Ben burdaki çoğu kişi gbi düşünmüyorum.burda hepimiz sevgili yada nişanlılık döneminde kocamizdan başka erkeklerle birşeyler yaşadık.kocalariniza evlenmeden önce kimle opusup koklastiginizi açıkça söylediniz mi? Söyleseniz çoğunuzun kocası şu an başkası ile evliydi.benimkide dahil.canim bence git iyi bir doktora ne yapılması gerekiyorsa yaptir.rahat rahatta hayatina devam et istedigin kisiyede asik ol.kimseyede aciklama yapmak zorunda kalma.sonuçta karşı tarafta masum olamicak.ama bundan sonra hayatına erkeklere yaklaşımına dikkat et aynı hatalara düşme.Allah seni ancak aynı hataya tekrar d usmezsen affedebilir.hepimiz hatalar yaptık.kimi küçük kimi büyük.hayat bunları düşünmek için çok kısa.sen nasıl rahat o lcaksan o şekilde yap.kiz arkadaşım kuzenimle evlendi.Ben kız olmadığını biliyordum.git diktir dedim.sifirdan basla herseye puruzsuz.erkek kuzenimde yemediği halt kalmamıştı evlenmeden önce.erkekler için malesef bu zar olayı önemli.çoğu aşamadı asamicakta.kimseyi kandirmiyosun.erkeklerin aciz dusunceleri seni buna zorluyor.kandirmaksa kandirmak.bosversene sen.insanlar birbirlerini her konuda kandiriyor.hadi canim sağlıcakla kal.