Kafam çok Karışık yardım please :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.658
16.069
298
Merhaba arkadaşlar,
Kafam bu sıralar çok Karışık ve yorumlarınız benim için çok önemli,şimdiden teşekkür ediyorum.
37 yaşındayım,bundan 7 ay önce,boşanmış ve 9 Yaşında bir oğlu olan bir adamla evlendim.Ayrı Şehirlerde 1 yıllık bir tanışma evremiz oldu.Ailem,özellikle de babamın rızası olmadan evlendim.(Babam her kız vermede sorun çıkartan bir insandır,Kişinin doğru insan olup olmaması onu bağlamaz)
Biz bu ay Taşınmayı plânladığımız için eşya almamıştık.eşimin borçlarından dolayı ona ev giderlerinde destek veriyorum,o sadece borç ödüyor iki yıl böyle devam edecek eşyaları da ben alacaktım normalde.Bu evlilikten beklentim huzur...ve çocuk ,ama eşim hali hazırda bir oğlu olmasının verdiği rahatlıkla ikinci bir çocuğa çok sıcak bakmıyor.Sen istiyorsun dşye yaparız ama evlilik biraz daha otursun diyor net bir zaman belirtmediği için yaştan ötürü huzursuzum.
Şimdi konuya gidiyorum : Eşimle ilgili kafa karışıklığım var,sözleriyle çok çabuk kıyıyor beni,evde de herşeyime eleştiri getiriyor.Bazen öyle moralim bozuluyor ki onu Öylece bırakıp gidesim geliyor.Cinsellik desen pek meraklısı değil..en sonla tartışmamızı konularda paylaşmıştım.O günden beri dikkat ediyoruz ikimiz de,Kırıcı olmamaya,tutuyoruz kendimizi ama yine de güvenim çok zedelendi.En son ki Tartışmanın ertesi gün dedim ki eşya almak istemiyorum alacaksak da senin adına alalım ben ödeyeyim.Tepki gösterdi,almayalım o zaman dedi.Ben şunu düşünerek bu teklifi yaptım:Beni laflarıyla Çatır Çatır Kıran bu adam ya beni böyle böyle kebfinden soğutursa, ya da çocuk işinde beni iyice ötelerse..o zaman ayrılmak zorunda kalırsam..eşyaları 12 taksite bölerim o süreçte ayrılık aşamasına gelmezsek ve çocuk sorununu da çözmüş olursak ne ala,eşya Parasını tamamlamış olurum ve hiç ayrılmam ondan zaten.ama diğer ayrılık ihtimali olursa ödediklerimi boşveririm çantamı Alıp çıkarım,Allah göstermesin.
Kızlar ben eşimi seviyorum ona ihtiyacım var,boşalacak olsam bunu kaldırmam da kolay olmaz ama özellikle de çocuk konusunda taviz veremiyorum.Bir Boşanma durumunda eşya almak istemem maddi Borçlu ayrılmak da enayilik olur ki eşya Alıp gitmek çok koyuyor diyorlar burda hanımlar...sizce bu Plan'ı uygulamaya koymak eşimle evliliğimize çok zarar verir mi ? Yoksa risk almaya değer mi 10 binden aşağı tutmayacak eşyalar ne dersiniz ???
Not : ben 37 eşim 41 Yaşında..eşim boşanalı 5 yıl oluyor,çocuk annede ..çok mu gerekli bu bilgiler bilmiyorum ama belirtmek istedim.
Ha bu arada eşimin benden habersiz kredi çektiğini farketmiştim geçrnlerde.Maddi olarak da güvenim sarsıldı bi arada..

Son düzenleme:
Eşyaları bırak o alsın o ödesin, sen seni bağlayacak bir borcun altına girme bence canım artk günümüzde kimseye güven yok, çocuk konusunda da haklısın bence bu kadar bencil olmasın sen çekip karşına açıkça konuşmalısın bence

Hmmn. Bende kendimi planli bilirdim...

