Müstehak , böyle bir hayat ve bir de çocuk, çok yazık...Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
evlenince daha iyi olcak sandım
Kaçmadan önce bunların olabileceğini cidden hiç mi düşünmediniz ?Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Tebrikler...insan ancak böyle mahveder hayatiniKızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Değil mi ya , attan inip eşeğe binmiş resmen , sinir oldum yine iftar vaktiİnsan varlıktan yokluğa niye kaçar ki? Çok vizyonsuzsunuz
Değil mi ya , attan inip eşeğe binmiş resmen , sinir oldum yine iftar vaktiBari varlıklı evi ayrı, düzgün bir hayat verene kaç, yıl olmuş 2022 hala kv yanına kaçan insanlar var , ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?