- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Ne diyecegini bilemedi benceSenaryo Loading..
Yok abla sen akillanmazsinBabam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
Çekin o zaman ne buraya yazıp moral bozuyorsun , burdaki insanlar sana ne yardım yapabilir, aklın varsa ailene geri dön...Babam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
Adam emekli yaşı vsr sırf rahat
Konumuz fark miKızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Git elin kahrını çekeceğine onların kahrını çek, ailen acır ama el acımazBen bebegimi aldıramam Allh verdi o canı ona cok iyi anne olcam ama annen yok baban ve abin var yinede gidermiydiniz evinize
Zor olanı seçmişsiniz. eşinizde madalyayı takmış sizee..Sırf rahat yetiştim diye rahat bir evlilik olcaktı ben zoru seçtim
Ben herha gi bir yardım beklemiyorum sadece fikir istedim kimsenin acımasına ihtiyaçım yok ama sadece insanız cıkmazda olabiliyoruz değilmiÇekin o zaman ne buraya yazıp moral bozuyorsun , burdaki insanlar sana ne yardım yapabilir, aklın varsa ailene geri dön...
Seçenekler belli.Ben herha gi bir yardım beklemiyorum sadece fikir istedim kimsenin acımasına ihtiyaçım yok ama sadece insanız cıkmazda olabiliyoruz değilmi
Giderim tabii niye gitmeyeyim? Elin oğlunun anasına ve ablasına hizmet edeceğime evimde abimle babamın kıymetlisi olurumBen bebegimi aldıramam Allh verdi o canı ona cok iyi anne olcam ama annen yok baban ve abin var yinede gidermiydiniz evinize
O evden gitmezsen nasıl çıkmazdan kurtulacaksın, şimdi yenisin bi de zaman geçtikçe ne sözünün ne de varlığın hiçbirşey ifade etmeyecek o evdekilere, ezileceksin, kendine ait hicbir alanın olamayacak bu mu yaşamak bu mu evlilik , kendine acımıyorsan bebeğine acı...Ben herha gi bir yardım beklemiyorum sadece fikir istedim kimsenin acımasına ihtiyaçım yok ama sadece insanız cıkmazda olabiliyoruz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?