Kafam çok karışık

Yok abla sen akillanmazsin

Insan yeri geliyor kendi ailesiyle anlaşamıyor.ayni evde kayınvalide,görümce,onun çocuğu ne bekliyordunuz?6 ay istedi ,aileniz vermedi diye koşa koşa gidip birde üstene hamile kalmak ta..ne biliyim..rahat batması galiba..ya çekeceksiniz ya ayrilacaksiniz

Çekin o zaman ne buraya yazıp moral bozuyorsun , burdaki insanlar sana ne yardım yapabilir, aklın varsa ailene geri dön...

Şu an keşke vajinismus olsaymışsınız diye düşündüm belki ayrılmanız kolay olurdu

Konumuz fark mi güzel bir hayatı varken kocaya kaçmak bilemedim

Ben herha gi bir yardım beklemiyorum sadece fikir istedim kimsenin acımasına ihtiyaçım yok ama sadece insanız cıkmazda olabiliyoruz değilmi
Seçenekler belli.
Cekeceksin
Bebeği aldırıp ailenin yanına döneceksin
Bebeginle ailenin yanına döneceksin
Ayrı eve çıkacaksınız. Belki bir umut evliliginiz düzelir
Eşin nasıl davranıyor sana

Üzgünüm ama üç ayda biten cicim ayları çocukla kabusa dönecek. Görümcenizin oğlunun odası olacak belki ama sizin çocuğunuzun hiç olmayacak. Çünkü kaçarken sessiz sözsüz bi anlaşma yapılıyor aslında “ben size sığıntı olmayı kabul ediyorum yeter ki oğlunuzun yanında olayım” diye. O yüzden sözümona aşık eşiniz bile benim hanım da genç kızdır heves eder bi takı alalım bi gelin odası açalım demez ailesine, dese de kabul etmezler. Karnını doyuruyoruz ona şükretsin derler.

Yasal prosedürü bilmiyorum hiç ama elbette burda bilen hanımlar vardır: kürtaj için eş onayı gerekiyor mu? Bence ne yapıp edip çocuğu bu hayata getirmeyin. Annesi mutsuzken mutlu olabilecek bir çocuğunuz olmayacak ve işler daha kötüye gidecek

Ailenin yerine hiçbirşey konulamaz. Mesele aslında arkadaşlarınızın olmaması falan değil.
Anlamıyorum gerçekten bir insan neden kaçar ki.. Siz de yarın bir gün anne olacaksınız ve ne emeklerle onu belli bir yaşa getireceksiniz, neler neler isteyeceksiniz hayal edeceksiniz kim bilir onun için..
Ve o zaman anlayacaksınız yaptığınız hatayı.
Ailenizle ne yaşadınız bilmiyorum. Aileyi silip başka birine kaçmanın gerekçesi nedir onu da bilmiyorum.
Ama bildiğim tek bir şey var. Eğer telafi edilebilecek hatalarsa yol yakınken ailenizden gönül alın.
Ayrıca diğer genç kızlara da örnek olsun:
Siz ailenize sırtınızı dönüp bir adama kaçtığınız zaman o adam sizi el üstünde tutmuyor. Hatta bu çok savunmasız kimsesi de yok deyip rahatlıkla size kendinizi değersiz hissettirebiliyorlar.
O yüzden bunları iyice bir tartın..

Ben herha gi bir yardım beklemiyorum sadece fikir istedim kimsenin acımasına ihtiyaçım yok ama sadece insanız cıkmazda olabiliyoruz değilmi
O evden gitmezsen nasıl çıkmazdan kurtulacaksın, şimdi yenisin bi de zaman geçtikçe ne sözünün ne de varlığın hiçbirşey ifade etmeyecek o evdekilere, ezileceksin, kendine ait hicbir alanın olamayacak bu mu yaşamak bu mu evlilik , kendine acımıyorsan bebeğine acı...

Yaşına bakıyorum küçük de değil, annem yok demişsiniz, babanız ve kardeşinizle yaşıyorken, kaçarak onları üzeceğinizi bile bile...çok haince buldum çok üzüldüm onlar adına. Üstelik rahat bir ailem var demişsiniz ama o adamla evleneceksin baskısı görmüşsünüz. 6 ay uğraştım demeniz de ilginç bi 6 ay daha uğraşırdım nolacak yani. Bunları yazarken üzülüyorum da, zaten üzgün olduğunuz belli ama. Doğurmak da istiyorsanız. Bence önce bir babanızla görüşün.

ailenize durumu anlatıp yanlarına dönmeyi deneyebilirsiniz. kabul ederler mi etmezler mi orasını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…