- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Siz dinlen sonra konuşuruz dedikten sonra çok üstüne gitmişsiniz. Adamı aramış mesaj atmışsınız darlamışsınız. Rahat bıraksaydınız çok daha iyi olurduKızlar merhaba. Bir haftadır benimle yalvar yakar görüşmek isteyen çocukla dün görüştüm . Bana birbucuk ay önce biriyle ayrıldığını söylediği için ben de henüz sürenin erken oldugunu düşündüğümden biraz dinlen sonra konuşuruz dedim . O da tamam dedi ama ben sevmiyordum şöyle böyle bir sürü şey söyledi . Sonra benim ağrıma da gitti tamam demesi sonuçta demek ki onla hala bir şeyler bitmemiş. Her neyse ben de.bu konuyu telefonda görüşmek istediğim için aradım . Müsait değildi beni anlamadı . Aramanı bekliyorum dedim . Doktor olduğu için bugün çok yoğun çalışıyordu . Doğru düzgün mesaj atmadı . Ne yapmaya çalışıyorsun dedim yine cevap vermiyor ? Ama gün içinde yine n yapıyorsun diye mesaj attı . Dün kafamı dinleyeceğim dedi yine üst üste mesaj attı . Gerçekten cikamiyorum bu işin içinden
Ama ben zaten rahat bıraktım . Üst üste mesaj attıktan sonra arama ihtiyacı duydum . Hem dinlenecegim deyip hem neden mesaj atıyorsun ? Bu amaçla aramıştımSiz dinlen sonra konuşuruz dedikten sonra çok üstüne gitmişsiniz. Adamı aramış mesaj atmışsınız darlamışsınız. Rahat bıraksaydınız çok daha iyi olurdu
Siz dinlen sonra konuşuruz dedikten sonra çok üstüne gitmişsiniz. Adamı aramış mesaj atmışsınız darlamışsınız. Rahat bıraksaydınız çok daha iyi olurdu
Siz de dengesiz davranmışsınız o sebeple o da denge olsun istememiştir belki. Hem dinlen sonra konuşuruz diyorsunuz hem bunu kabul etti diye zorunuza gidiyor tekrar peşine düşüyorsunuz. Bence olmaz bu iş.Kızlar merhaba. Bir haftadır benimle yalvar yakar görüşmek isteyen çocukla dün görüştüm . Bana birbucuk ay önce biriyle ayrıldığını söylediği için ben de henüz sürenin erken oldugunu düşündüğümden biraz dinlen sonra konuşuruz dedim . O da tamam dedi ama ben sevmiyordum şöyle böyle bir sürü şey söyledi . Sonra benim ağrıma da gitti tamam demesi sonuçta demek ki onla hala bir şeyler bitmemiş. Her neyse ben de.bu konuyu telefonda görüşmek istediğim için aradım . Müsait değildi beni anlamadı . Aramanı bekliyorum dedim . Doktor olduğu için bugün çok yoğun çalışıyordu . Doğru düzgün mesaj atmadı . Ne yapmaya çalışıyorsun dedim yine cevap vermiyor ? Ama gün içinde yine n yapıyorsun diye mesaj attı . Dün kafamı dinleyeceğim dedi yine üst üste mesaj attı . Gerçekten cikamiyorum bu işin içinden
Sal gitsinKızlar merhaba. Bir haftadır benimle yalvar yakar görüşmek isteyen çocukla dün görüştüm . Bana birbucuk ay önce biriyle ayrıldığını söylediği için ben de henüz sürenin erken oldugunu düşündüğümden biraz dinlen sonra konuşuruz dedim . O da tamam dedi ama ben sevmiyordum şöyle böyle bir sürü şey söyledi . Sonra benim ağrıma da gitti tamam demesi sonuçta demek ki onla hala bir şeyler bitmemiş. Her neyse ben de.bu konuyu telefonda görüşmek istediğim için aradım . Müsait değildi beni anlamadı . Aramanı bekliyorum dedim . Doktor olduğu için bugün çok yoğun çalışıyordu . Doğru düzgün mesaj atmadı . Ne yapmaya çalışıyorsun dedim yine cevap vermiyor ? Ama gün içinde yine n yapıyorsun diye mesaj attı . Dün kafamı dinleyeceğim dedi yine üst üste mesaj attı . Gerçekten cikamiyorum bu işin içinden
Ben de böyle düşünüyorumSal gitsinönemsenmiyorsun
Kızlar merhaba. Bir haftadır benimle yalvar yakar görüşmek isteyen çocukla dün görüştüm . Bana birbucuk ay önce biriyle ayrıldığını söylediği için ben de henüz sürenin erken oldugunu düşündüğümden biraz dinlen sonra konuşuruz dedim . O da tamam dedi ama ben sevmiyordum şöyle böyle bir sürü şey söyledi . Sonra benim ağrıma da gitti tamam demesi sonuçta demek ki onla hala bir şeyler bitmemiş. Her neyse ben de.bu konuyu telefonda görüşmek istediğim için aradım . Müsait değildi beni anlamadı . Aramanı bekliyorum dedim . Doktor olduğu için bugün çok yoğun çalışıyordu . Doğru düzgün mesaj atmadı . Ne yapmaya çalışıyorsun dedim yine cevap vermiyor ? Ama gün içinde yine n yapıyorsun diye mesaj attı . Dün kafamı dinleyeceğim dedi yine üst üste mesaj attı . Gerçekten cikamiyorum bu işin içinden
Belli ki gercekten kafaniz karisik.Kızlar merhaba. Bir haftadır benimle yalvar yakar görüşmek isteyen çocukla dün görüştüm . Bana birbucuk ay önce biriyle ayrıldığını söylediği için ben de henüz sürenin erken oldugunu düşündüğümden biraz dinlen sonra konuşuruz dedim . O da tamam dedi ama ben sevmiyordum şöyle böyle bir sürü şey söyledi . Sonra benim ağrıma da gitti tamam demesi sonuçta demek ki onla hala bir şeyler bitmemiş. Her neyse ben de.bu konuyu telefonda görüşmek istediğim için aradım . Müsait değildi beni anlamadı . Aramanı bekliyorum dedim . Doktor olduğu için bugün çok yoğun çalışıyordu . Doğru düzgün mesaj atmadı . Ne yapmaya çalışıyorsun dedim yine cevap vermiyor ? Ama gün içinde yine n yapıyorsun diye mesaj attı . Dün kafamı dinleyeceğim dedi yine üst üste mesaj attı . Gerçekten cikamiyorum bu işin içinden
Ayy tam içimdekiler yanzmışsınızoff böyle ilişki başlamaz yürümez. biraz cool olun, onu dedi bunu dediyi bırakın. adam bitti sevmiyorum demiş tamam demek ki bitmiştir daha niye süre veriyorsunuz üzerine düşünüyorsunuz. adama mesaj atın buluşun kaynaşın başlayın ilişkiye. böyle sürüncemede kalan şeyler naz olarak değil apaçilik olarak adlandırılıyor. apaçi çift değil birbirinizi seven andan zevk alan çift olun hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?