Hiç bi şekilde içim rahat değil arkadaşlar..bir tek küftetmediği kalmıştı o vakit suratıma..can arkadaşlarım işe gidiyorum duayla.evde kuranı elimden indiremiyorum.hep dua ediyorum.burdaki yazılanları okuyorum.sonra eşler başlarına kalkabiliyorlarmış.durum daha kötü oluyor.bende gelinlikle ilk olmak isterdim.bu belayı veren ilk aşkıma..kullanılmış peçeteden farkım yokmuş.bu kadar basitmiş herşey..o ne güzel gezip tozuyor..umrunda değil yaşadıklarım..benim ailemle oturup yemek yedi bu adam yaa..
Yaşım 29..işte insan karşısındakini de insan sanıp sevmeye görsün..nisanlımdan böyle bir darbe..bende balyoz etkisi yarattıkaç yaşındasın ?
Öyle pislik bir adam ki..ben yapmadım.kimbilir kimler yaptı der..aylar geçti o olayın üstündenSen tecavüze uğramamış mıydın?
Böyle abuk subuk işlerle meşgul olacağına polise gidip şikayetçi olsan keşke.
Cinsel saldırıya uğramışsın, adam elini kolunu sallayarak geziyor sen hala zar diyorsun???
Öyle pislik bir adam ki..ben yapmadım.kimbilir kimler yaptı der..aylar geçti o olayın üstünden
Bir de fotoğraflar çekiniyor face de gören adam sanır.ben ona şeytanından bulsun diyorum.beni kandırdı..oyaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?