KAFAM ÇOK KARIŞIK

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Merhaba kızlar. 2 buçuk yıldır evliyim. Daha önceki yazılarımda görmüşsünüzdür belki. Eşimle bazı sorunlarım vardı. Şimdi eşim doğu görevinde. Bir süre yan yana olamıcaz.Eşimi nasıl takip edebilirim. Bir çözümü var mı.? Telefonda neler yapıyor.? Nelere bakıyor? Merak ediyorum. Nasıl bilebilirim?

Merhaba kızlar. 2 buçuk yıldır evliyim. Daha önceki yazılarımda görmüşsünüzdür belki. Eşimle bazı sorunlarım vardı. Şimdi eşim doğu görevinde. Bir süre yan yana olamıcaz.Eşimi nasıl takip edebilirim. Bir çözümü var mı.? Telefonda neler yapıyor.? Nelere bakıyor? Merak ediyorum. Nasıl bilebilirim?
Eski konularinizi bilmiyorum da her ne olursa olsun dedektifcilik oynamak istemek yorar?🤷🏻‍♀️
Güven yoksa tırt üzgünüm.

Çip takın adama . Bir de retinasına kamera yerleştirin. ha yemeğine de şap atmayı unutmayın.

Back
X