Belki seni gercekden yanlış anladım ama sen bu adami sperm bankası olarak görüyorsun. Dikkat et bence.
Hem daha ortada birşey yok. Bilemezsin belki sende bir sorun çıkar ve bebek olmaz...
Kocan seni bu durumda boşarsa hoşuna gidermi?

Hmmn. Bende kendimi planli bilirdim...

Belki seni gercekden yanlış anladım ama sen bu adami sperm bankası olarak görüyorsun. Dikkat et bence.
Hem daha ortada birşey yok. Bilemezsin belki sende bir sorun çıkar ve bebek olmaz...
Kocan seni bu durumda boşarsa hoşuna gidermi?
Yok canım asla sperm bankası olarak görmüyorum tabiki.Ona sıra gelmeden önce başka sperm bankası olacak adaylar yok miydi ? Vardı.Onunla severek evlendim karşıma çıkmasaydı evlatlık düşünüyordum o ayrı bir mevzu.
Onda fiziksel bir sorunu olsa da ayrılmayı Göze alsam Dediğin doğru ,..

Son düzenleme:
Eşyaları neden siz alıyorsunuz ? Bırakın o alsın nasıl başlarsa öyle gider.

Onun size minnet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Ayrıca çocuk için bence de acele etmeyin. Daha evlilik oturmamış bide çocuk doğurup ayrıldığınızı farzedin. Minik sabinin ne günahı var.

Sırf anne olmak içinde lütfen evlenmeyin.

Sırf anne olmak için yğrümeyeceğini bildiğiniz bir evlilikten çocuk dünyaya getirmeyin.!!

Eşyaları bırak o alsın o ödesin, sen seni bağlayacak bir borcun altına girme bence canım artk günümüzde kimseye güven yok, çocuk konusunda da haklısın bence bu kadar bencil olmasın sen çekip karşına açıkça konuşmalısın bence
Ödeyemez ben 12 ay boyunca sıkıntılarımızı aşarsak paşa paşa öderim hiç sorun yok,yeterki o duruma getirmesin

Onun size minnet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Ayrıca çocuk için bence de acele etmeyin. Daha evlilik oturmamış bide çocuk doğurup ayrıldığınızı farzedin. Minik sabinin ne günahı var.

Sırf anne olmak için yğrümeyeceğini bildiğiniz bir evlilikten çocuk dünyaya getirmeyin.!!
Yürümeyecek demiyorum da,son zamanlarda sağlıklı görmemeye başladım.zaten bu konuda da karışığım bunlar normal mi ilk yıl sendromu mu onu da bilmiyorum zaten

Kendisinin eşya alacak takati yok borçtan..eski eşyalarla oturmak da canıma yetti ,bir dolabım bile yok

O zaman eşinizin üzerine alınsın eşyalar, borcunu yine siz ödemek isterseniz ödeyin. Olası bir problemde de borca eşiniz kaldığı yerden devam eder...
Çocuk işini evlenmeden konuşmadınız mı , fikirleri bellidir az çok.

Yok canım asla sperm bankası olarak görmüyorum tabiki.Ona sıra gelmeden önce başka sperm bankası olacak adaylar yok miydi ? Vardı.Onu severek evlendim karşıma çıkmasaydı evlatlık düşünüyordum o ayrı bir mevzu.
Onda fiziksel bir sorunu olsa da ayrılmayı Göze alsam Dediğin doğru ,..

Bilemiyorum. Ben alırdım mobilyayi.
Boşanırsam o cikar evden rahatimi bozmam zaten.
Öyle koltuk catali atmam yani.
Zaten 37 yaşında bir kadınsın. Boşansan bile baba evide dönmezsin. Rahat kurulu evin olur

Ben bu evlilikte samimiyet göremedim
İki tarafında çıkar ilişkisi gibi...

