Kafam cok KARISIK :/

bilmiyorum artik nasil bir salakliksa bendeki
ne hissettigimi bilmiyorum bile yaa hadi sevmiyorum desem cocuga nasil derim ayrilalim diye cocugun duygulariyla oynamis olucam resmen yaa

Sanırım şuan farklı şehirlerdesiniz? Öncelikle bunun etkisi büyük. Eğer karşında olsan yine böyle düşünür müydün? insanlar yüzyüze farklı, yazarken farklı, tlfda farklı. bunlarıda göz önüne almak gerekiyor. Gerçekten birbirinizi tanıyomusunuz? bence tanısaydınız kafanda net bişeyler olurdu, daha kolay karar verirdin. Öncelikle bi müsade et kendine. birbirinizi daha iyi tanıyın. hiç bişeyin acelesi yokki. iyice tanı karşındakini, oda seni tanır bu esnada. ve gerisinede bırakın zaman karar versin. aklındaki sorularda ilişkinin güzelliğini mafetme.

canim cok sagol yorumun icin evet haklisin
bilmiyorum bana daha fazla baglanmasindan sonra benim yuzumden uzulmesinden korkuyorum.. kimseyi uzmek kirmak istemeyen bir insanim, kimsenin duygulariyla oynamak istemiyorum, su an o benim duygularimi onunkiyle ayni cok seviyorum saniyorum kafamda neler dusundugumu bilmiyor

maddiyat önemli değil desenizde
annenizin lafı sizi baya etkilemiş...
yol yakınken daha fazla umutvermeyin bencede....
iş ciddiye bindiğinde geri dönmek dahada zor olur..

ama bence çok erken seviyo muyum sevmiyo muyum demek için.
tamam ilk görüş de aşk da vardır ama bence asıl, insan tanıdıkça zaman geçirdikçe oturtur onu yüreğine...
siz zaten çok erken başlamışsınız birbirinizi çok tanımadan..
şimdi de çevrenizdekilerin yorumlarından etkilenip keşmekeşe düşmüşsün. çok normal
sizin bu anları hep birlikte bişiler yaparak, birbirinizi tanımaya çalışarak geçirmeniz lazım.
yüzyüze olmanız lazım.
onu kalbinde kafanda bi yerlere oturtamadan birilerinin yorumlarından etkienmen olağan.
bence acele hareket etme.
ona umut vermeden onu tanımaya çalış. (hatta bunu onunla da konuşabilirsin)
sana umut vermek istemiyorum ama seni daha iyi tanımak istiyorum gibilerinden..
hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Cnm bence cocuk fazla ilgi gösterdiginden biraz bunalmissin diye düsunuyorum ilgisini cekse üstünden o zaman kotu olursun bu benim fikrim

Cnm bence cocuk fazla ilgi gösterdiginden biraz bunalmissin diye düsunuyorum ilgisini cekse üstünden o zaman kotu olursun bu benim fikrim

İhtimaller;

*Çocuk ilgi gösterdikçe siz çekmişsiniz kendinizi,
*Annenizin lafı farkında olmadan bilinçaltınızı etkilemiş,
*Uzaklık kafanızı kurcalıyor.
*Daha o kadar yeni ki ilişkiye alışmamışsınız bile,
*'' '' '' '' '' sevgilinize de alışamamışsınız.
*İlgiye ihtiyacınız varmış vs vs.

Bunları daha da çoğaltabilirim. 5 parmağı geçmeyen arkadaşlıklarımı göz önünde bulundurarak sana şunu söyleyebilirim ki ben gerçekten seveceğim insanı bakışından anlarım ve öyle başlarım bak çok aşık oldum, ilk görüşte ayaklarım yerden kesildi demiyorum. Bir his uyanır bende, sonra hayırlısı der başlarım ve zaman geçip, tanıdıkça çok severim. Bu yeni başlama arifesinde annenizin cümlesinin sizi etkilemesi çok normal yeni olduğu için sevgilin bence tipsiz bile desek durup inceleyeceksin :)

Kalbini dinle, mesela yarın O yok, onun mesajıyla uyanmayıp, bir daha sesini hiç duyamayacaksın işte o zaman ne hissedeceksin? Bunu anca sen tartıp, doğru kararı verebilirsin.

Oldu da ayrılacağım dedin kırılmayacağı bir dünya da yok. Biri bizle 3 gün çıkıp ayrılsa oynamış deriz, emin olamadın ne başladın çocuk musun deriz. Yani seven kalp hassas olur, sen art niyetli olmasan da kırılacak. Bu kararda göze almış olman lazım bunu

sana karşı ilgili oluşu hoşuna gitmiş olabilir mi en başta? ya da kendini sorgula en başta bu ilişkiye başlmama ne sebep oldu, somut eler var otur yaz hatta yani bir kağıda tek tek, sonra senin böyle düşünmene sebep olabilecek konuşmalar ya da olaylar oldu mu onları da yaz bi kenara karşılştır bakalım..

ve herkesin de aklına bundan iyisin bulur muyum türünde sorular gelebilir annen senin aklına böyle şeyler sokmaya çalışıyor olabilir sonuçta annen senin grçkten mtlu olmanı ister ve o yüönde konuşuyordur ama dediğin gibi maddiyat çok önemli değilse ve annene belki yeterli gelmemiştir ama sence bi hayatı sürdürmeye yeterliyse tek sbep bu olmamalı değil mi..

bir de tavsiyem o hayatında olmasa nasıl olr senin için bir de bunu düşün..

sorularla ancak neler hissetiğinin cevabını bulabilirsin diye düşnüüyorum..

karisik bir durum, kalbine sor desem ne hissettigimi bilmiyorum diyosun ama bil ki ayrilmaya karar verdiginde o cocugu uzmeden yapamassin bunu o yuzden o konuyu fazla takmamaya calis cunku o cocuk sonucta uzulecek yaani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…