Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yıllık değil 8 aylık. Öncesindede arkadaşlığımız var..
aslında senden direk ayrılacak ta pişman olur muyum diye endişe duyan biri..meali ''senden daha iyisini bulursam pişman olmam ama bulamazsam sana muhtaç kalırım'' demektir..ayrılalım mı diye sorma direk ben ayrılmak istiyorum de..onu bilmem ama sen kesinlikle pişman olmayacaksın..
Merhaba arkadaşlar öncelikle sunu belirtiyim ki yeni üye oldum fakat yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum. Bu aralar kafam çok karışık ve bunalıyorum 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlıcam. 8 aylık bi ilişkim var ve şuan çıkmazlardayız. Sevgilim ben aramadıkça beni aramıyo ( Biyere giderken haber vermesi dışında oda artık fazla değil) neyse. Aramızda tabiki sorunlar vardı her ilişkideki gibi ama o fazlasıyla büyütüyo ilk zamanlarki sevgilimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var birde benim değiştiğimi iddaa ediyo evet değiştim sevgimi göstermezken göstermeye başladım ve olanlar ortada. Neyse ... Bende aramamaya dikkat ediyorum dayanamayp aradğımda ise bişey yokmuş gibi konuşuyorum konuşmalarımız artık eskisi gibi değil mesafeli ve kısa. Ayrılmak isteyip istemediğini sordum o kadar hazırdım yanii.. 'bilmediğini ve pşman olmaktan korktuğunu söyledi' seviyorum oda sevdiğini söylüyo ama ne yapıcam bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyim?![]()
18 yaşında üniversite arifesindeki bir genç kızın henüz 8 aylık olan ilişkisi çıkmazdaysa, kız o ilişkiden çıkmalıdır ki "esas oğlan" pişman olup korkmasın, "esas kız" içinse hem eğitim hayatı hem özel hayat sıfırdan başlasın...![]()
kesin yeni birini bulana kadar seni cebinde tutmaya çalışıyo
zaten sadece 8 ay olmuş
ne güzel yeni okul yeni ortamlar olacak senin için
ayrıl gitsin..
Off ama böyle bitmemeli. En azndan okul başlayana kadar beklemeliyim? hem benm içinde daha acısız olur belki...
bencede ayrıl.. eğer bi erkek bunu diyosa kesin başka biri kesinleşene kadar seni oyalamak için yapıyodur.. ayrıl bakalım pişman olcak mı beyfendi ?! belki kıymetini anlar![]()
Onsuzluğu düşünemem demişsin ama emin ol okula bir başla yeni arkadaşlar, yeni ortam, belki de yeni bir aşk heyecanı yaşayacaksın. Daha o kadar gençsin ki sana yeteri kadar ilgi vermeyen bu ilişkini unutacak ve hayatın karşına neler çıkardığına şaşıracaksın. Pişman olmaktan korkuyorum diyen adam ayrılmayı aklından geçirmiş demektir. Onun seni bırakmasını neden bekliyorsun diyebilirim sadece.. Umarım sorunlarına seni rahatlatacak çözümü bulabilirsin.
seni sevmiyor bence.
ayrılmak istiyor musun diye sorduğunda bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum dediğine göre ona göre artık özel biri değilsin demektir.
sende üstüne düşme önünde uzun bi hayat var ayrılsanda çabucak atlatacaksındır.