• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık....??

TheHousewife

O Bir Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
250
17
48
Herkes herşeyde beni suçlu görüyor. Kaynanam,kayınbabam,annem,babam,eşim günah keçisi ben seçiliyorum. Özelliklede eşim "biraz anlayışlı ol" şunu yap bunu yap diyor yapıyorum ama yine hatalı ben ben ben. Kendini ve ailesini çok mükemmel ben ve benim ailem hatalı. Çirkin bir kadın değilim ama ilgi görmüyorum aklı fikri işinde. Bu kadın sadece evi temizlesin,yemek yapsın, çocuğuna baksın ama ilgi istemesin çünkü köleyim :14::14::14: Umursamamasıda var offf o kadar kötü bir durumdayımki gücüm kalmadı yazmayı bile canım istemiyor.Açıköğretimden laborantlık ve veterinerlik bölümünü seçtim şimdide biraz pişman oldum eşimde çok güzel destek oluyor sağ olsun. İçim daralıyor böyle yeterrrrrrrr diye bağırmak geliyor içimden

Gitti içeri tv izliyor bu erkekler neden umursamazlar Ya Rabbim! Bu kadın üzülmüşmü kiminnn umurunda :14::14:

siz gidip konuşmayı deneseniz, bugün ne yaptın ,nasılsın vs vs..öyle muhabbet açsanız,sahur için ne istediğini sorsanız falan..

bunları yaptığınız halde sizinle ilgilenmiyorsa ya eşiniz de var sıkıntı ya da evlilik denen şey benim hayalimdekinden çok farklı..

bence onu bunu şunu her şeyi kenara bırakın sadece ikinizin olduğu anlar yakalamaya çalışın..

Bir şey elde edildiğinde değerini yitiriyor sanırım.
Erkekler hep aynı zaten artık onunlasın ya ceptesin ilgilenmesine gerek yok çünkü ilgilenmese de sevgisini anlaman gerekiyor.
Sadece ilgi alaka cicim aylarında var sonrası hikaye.
Çoğu da üsteledikçe kendini geri çekiyor susuyor ve başka şeylerle ilgileniyor.
Aslında umursamamak en güzeli umursamayınca umursanıyorsun çünkü.
İnsanoğlu çok tuhaf :)

siz gidip konuşmayı deneseniz, bugün ne yaptın ,nasılsın vs vs..öyle muhabbet açsanız,sahur için ne istediğini sorsanız falan..

bunları yaptığınız halde sizinle ilgilenmiyorsa ya eşiniz de var sıkıntı ya da evlilik denen şey benim hayalimdekinden çok farklı..

bence onu bunu şunu her şeyi kenara bırakın sadece ikinizin olduğu anlar yakalamaya çalışın..

denemez olurmuyum. Çirkin bir kadın değilim tersine güzelim. Romantik ve sürpriz yapan biriyim ama eşim tam aksime bir insan. Normalde kapalıyım ama evimde hergün birşey giyiniyorum, süsleniyorum. O sadece iş ve uyku düşünüyor buda beni sinir ediyor. Laf söyleyincede suçlu oluyorum. işin içinden çıkamıyorum evde süslenen, sürpriz yapan, gülerek yaklaşan yani bu ilişkiyi tek başına üstlenen kişi benim ama yine yaranamıyorum :14:

Bir şey elde edildiğinde değerini yitiriyor sanırım.
Erkekler hep aynı zaten artık onunlasın ya ceptesin ilgilenmesine gerek yok çünkü ilgilenmese de sevgisini anlaman gerekiyor.
Sadece ilgi alaka cicim aylarında var sonrası hikaye.
Çoğu da üsteledikçe kendini geri çekiyor susuyor ve başka şeylerle ilgileniyor.
Aslında umursamamak en güzeli umursamayınca umursanıyorsun çünkü.
İnsanoğlu çok tuhaf :)

aynen benim gibi konuştun valla. Elde edince değerim kayboldu. Umursamayınca ve keyifli olunca hayatım hayatım diye peşimde meeliyor iki güler yüz gösterince hemen soğuyor. umarsamamaya çalışıyorum ama benimde sabrımın bir sınırı var bende insanım ilgiye şefkate sevgiye sürprizlere ihtiyacım var. Bu evlilik köle kral ilişkisi değilki ama demi. Ben kızıncada ergen gibi davranıyorsun deyip yine beni suçluyor "ya Allah rızası için hırsızın hiçmi suçu yok artık şu kendini mükemmel görmekten vaz geç" diyorum he hü diyor yine aynı yine aynı :14::14::14:

aynen benim gibi konuştun valla. Elde edince değerim kayboldu. Umursamayınca ve keyifli olunca hayatım hayatım diye peşimde meeliyor iki güler yüz gösterince hemen soğuyor. umarsamamaya çalışıyorum ama benimde sabrımın bir sınırı var bende insanım ilgiye şefkate sevgiye sürprizlere ihtiyacım var. Bu evlilik köle kral ilişkisi değilki ama demi. Ben kızıncada ergen gibi davranıyorsun deyip yine beni suçluyor "ya Allah rızası için hırsızın hiçmi suçu yok artık şu kendini mükemmel görmekten vaz geç" diyorum he hü diyor yine aynı yine aynı :14::14::14:

İşte erkeklerin klişeleri :) Kendini sen hep çek canım madem ilgi istiyorsun ilgilenmeyeceksin sürekli olarak :)
Biz şımartıyoruz onları ya. Böyle onları şımartıp çok önemli hissettiriyoruz adamlarda bizi sallamıyor kendilerini bir şey sandıklarından.
Yapma yapma yapma :) Kes ilgiyi gör ilgiyi :)

İşte erkeklerin klişeleri :) Kendini sen hep çek canım madem ilgi istiyorsun ilgilenmeyeceksin sürekli olarak :)
Biz şımartıyoruz onları ya. Böyle onları şımartıp çok önemli hissettiriyoruz adamlarda bizi sallamıyor kendilerini bir şey sandıklarından.
Yapma yapma yapma :) Kes ilgiyi gör ilgiyi :)

bende öyle yapıyorum giyinip süslenip umursamıyorum buda onun daha çok dikkatini çekiyor. önceden masajları araştırıp eşime masaj yapardım gecenin bir yarısı hayatım omzumu ovsana derdi sabırla ovardım, ben ona uyuma desem hiç umursamazdı buda zoruma gitti. umursamıyorum ama bazende çok sinirleniyorum :14: Başka bir kadın diye hiç düşünmedim, çünkü eşimin beni aldatacağı tek şey işi kimya olur :9: işine aşık adam 7/24 kimyadan bahsediyor ayyy daraldımm. Bir gün dedimki "hayatım ben sana gün içinde işinle uğraşma demiyorum. Haklısın durumumuz kötü iş düşünüyorsun, seninle gurur duyuyorum ama bari şu gece uyumadan önceki 5 dk varya orda kimyadan bahsetmesen" dedim. doğru haklısın dedi ama yine aynı ben bunları söylerken bile düşünüyor :43:

bende öyle yapıyorum giyinip süslenip umursamıyorum buda onun daha çok dikkatini çekiyor. önceden masajları araştırıp eşime masaj yapardım gecenin bir yarısı hayatım omzumu ovsana derdi sabırla ovardım, ben ona uyuma desem hiç umursamazdı buda zoruma gitti. umursamıyorum ama bazende çok sinirleniyorum :14: Başka bir kadın diye hiç düşünmedim, çünkü eşimin beni aldatacağı tek şey işi kimya olur :9: işine aşık adam 7/24 kimyadan bahsediyor ayyy daraldımm. Bir gün dedimki "hayatım ben sana gün içinde işinle uğraşma demiyorum. Haklısın durumumuz kötü iş düşünüyorsun, seninle gurur duyuyorum ama bari şu gece uyumadan önceki 5 dk varya orda kimyadan bahsetmesen" dedim. doğru haklısın dedi ama yine aynı ben bunları söylerken bile düşünüyor :43:

Onlar uykularına, midelerine ve arkadaş ortamlarına baya düşkün oluyorlar.
O sıra konuşmak asla istemiyorlar. Sonraya bırakıyorlar hep bizleri :)
Seninki kimyayla çıldırmış desene yazık kendine engel olamıyor anlaşılan :)
Sen böyle devam et yanlışını görür ilgilenir her erkek kadınların ilgi beklediğini bilir ama ilgilenince şımaracağımızdan korktukları için yanaşmıyorlar pek. Hakkında hayırlısı inşallah düzelecektir. Tek sorununuz bu olsun halledilir karşılıklı çabayla.

kaçan kovalanır diyorlar denediniz mi?

sanki sürekli sizinle ilgilensin diye ezik bir havanız var ben öyle düşündüm.

Onlar uykularına, midelerine ve arkadaş ortamlarına baya düşkün oluyorlar.
O sıra konuşmak asla istemiyorlar. Sonraya bırakıyorlar hep bizleri :)
Seninki kimyayla çıldırmış desene yazık kendine engel olamıyor anlaşılan :)
Sen böyle devam et yanlışını görür ilgilenir her erkek kadınların ilgi beklediğini bilir ama ilgilenince şımaracağımızdan korktukları için yanaşmıyorlar pek. Hakkında hayırlısı inşallah düzelecektir. Tek sorununuz bu olsun halledilir karşılıklı çabayla.

çok sağol vakit ayırdığın için. Aynı benim gibi düşünüyorsun :40: dün bunu yazmadan önce çıldırma evresindeydim, bugün hiç umursamıyorum. Hatta bu konuyu açmamın gereksiz olduğunu düşünüyorum :44: teşekkür ederim hakkında herşeyin hayırlısı olsun :34:

çok sağol vakit ayırdığın için. Aynı benim gibi düşünüyorsun :40: dün bunu yazmadan önce çıldırma evresindeydim, bugün hiç umursamıyorum. Hatta bu konuyu açmamın gereksiz olduğunu düşünüyorum :44: teşekkür ederim hakkında herşeyin hayırlısı olsun :34:

Rica ederim her zaman :) Ben de çok teşekkür ederim. İnşallah (Amin).

Back
X