Çok üzgünüm ama sonunuz yok gibi

O zaman eşinizin üzerine alınsın eşyalar, borcunu yine siz ödemek isterseniz ödeyin. Olası bir problemde de borca eşiniz kaldığı yerden devam eder...
Çocuk işini evlenmeden konuşmadınız mı , fikirleri bellidir az çok.
Aynen fikrim bu..Kendine güveniyorsa üzerine alsın onun adi geçsin ben öderim.Yeter ki beni yanında tutmayı bilsin,öder bitiririm.Evlenirken çocuk Şart koşmak hiç aklıma gelmemişti çünkü bunu bilmesi gerekirdi.Laf Arasında söylediğim bişey vardı ama : onun gibi çocuklu birinin teklifini sırf başka çocuk istemediği için reddettiğimi belirtmiştim.

Bende planliyim diyordum ama degilmisim.
Bosverin alin kendi uzerinize.allah korusun bir durum olursada alirsiniz esyanizi.
Bu tarz hesaplarla hep dilen ustu kuruntularla sadece hasta olursunuz mutlu olmazsiniz.
Bakin benim 9 yasinda bir cocugum var evlenecegim adam hic evlenmemis dolayisiyla cocuk istiyor.bir kizimiz var birde kardesi olur seklinde bana empoze etmeye cabaliyor
Benim cocuk istemedigimi bilidigi icin.
Ama benimle cok etkileyici bir konusma yapti.
Ve empati yapip hak verdim.
Sizde konusun ve paylasin bu arzunuzu.
Hayat arkadasi olarak gorurseniz hayat arkadasiniz olacaktir umarim.
Cinsel hayatiniz zayif madem siz renklendirin siz belli edin adim atin.
Keyifli bir evlilik haline siz getirirsiniz evliliginizi ancak

Ben bu evlilikte samimiyet göremedim
İki tarafında çıkar ilişkisi gibi...

Çok üzgünüm ama sonunuz yok gibi
Çocuk yapmayacaksa ayrılırım demek çıkar ilişkisi mi ? Baksana vatan Şaşmaz bile bi önceki eşi çocuk yapmıyor diye boşanmış :)

Bilemiyorum. Ben alırdım mobilyayi.
Boşanırsam o cikar evden rahatimi bozmam zaten.
Öyle koltuk catali atmam yani.
Zaten 37 yaşında bir kadınsın. Boşansan bile baba evide dönmezsin. Rahat kurulu evin olur
Evden çıkacak biri olacaksa ben olurum öyle bir durum var,evde hak iddia edemiyorum

Bende planliyim diyordum ama degilmisim.
Bosverin alin kendi uzerinize.allah korusun bir durum olursada alirsiniz esyanizi.
Bu tarz hesaplarla hep dilen ustu kuruntularla sadece hasta olursunuz mutlu olmazsiniz.
Bakin benim 9 yasinda bir cocugum var evlenecegim adam hic evlenmemis dolayisiyla cocuk istiyor.bir kizimiz var birde kardesi olur seklinde bana empoze etmeye cabaliyor
Benim cocuk istemedigimi bilidigi icin.
Ama benimle cok etkileyici bir konusma yapti.
Ve empati yapip hak verdim.
Sizde konusun ve paylasin bu arzunuzu.
Hayat arkadasi olarak gorurseniz hayat arkadasiniz olacaktir umarim.
Cinsel hayatiniz zayif madem siz renklendirin siz belli edin adim atin.
Keyifli bir evlilik haline siz getirirsiniz evliliginizi ancak
Evet Haklısınız işte ben de bi yandan vicdan yapıyorum.Samimiyetsiz Görünür müyüm telaşım da var çünkü ..Kıymet verirse kalırım onunla ve zaten yalnızlığıma çok iyi geldi Allah ayrılığa getirmesin düşüncesi bike kötü

Bebeğimiz olursa nihayet bir aile olduk der sımsıkı sarılırım ona herşeyimi de paylaşırım

Back
X