Görümcem abisini etkilerse benden soğutursa diye korkuyorum ve de üzülüyorumNişanlınızla iyi geçinmeniz kafi...
Nişanlınızın verdiği değer ölçüsünde çok yüz göz olmadan aileyle saygılı ve mesafeli bir ilişki kurmaya bakın.
Özel günlerde arayın, doğum/cenaze/hastalık vs durumlarında arayın, yada gidin, arada da hal hatır sormaya kayınvalide ve kayınpederi ararsınız yeterli.
Bunun dışında aileler görüştükçe görüşürsünüz
Görümcenizle mıç mıç bir ilişkiye ihtiyacınız yok zaten. Boşverin.
Abisine düşkün olması da normal, şimdiden yadırgamayın.
Kardeşler birbirine düşkün olur zaten.
Sizden, başkasının lafıyla soğuyacaksa soğusun zaten.Görümcem abisini etkilerse benden soğutursa diye korkuyorum ve de üzülüyorumdüğünümüz ta eylülde
Görümcem abisini etkilerse benden soğutursa diye korkuyorum ve de üzülüyorumdüğünümüz ta eylülde
siz bence nişanlınızla bu yüzden aranızı bozmayın ailesiyle de kötü olmayın sonuçta erkek anne babasına saygı göstermeyen bir eşe sıcak bakmayabilir. Belki ailesininde sizinle bi problemi yoktur ama öyle alışmışlardır aile ilişkilerinde öyle olabilir.Yani çok caba sarfetmeme gerek yok değil mi bu şekilde devam edeyim ben haftada bir kere annesini arayıp konuşuyorum zaten.. kardeşi sadece iletişimsiz ama o kız kendi görümcesiyle (12yasında kendi görümcesi) bile anlaşamıyan biri nişanlım da cok arkadaso yok zaten dedi demekki böyle biri .. ama nişanlımla cok iyiler ya onu bna karsı dolduracak diye üzülüyorum
Haklısınız sanırım fazla kafaya da takmamam lazım galiba sonuçta istemeseler nişan da olmazsı.. onlar düğünü mayısta yapmak istedi annem tutturdu eylülolsun dye belkide istedikleri olmuyo dyedw böyle davranıyo olabilirler bilmiyorum yasiz bence nişanlınızla bu yüzden aranızı bozmayın ailesiyle de kötü olmayın sonuçta erkek anne babasına saygı göstermeyen bir eşe sıcak bakmayabilir. Belki ailesininde sizinle bi problemi yoktur ama öyle alışmışlardır aile ilişkilerinde öyle olabilir.
Sanırım bu mantıklı geldi teşekkürler :)zaten 1 haftalık nişanlıyım demişsiniz hemen can ciğer olacak haliniz yok zamana bırakın kendinizi sıkıntıya sokmayın sonuçta size ve ailenize kötü bişey dememişler veya yapmamışlar nişanlılık evresinde gözlemler ve tanırsınız iyi kötü nedir nasıldır ona göre davranırsınız evlenınce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?