acele mi? ben eşimle tanıştıktan iki hafta sonra evlilik ile ilgili lafları duymaya başlamıştım. bir iki ay içinde de nişanlanmıştık. he bizimki de normal değil tabi ama çok şükür dünyada yapabileceğim en iyi evliliği yaptığımı düşünüyorum. bir günü bırak, bir an dahi pişman olmadım. rabbim etmesin de. ama bu yaşta olup, her şey güzel giderken evlilikten hiç bahsetmemesi garip geldi açıkçası bana. cinsel hayatınızı bilemem, yorum yapıp da kırmak istemem ama bazen erkekler her şeyi aldıkları kızlarla evlenmektense ayrı ayrı evlerde bu ilişkiyi sürdürmeyi tercih edebiliyorlar. ya da evlilikten korkuyor, maddi veya manevi anlamda kendini hazır hissetmiyor olabilir.
çünkü aynı dertten benim yakın bir arkadaşım da muzdarip ama onların cinsel hayatı var. adam aynı evde uzun süreli bir kadınla yaşamak istemiyor arada nefes almak istiyormuş. bu yüzden evlilik düşünmüyor. arkadaşım evlilikten bahsettiğinde de ona karşı soğuk davranıyor. evlilik meraklısı kız pozisyonunda olduğunu söylüyor. oldukça kırıcı.