Kafam çok karışık

O kocanızın zaten ayrı eve çıkacak gücü olsaydı, bu rezilliği bu devirde başta o kabul etmez en başta ayrı eve çıkardı zaten.

Ayrı bir eve çıkmadan da o hisleriniz değişmez.

Yanlız en kaçmadim yanlış üye

Pisman degilsen yaşa o zaman nedek

Tşk ederim eşime ben hisslerimi acıklıcam o halde
İlle de kocam diyorsanız, ayrı eve çıkmak istediğinizi, çok bunaldığınızı, ev üstüne ev olmayacağını söyleyin. Durumunuz iyiyse babanız da yardımcı olsun.

Asktan gözünüz kor olmus gibi önünü sonunu dusunmeden evleniyor, ev ustune ev kurmaya calisiyorsunuz.

Evlenme sorumluluguna giren kisi neden ailesiyle yasar ve karsi taraf neden bir sulale ile yaşamayı kabul eder?

Bir de herseyiniz tam gibi bebe patlatirsiniz hemen.

Sizi kaçmaya iten sebep nedir

3 aylik evlisiniz masallah hemen 2 aylik hamile, gitmissiniz adamin ailesinin ustune gec kalmis gibi cocuguda yapmissiniz hemen.
Ondan sonra ben boyle istememistim...
Ne umdun ki?
Üremeyi bildiginiz kadar baska seyleride bilseniz sorun olmayacak ama

Bundan sonra daha cok bunalirsiniz. Son aylarda insan yerinden kalkamiyor, kalksa da 15dk bir tuvalete kosuyor. Dogumdan sonrasini soylemek istemiyorum bile. Disarida kahve icmeyi birakin, evde icmek bile lüks olacak. Cok gec olmadan evinize dönün.

Ben bebegimi aldıramam Allh verdi o canı ona cok iyi anne olcam ama annen yok baban ve abin var yinede gidermiydiniz evinize

Bi üç yıl sonra yüzüne bakmak istemeyeceksiniz hiç merak etmeyin.

Ben bebegimi aldıramam Allh verdi o canı ona cok iyi anne olcam ama annen yok baban ve abin var yinede gidermiydiniz evinize
Linc yiyecegim belki ama sizin yerinizde olsam bebegi aldirirdim. Belli ki saglikli kararlar veremiyorsunuz. 3 ayda kocadan sogumussunuz bebekten de hevesiniz gecerse o yavrucak sürünür. Ya kactiginiz adami iyi tanimiyorsunuz (buyuk problem) ya da hevesinizi aldiniz(Bir heves ugruna herkesi arkanizda birakmak daha buyuk problem). Esiniz ve ailesi beklentinizi karsilamiyorsq bebek dogunca daha da mutsuz olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…