyorum..inanın ayaklarının suyunu iç deseniz içerim.onlara da bakıyorum zaten.sevgim sonsuz..o adam da babam gibi davranarak böyle oldu.çevre ne kadar yalancı.dün hep ayakkabı almak için bi girdiğim aynı yere girdim.adam evli..sıkıntın olursa beni ara diye kartını verdi.bu adamların hepsi şerefsiz mi

Hemşeriymişiz zaten başta farketmiştim en yakin yer demenizden.
Bende ıspartalıym antalyada yasıyorum ama bu islemler icin bi doktor önerim yok yani kadin dogum mu yapiyo baska bi branşmi bilmiyorum.
Ben hamileyim gittigim kadin dogumcular var ama onlar yapiyomu boyle bsey blemedim.
Ama bence kendinizi kandirmaktan baska bisey yapmazsiniz yasinizda cok kücük degil yani arkasinda durmak daha mantikli..
Erkekler cokmu temiz sanki onlar hicmi yapmiyor böyle seyler.
Kafaniza cok takmayin sizi her turlu sevebilcek birileri mutlaka cikacaktirr.

Sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.siz hiç yanlış yapmadınız mı..hep mükemmeliydiniz.şu yorumu yazarken bile çok rahat ve basit geliyor bazı insanların yaşadıkları size.
Neden mükemmel olayım hanımefendi...sizden farkım evlilik dışı ilişkiye girseydim ve o ilişkim iyi ya da kotu bitseydi zarımı diktirmeyi duşunmezdim..neden hayatınıza bir sonraki girme ihtimali olan insanı kandırma yolunu seçiyorsunuz..yaptığınız şeyin arkasında neden durmuyorsunuz..sonuçta yaptığınız an mutluydunuz değil mi...şimdi benim yaptığım yorum mu basit sizin kızlık zarını diktirip başka bir erkeği kandırmanız mı?bu arada zar yıllar aylar haftalar öncesinden dikilecek bir materyal değil..azıcık şu platformda bile araştırsanız gorurdunuz.

Hiç bi şekilde içim rahat değil arkadaşlar..bir tek küftetmediği kalmıştı o vakit suratıma..can arkadaşlarım işe gidiyorum duayla.evde kuranı elimden indiremiyorum.hep dua ediyorum.burdaki yazılanları okuyorum.sonra eşler başlarına kalkabiliyorlarmış.durum daha kötü oluyor.bende gelinlikle ilk olmak isterdim.bu belayı veren ilk aşkıma..kullanılmış peçeteden farkım yokmuş.bu kadar basitmiş herşey..o ne güzel gezip tozuyor..umrunda değil yaşadıklarım..benim ailemle oturup yemek yedi bu adam yaa..
Öncelikle lütfen kendini küçük görmeyi bırak sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz seni sadace zardan ibaret görmeyen bir adam mutlaka vardır yalanla başlayan evlilikten hayır gelmez

Bütün erkekler şerefsiz ve mal olunca bizi de kendileri gibi mal görüyorlar..funda yazıcı erol gibi bir isim gördüm.nette antalyada sizce nasıl
Merhaba bende ona yaptırmayı düşünüyorum benimde kafam cok karısık hiç yaptırmıs sonuc almıs birisi varmıdır lütfen yardım edin

Canlarım evlendikten sonra eşler başa kalkıyormuş.boşanıyorlar zaten..ben zaten yıkıldım zor kalkıyorum.onların yıkılmasını istemiyorum..hayatta onlardan başka kimsem
Canlarım evlendikten sonra eşler başa kalkıyormuş.boşanıyorlar zaten..ben zaten yıkıldım zor kalkıyorum.onların yıkılmasını istemiyorum..hayatta onlardan başka kimsem olmadı..
Kimse kimsenin başına kakmaz, lafını edenle de evlilik olmaz hangi çağda yaşıyoruz isteyerek birlikte oldu isen bunu kafaya takacağına bundan sonrasında hayatını yaşamaya bak boşver diktirme vs işlerini kendini kandırmaktan başka şey değil.
Şimdi çoğu kişi itiraf etmez belki ama birçok kadın evlilik öncesi cinsellik yaşıyor sonuçta erkekler açılmamış gonca mı ki????
Kendine saygın olsun kafana takma çocukta değilsin artık yetişkin birisin hayatına bak geçmişi sil at ve herkese de güvenme yeter.

Back
X