Kafam cok karışık

Sltnsdtu2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
28
2
1
33
Merhabalar.. :) konuya nasıl girsem bilmiyorum ama gireceğim artık bir yerden .. ben yeni nişanlandım bir haftalık falan nişanlıyım.. -hayırlı olsun diyenlere şimdiden Allah razı olsun diyorum:))- yalnız şöyle bir sıkıntım var ben nişanlımın ailesine nasıl davranmalıyım bilmiyorum.. yapı olarak cok soğuk biriyim onlar da bana öyle soğuk davranıyo ve kendimi cok kötü hissediyorum sanki istenmeyenmişim gibi hissediyorum( yaklaşamıyorum bi türlü annesine kız kardeşine.. kız Kardeşi özellikle acaip soğuk hiç aramaz yazmaz konuşmayız doğru dürüst cok itici bi kız :/ abisine cok düşkün ama..
size sorum şu ben bu aileye nasıl davranmalıyım ? Nişanlımı cook seviyorum ama bunları ona da yansıtıyorum isteristemez ve benden uzaklasmasından cok korkuyorum :’(

Zaten vıcık vıcık olma canim. Ama öyle soğuk itici de durma. Annesini ara sıra telefonla ara nasılsınız falan diye sor. Çok samimiyete de gerek yok. Nisanlina yansitacak birşey yok ortada, saygısızlık yapmıyorsun sövmüyorsun laf sokmuyorsun sonuçta.

Nişanlınızla iyi geçinmeniz kafi...
Nişanlınızın verdiği değer ölçüsünde çok yüz göz olmadan aileyle saygılı ve mesafeli bir ilişki kurmaya bakın.
Özel günlerde arayın, doğum/cenaze/hastalık vs durumlarında arayın, yada gidin, arada da hal hatır sormaya kayınvalide ve kayınpederi ararsınız yeterli.
Bunun dışında aileler görüştükçe görüşürsünüz
Görümcenizle mıç mıç bir ilişkiye ihtiyacınız yok zaten. Boşverin.
Abisine düşkün olması da normal, şimdiden yadırgamayın.
Kardeşler birbirine düşkün olur zaten.

Mesafeli duruyorum ama bu sefer de nişanlım çok soğuk duruyosun ara sor hal hatır bişeyler danış diyo ya ben kendimi sevdirmeye calışmak istemiyorum ki :/ sadece beni kabullensinler istiyorum

Görümcem abisini etkilerse benden soğutursa diye korkuyorum ve de üzülüyorum düğünümüz ta eylülde

Görümcem abisini etkilerse benden soğutursa diye korkuyorum ve de üzülüyorum düğünümüz ta eylülde
Sizden, başkasının lafıyla soğuyacaksa soğusun zaten.

Böyle şeylerle doldurmayın kafanızı. Kız niye böyle bir şey yapsın sırf samimi değilsiniz diye

Mesafe en güzelidir, ilerde rahat edersiniz

Nişanlınız onun bunun lafı ile sizden soğuyacaksa dua edin de dugunden önce soğusun.
Böyle bir ihtimale binaen görümceyle kanka olunmaz.
Tam tersi samimi ilişkş kurdukça inişi çıkışı, tartışması, kırgınlığı olur, elinde koz olur.
Mesafeli olsan zaten sen görünce ile ne yaşamış olabilirsin ki abisine kötü desin?
Bir şey yapmaya çalışsa havada kalır. Kendi komik duruma düşer.

O zaman onun da kafasını karıştırmayım ailesi ile ilgili olumsuz düşüncelerimi söyleyip .. ama ya evlendikten sonra herseye müdahil olursalar cünkü onlarla aynı muhitte oturmak istiyo

Baştan konuş evlenmeden zamanla olucak bunlar de huylar karakterler ayrı çok samimi olamam saygısızlıkda yapmam ama onlarında bana yapmalarını istemem bu konu ile ilgili de yarın o bür gün bu konuda baskı yapma de.. Ki evlendikten sonra yapar çünkü doldururlar emin ol sanki hep gelinin sıcak olmasını bekliyorlar kendileri paşa çünkü ..

Yani imkanı yok olamam ben anneme babama bile samimi davranamıyoken.. beni böyle büyütmüşler yapacak bişi yokk benim sucum değil bu..

sevdirmek için çaba sarfetmenize gerek yok bence eşiniz sizi seçtiyse sevdiyse kardeşi de ailesi de kabullenmeli. siz de saygınızdan ötürü arada bir hal hatır sorarsınız görüşürsünüz önemli günlerde de arayıp sorarsınız olur biter fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

Yani çok caba sarfetmeme gerek yok değil mi bu şekilde devam edeyim ben haftada bir kere annesini arayıp konuşuyorum zaten.. kardeşi sadece iletişimsiz ama o kız kendi görümcesiyle (12yasında kendi görümcesi) bile anlaşamıyan biri nişanlım da cok arkadaso yok zaten dedi demekki böyle biri .. ama nişanlımla cok iyiler ya onu bna karsı dolduracak diye üzülüyorum

siz bence nişanlınızla bu yüzden aranızı bozmayın ailesiyle de kötü olmayın sonuçta erkek anne babasına saygı göstermeyen bir eşe sıcak bakmayabilir. Belki ailesininde sizinle bi problemi yoktur ama öyle alışmışlardır aile ilişkilerinde öyle olabilir.

Haklısınız sanırım fazla kafaya da takmamam lazım galiba sonuçta istemeseler nişan da olmazsı.. onlar düğünü mayısta yapmak istedi annem tutturdu eylülolsun dye belkide istedikleri olmuyo dyedw böyle davranıyo olabilirler bilmiyorum ya

zaten 1 haftalık nişanlıyım demişsiniz hemen can ciğer olacak haliniz yok zamana bırakın kendinizi sıkıntıya sokmayın sonuçta size ve ailenize kötü bişey dememişler veya yapmamışlar nişanlılık evresinde gözlemler ve tanırsınız iyi kötü nedir nasıldır ona göre davranırsınız evlenınce :)

Sanırım bu mantıklı geldi teşekkürler :)

Benim eşimde soğuk biridir elinde olsa kimseyle tek kelime konuşmaz hatta koy onu biryere yemeğini suyunu ver nasıl yaşarım derdi olmasın yani tek başına öyle yaşar ve evet kabul ediyorum ailesi onu böyle yetiştirmiş onlar normal görmeseydi bu halini evet böyle olmazdı.

Bence mesafeni koru ben ilk zamanlar çok yakın bulmuştum görümcemle kaynanamı sonra yaptıklarına inanamadım resmen.Tatlı tatlı arada aç hal hatır sor iki dakika kapat önemli günleride unutma tabi bayram seyranda mutlaka git yardımcı ol güleryüzlü hanım ol oldu bitti evinde de gerektiği zaman hizmetini yapar ağırlarsın yine aynı şekilde tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…