Kafam çok karışık yardım edin :((

1 ay duyguların tükenmesi için çok kısa bir zaman.
Bir şey hissetmiyorsanız daha fazla uzatmamalısınız.
Ayrıca aileniz için değil,sizin için uygunluğu önemli.
Sonuçta aileniz değil siz yaşayacaksınız beyefendiyle.
İlişkinin başın da biliyor muydunuz çocukları olduğunu?
Eğer biliyorduysanız şimdi neden takılıyor sunuz bu duruma?

siz konuyu yanlış anlamışsınız

adam dul ve çocuklu ben 29 yaşındayım artık evlenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum. Bu adam ailem için uygun biri değil ve macera yaşayacak yaşta değilim

Anliyorum sekerim, ben de 27yim bu arada.

Lakin soyle bir sey de var, bu dul adamla sonunun evlilik olmayacgini nerden biliyorsun? Yani adamin dul olmasi bence bir sorun teskil etmiyor. Cocuklari onda mi kaliyorlar? Eger annelerindeyseler, bence yine sana cok is dusmuyor. Yani adamla olmak istiyorsan ben acikcasi cok problem goremedim. Adamin dul olmasinin mantiga cok aykiri bir tarafi yok bence.

Tutku zamanla olusan bisey degildir, basta yoksa devaminda hic olmaz

Sayet derseniz ki tutkusuz da mutlu olunur, devam edin. Bu insanin biraz hayattan ne bekledigi ile alakali bisey. Siz karari kendi kafanizda vereceksiniz.

Anliyorum sekerim, ben de 27yim bu arada.

Lakin soyle bir sey de var, bu dul adamla sonunun evlilik olmayacgini nerden biliyorsun? Yani adamin dul olmasi bence bir sorun teskil etmiyor. Cocuklari onda mi kaliyorlar? Eger annelerindeyseler, bence yine sana cok is dusmuyor. Yani adamla olmak istiyorsan ben acikcasi cok problem goremedim. Adamin dul olmasinin mantiga cok aykiri bir tarafi yok bence.

dul adam evlenmek istiyor bana direkt olarak seninle evlenmek istiyorum demedi zira sevgili değiliz ama sürekli olarak tekrar evlenmek istediğini dile getiriyor.. Çocuğu olmasa gene sorun yok ama çocuk var ortada hem de kız :(( ailemin örnek evladıyım ben ve böyle bir evlilik yaparsam annem de babam da çok üzülür bana yakıştıramaz

dul adam evlenmek istiyor bana direkt olarak seninle evlenmek istiyorum demedi zira sevgili değiliz ama sürekli olarak tekrar evlenmek istediğini dile getiriyor.. Çocuğu olmasa gene sorun yok ama çocuk var ortada hem de kız :(( ailemin örnek evladıyım ben ve böyle bir evlilik yaparsam annem de babam da çok üzülür bana yakıştıramaz

Peki sen istemedigin biriyle mutsuz olmani ailen ister mi?

Bence olayi cok fazla dramatize ediyorsun sekerim. Ne guzel mutlu olabilecegin birisi varken, ailem, etraf ne der diye beynine set cekip istemedigin birine yonelmissin, ama mutlu olamamissin, bak adami dusunmeden duramamissin. Bence kalbinin sesini dinle. Bosanmis olmak, ayip, kusur degil ki, zamani gelince ailene uygun dille anlatirsin. Bunda yakistirilamayacak bir sey gormuyorum ben, ama yine de sen bilirsin.

Tutku zamanla olusan bisey degildir, basta yoksa devaminda hic olmaz

Sayet derseniz ki tutkusuz da mutlu olunur, devam edin. Bu insanin biraz hayattan ne bekledigi ile alakali bisey. Siz karari kendi kafanizda vereceksiniz.

ben içinde aşk olan, tutku olan bir ilişki evlilik istiyorum. Heyecansız, kanepe heykeli olacağım bir evlilik istemiyorum :((

ya bence bu olay ailenin sana yakıştıramaması cok sacma sonucta sen eger gercekten hoslaniyo ve onun tarafindan cekiliyosan (yani tutku iste) olay bitmistir sevgilini sen kafanda bitirmissin zaten..eger tutkusuz monoton bi iliski istiyosan bilemem ama

1 ayda ınsan once bi karsısındakini tanımaya calısır. hemen tutku olmaz zaten zamanla olcak bişi.. ama soguksan sevgiline karsı ayrılmanda yarar var hem onun hem kendinin vaktını harcamamış olursun..

