kafam çok karışık:((

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
1 buçuk yıldır haytımda biri var mutluyuz aslında ama sürekli kavga ediyoruz tartışmalar benim yüzümden çıkıyor pireyi deve yapıyorum sevgimi alışkanlıkmı bilmiyorum bırakamıyorum haksızlıkmı yapıyorum anlamıyorum çok iyi davranıyor resmen ağızımın içine bakıyor ama bazen o kadar soğuyorum ki sürekli bağrıyorum üzüyorum sevdiği için bişey demiyor hep alttan alıyor ama onu sevip sevmediğimi tam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım??

geçmişte, içinde sevgilini affedemediğin olaylar yaşadınız mı?ona bir iç kızgınlık duyuyor olabilir misin? ya da ona karşı içinde herhangi bi olaydan kaynaklanan bir acıma duygusu hissediyo musun? ona yeterince saygı duyuyo musun?herkes tarafından saygı gören bir insan mı?özgüven problemi var mı sevgilinin?

sanırım eski sevgilimi tam unutamadığım için kaynaklı oluyor sevgi meselesine gelincede bilmiyorum sevip sevmediğimi saygı duyuyorum her konuda yanında olmaya uğraşıyorum gel gelelim sürekli tartışıyorum ufacık şeyleri büyütüp kocaman bişey yapıyorum

eski sevgilim diyebiliyosan hala unutamadın demektir.bu da onu sevmediğin anlamına gelir.ayrıl bence.ona haksızlık yapıyorsun içinde böle duyular varken olmaz.sen kendini onun yerine koy istermisin eski sevgilisini unutamamış bir sevgilin olsun.hayır bu çok yanlış..

oda biliyor unutamadığımı ama herşeyin üstesinden gelebilecegini söylüyor kaç kere denedim ayrılmayı ama olmadı her seferinde geri döndüm her ayrılmamızda içip sürekli ağlıyordu beni sevdiğini bensiz yapamıyacagını söylüyordu onu kırmak istemiyorum zümekte

sorun orada zaten benim kafam karışık bazen onu o çok seviyorum bazende ne yüzünü ne sesini duymak istiyorum ne yapacagımı bilmiyorum evlenmek istiyor ne cevap vereceğimi bile bilmiyorum hiç bir zaman kırmak üzmek istemiyorum çok değerli biri ama üzüyorum

yani o zaman bence sen ona eski sevgilin olmadığı için kızıyorsun yok yere.onun yewrinde eski sevgilin olsun istiyosuna ama olmadığı için ona kızıyosun.onun suçu eski sevgilin olmamak.erkek arkadaşının seni çok sevmesini,ayrılmak istememesini anlıyorum ama çok sağlıksız.böle bi ilişkide erkek arkadaşına saygı duyamazsın duysanda kaybedersin.ne diyeyim bilemedim yani tabi dilekolay bekara karı boşamak kolay derler ama en doğrusu ayrılmak...bir buçuk yıl da uzun bi süre.yazık yani ona da .hiç başlamaması gereken bir ilişkiymiş.tabi sen bu şekilde eski sevgilini unutabileceğini düşünüyosan bişey diyemem ama sağlıklı bi ilişki değil.

aynı düşüncedeyim bende anlattım ona günlerce saattlerce ama o şekilde kabullenirim ben diyor unuttururum diyor herşeyi anlattım hatta benden soğuması için elimden geleni yaptım ama yok söylediği tek şey ben seninle olmak istiyorum kırmamamk için elimden geleni yapıyorum ailesiyle sorunlar yaşıyor bilmiyorum şuan yakın olduğum için bana sığınıyor belkide onunkide alışkanlık mı yoksa yalnızlık mı bilmiyorum hani derler ya anlattsam roman olur diye tam bizim ilişkimizde şuan o yönde başı sonu hepsi farklı yaşadıklarımızı bide bana sorun 1,5 yıl içerisinde bazen diyorum unutayım onunla sıfırdan bi hayat yaşıyayım diye tam başladım derken aklıma eski sevgilim geliyor yaşadıklarımız o zaman herşey karmakarışık bişey oluyor

aslında şuanki sevgili olsa da olmasa da eski sevgiliyi unutman lazım.şuanki erkek arkadaşın da böle bişeyi kabul ettiğine göre ki herkes kabul etmez seni gerçekten seviyordur bence..tekçaren eskiyi eskide bırakman yapcak başka bişe yok bu durumda...kötü bi şekilde mi ayrılmıştınız ki terk mi etti seni yani bu kadar seviyoduysan nie ayrıldın?

farklı şehirleyderdik zaten esgi sevgilimle çok seviyordum onun için herşeyi bırakıp gitmeye razıydım sebete yoktu ayrılacak gece gayet iyidik canımlar seni seviyorumlar sabah bi baktım beni faceden silmiş aradım mesaj yazım ama hiç birine cevap vermedi günlerce ağladım ortada hiç bir sebep yokken bi anda bırakkıp gitti

gerçekten çok ilginçmiş.daha sonra hiç konuşmadınız mı yanii bi sebep söylemeli böle bırakamaz..bi yanlışını falan görmüş olabilir mi..bu çok acayip bi durum çünkü

hiç konuşmadık o günden sonra zaten 1 hafta sonra facesinde ilişkisi oldugunu yazmıştı gayet gece yiyidik konuşmada ama ne olduysa sabah hiç bir sebep göstermeden çok gözden geçirdim ama yok hata yapmadığımı düşünüyorum hoş hata yapsam o hemen tepkisini verecek biriydi

şoktayım gerçekten..bu arada kaç yaşındasın?bide bu yeni ilişki eski ilişkinin bitiminden ne kadar zaman sonra başladı?ve eski ilişkide son zamanlarda bi soğuma falan var mıydı.ters giden bişeyler falan? yani kusura bakma böyle bisürü soru soruyorum kabir suali gibi ama yardımcı olmak bi fikir vermek istiyorum o yuzden bunlar önemli

23 yaşındayım ortama 1 yıl sonra başladı çok sık mesajlaşan biri değildik günde en fazla 5 mesaj genelde konuşmalar son günlerde mesajlar hiç gelmedi akşamları sürekli erken yatmalar başladı saatlerce konuşan biz en fazla yarım saatte kapatır olduk

anladım arkadaşım çok da ani olmamış aslında sinyalleri vermiş.zaten diyosun bir hafta sonra face de ilişki var görünüyodu diye..yani bence arkasından fazzla düşünmeye değecek biri değilmiş öyle olsa en azından bi açıklama yapardı sana..seni bu kadar seven biri var hayatında.kendine de ona da yazık etme. çok mutlu olabilirsin.yenisini eskisinin yerine koymaya çalışma karşılaştırma da yapma arkadaşım sana bunu söyleyebilirim.allah gönlüne ferahlık versin.erkek arkadaşının olumlu yönlerine odaklan,geçmişi unut.yapamam deme yapabilirsin.sadece gerçekten istemen lazım bu arada ben de 24 yaşındayım

ben öyle kolay kolay ailemi bırakıp gidecek biri değilim aileme çok düşkünüm onun için ailemi bırakıp farklı şehire yaşamayı bile göze aldım ilk aşık olduğum insandı unutamıyorum bi anda kendimi onu düşünürken buluyorum

peki şimdi eski sevgilin ne yapıyo ne ediyo haber alıyo musun?valla sana ne diyim bilemedim ya öyle yap diyom olmuyo böyle yap diyom olmuyo..tabi ateş düştüğü yeri yakar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…