Kafam çok karışık

derin19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
11
0
1
25
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu demişti sevgililer konuşurlar ya hani mi demişti ikisinden birini dedi tam hatırlamıyorum o kısmı bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba beni yanlış mı anladı diye düşünüyorum lütfen yardım edin sizce ben mi kötü düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri düşünmekten kafayı yiyeceğim benim sevdiğim bi çocuk var ama arkadaşız benim durumumda olan bi arkadaşım var onunla konuşmanın iyi geleceģini düşünmüştüm neyse konu açıldı onunki ona umut verip bırakmış işte sonra bana sordu sen anlat dedi bende dedim ben onu seviyorum ama o arkadaşı olarak görüyor dedim işte sonra bana sordu hiç şey konuştunuz mu dedi bende hayır dedim ne demek istediğini anlamadım kızın sonra nasıl yani dedim sevgililer gibi konuştunuz mu demişti sevgililer konuşurlar ya hani mi demişti ikisinden birini dedi tam hatırlamıyorum o kısmı bende dedim ki arkadaş mıyız flörtte miyiz anlamadım dedim sonra işte dedi ya bunların hepsi aynı dedi 2 gün sonra sevgili yaparsa kötü olursun o yüzden fazla bağlanma fln dedi benim gibi olma sonra dedi benim gibi ortada kalırsın sonra fln dedi şimdi beni düşündüren şu (hiç şey konuştunuz mu ) derken neyi kastetti acaba ben o an hiç fesat düşünmedim ama şimdi içim içimi yiyor acaba başka anlamda mı söyledi onu ? Ben o an hiç art niyet düsünmedim ama şimdi diyorum ki ne demek istedi acaba ? Of kafayı yiyeceğim ben cevalpverirken hiç böyle fesat dusunmedim o anlamda soylemiyordur fln diye cevap verdim ama şu an acaba beni yanlış mı anladı diye düşünüyorum
Niye sizi yanlış anlasın ki?Kuruntu yapıyorsunuz bence. Siz bir şey dememişsiniz,o kendisi söylemiş.

Fesat düşünce ne ben anlamadım
“Hiç bir şey konuştunuz mu” sorusundan kastı özel bişey konuştunuz mu imasında bulundu mu değil mi düşünüyorum düşünüyorum aklıma Fesat bir düşünce kafa karıştıracak herhangi bir soru falan gelmiyor
O fesat düşünceyi bir yazsanız:kahve:

Niye sizi yanlış anlasın ki?Kuruntu yapıyorsunuz bence. Siz bir şey dememişsiniz,o kendisi söylemiş.
Yanlış mı anladı derken hakkımda kötü şeyler düşünmüs müdür demek istedim eğer arkadaşım farklı niyetli sorduysa ben hiç öyle düşünmeden cevap verdim çünkü

Fesat düşünce ne ben anlamadım
“Hiç bir şey konuştunuz mu” sorusundan kastı özel bişey konuştunuz mu imasında bulundu mu değil mi düşünüyorum düşünüyorum aklıma Fesat bir düşünce kafa karıştıracak herhangi bir soru falan gelmiyor
O fesat düşünceyi bir yazsanız:kahve:
Hiç bir şey konuştunuz mu demedi hiç şey konuştunuz mu dedi ne bilim cinsellik anlamında mı sordu acaba ben o anda hiç bu şekilde düşünmeden cevap verdm sorusuna

Hiç bir şey konuştunuz mu demedi hiç şey konuştunuz mu dedi ne bilim cinsellik anlamında mı sordu acaba ben o anda hiç bu şekilde düşünmeden cevap verdm sorusuna
Sevgili olmamışız diye ağlıyorken cinsellik yaşamış olamazsın dimi
Arkadaş dediğimiz adamlarla dediğin türden bişeyler yaşamaz kimse gönlün rahat olsun bence

Sevgili olmamışız diye ağlıyorken cinsellik yaşamış olamazsın dimi
Arkadaş dediğimiz adamlarla dediğin türden bişeyler yaşamaz kimse gönlün rahat olsun bence
Tabikide olmaz ama arkadaşım işte sorarken neyi kastetti anlamadım hani umut veriyor mu sevgili gibi konuşuyor musunuz anlamında mı sordu yoksa işte cinsel şeyler konuştunuz mu anlamında mı sordu bilemedim

Yanlış mı anladı derken hakkımda kötü şeyler düşünmüs müdür demek istedim eğer arkadaşım farklı niyetli sorduysa ben hiç öyle düşünmeden cevap verdim çünkü
Bence arkadaşınız size sevgili gibi konuşuyor muydunuz diye sormak istemiş.Hani bazı insanlar sevgili olmaz ama yine de aşkımlı canımlı konuşurlar. O anlamda sormuş bence. Siz de benim gibi her şeyi kafaya takıyorsunuz sanırım,yapmayın.

Direkt arkadaşınıza sorsanıza bunu kafanızda kuracağınıza?

Bence arkadaşınız size sevgili gibi konuşuyor muydunuz diye sormak istemiş.Hani bazı insanlar sevgili olmaz ama yine de aşkımlı canımlı konuşurlar. O anlamda sormuş bence. Siz de benim gibi her şeyi kafaya takıyorsunuz sanırım,yapmayın.
Hiç sormayın bıktım bu huyumdan şimdi sorsam arkadaşıma çok samimi de değilim kızla deli herhalde der güler yani belki o unutmuştur bile ben hala düşünüyorum ne demek istedi acaba öyle mi dedi boyle mi dedi

Konu sahibesi kafanızın karışıklığı cümlelerinize de yansımış, anlamak için translate kullanmak zorunda kalıyor üyeler, samimi olmadığınız arkadaşınız size kötü niyetle veya cinsellik anlamında sormamış, sizi arkadaş gibi gören hoşlandığınız delikanlıya karşı duygularınızı söylediniz mi, sizin hislerinizden haberi var mı, o delikanlı da size sevgili olabileceğinizi ima eden sözler söyledi mi anlamında sormuş, siz hayır deyince de o zaman umut bağlama, başkasıyla flört ederse üzülürsün, bak benim erkek arkadaşım umut verdi sonra bıraktı, benle aynı şeyleri yaşamanı istemem demek istemiş.

Back
X