hay Allah..... tutku yok dıye dul cocuklu bır adamı ıkıncı alternatıf olarak mı dusunuyosun.... buyuk konusmayayım ben ama senın su sıradan buldugun ılıskın o adamla yasayacagın tutkudan cok daha ıyı... tutku bıter birgun sonra buralarda sızlanırsın.... sevgılıne sahıp cık... o adamı da kafandan sil at bence...yazık etme kendıne ...

hay Allah..... tutku yok dıye dul cocuklu bır adamı ıkıncı alternatıf olarak mı dusunuyosun.... buyuk konusmayayım ben ama senın su sıradan buldugun ılıskın o adamla yasayacagın tutkudan cok daha ıyı... tutku bıter birgun sonra buralarda sızlanırsın.... sevgılıne sahıp cık... o adamı da kafandan sil at bence...yazık etme kendıne ...

kimse 2. alternatif değil sadece içimde hissettiklerimi anlattım mantıklı olan sizin söylediğiniz kesinlikle katılıyorum. içimde çok farklı hissediyorum onu anlatmak istedim.

Öncelikle sevgilinden ayrıl.
Hayatında diğer adam yer almayacak olsa bile şimdikinden ayrılmalısın.
İlla biriyle olmak zorunda değilsin.
Hislerini netleştir önce, sonra adım at.

Bence aklında diğer adam olduğu için sevgiline adapte olamıyorsun.

Dul planla görüşme kafanı karıştırıyor çocuklu biriyle evlenirsen çok üzülürsün sonra tutku mutku kalmaz

herkes 2.ci icin heycanlanıyorken su an sevgilinize yanlıs yapmıs oluyorsunuz, uzatmayın vs yazmıs; aynı sekilde düsünüyorum.

benim asıl sormak istedigim, şuanki sevgilinizle cıkmaya baslamadan önce hic mi heyecanınız yoktu?

bazen hasretlik cekmedikce karsımızdaki kisiye ne kadar deger verdigimizi anlayamıyoruz.

Son düzenleme:
herkes 2.ci icin heycanlanıyorken su an sevgilinize yanlıs yapmıs oluyorsunuz, uzatmayın vs yazmıs; aynı sekilde düsünüyorum.

benim asıl sormak istedigim, şuanki sevgilinizle cıkmaya baslamadan önce hic mi heyecanınız yoktu?

bazen hasretlik cekmedikce karsımızdaki kisiye ne kadar deger verdigimizi anlayamıyoruz.

Hayir hic yoktu olmadi artik olur mu onu da bilmiyorum

Kızlar benim sorunum şu 1 aydır sevgilim var düz, sakin, işten eve evden işe bir adam. Bana değer veriyor, ilişkimiz güzel gidiyor ama heyecansız, sanki 10 yıldır evli gibiyiz.. yemek yedin mi? iyi geceler, günaydın, seni özledim hava soğuk vs vs konuşmalarımız.. aramızda tutku, aşk yok en azından benim için yok.. Çevremdeki herkese göre klasik hayırlı kısmet bir adam. Sevgilimle çıkmaya başlamadan önce bir adamla tanıştım Dul ve 1 tane çocuğu var arkadaşça görüşüyoruz ama sanırım sevgilime hissetmediğim her şeyi ona hissediyorum. Heyecanlanıyorum, merak ediyorum, özlüyorum, kıskanıyorum çok değişik bir durum. Sevgilimden ayrılıp onunla görüşmeyi bile düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen bana akıl verin

Eger sevgilin varsa ve gözün baska erkeklerdeyse, demeki sevmiyorsundur, Seven Insan az önce yazdigin gibi heycanlanir, konusmaklan sevk alir, onu görmek ister, his etmek ister, saysam bitmez...

Hayir hic yoktu olmadi artik olur mu onu da bilmiyorum

olay diger adam degil ki...
zaten başından beri bir sey hissetmiyorken neden ilişkiye basladınız, tanısma evresini daha uzun tutsaydınız keske.
bence daha fazla uzatmayın. herhangi bir hatası olmamasına karsın simdiden sıkıldıgınızı soyluyorsunuz...

not: sizinki gibi bir iliski benim de vardı. ama 10yıllık gibi hissettigim zamanlarda bile o tutku hic son bulmadı. o yuzden cok emek verip onunla orta yolu bulmaya calıstık zaten.

Back
X