Yalnış anlamadıysam
Bir başkasından tedavi için 10.000 tl aldınız.Eşiniz de şans oyunlarında kaybetti.Sizden altınları istiyor.
En başta borç alırken nasıl ödemeyi planlıyordunuz.Eğer peyder pey ödeyecekseniz yine ödeyin tedavi parasını altınlarla karşılayın.
Yalnış anlamadıysam
Bir başkasından tedavi için 10.000 tl aldınız.Eşiniz de şans oyunlarında kaybetti.Sizden altınları istiyor.
En başta borç alırken nasıl ödemeyi planlıyordunuz.Eğer peyder pey ödeyecekseniz yine ödeyin tedavi parasını altınlarla karşılayın.
akıllı kadınlar baska oluyor aynen bu arkadasın dedigini yapın..
bi de eşinizin ilk yalanı mı bu?hangi akılla tüp bebek parasını iddiaya yatırmış ?
siz o altınları biriktirmeseydiniz bu durumda ne yapmayı düşünüyormuş acaba eşiniz?
vermemek gibi bir tercihiniz kalmamıs ortada.. eğer vermezseniz eşiniz daha çok zor durumda kalacak ama ağzından söz alın her 2 3 ayda bir maaşından sana altın alsın azıcık zorlansın altınları verip oh kapadım kurtuldum havasına girmesin.. yeminler ettirin gerekirse iddaya verecegı paraya altın alsın
Valla ben teklif ettim canim sirf kendine kötübisey yapmasin diye çünkü çok duyuyorum bu tarz şeyler yuzunden nelee yapanlari:-(yani onun bu kadar birikimim oldugundan haberi yoktu ben napacam diye çaresiz kalinca altinlarim var demek zorunda kaldim o da istedi yemin etti bundan kurtilimbi daha oynamayacam diye ams inşallah dogru soyluyodur:-(giden parama o kadar üzülecegim ki hep giymedim yemedim artirdim hiç yere gidiyor param:-(
çok haklısın seni çok iyi anlıyorum çöpe atıyorum gibi hissediyorsun ama ne yapacaksın işte allah baska dert vermesin şükredin canım benim belki eşin daha da abartacaktı bu ona da ders olmuştur.. dediğim gibi sıkıstırın size 2ayda bir altın yapsın maasından bide kontrolde tutun yine iddaya sarmasın sakın..
Merhaba arkadaşlar eşim yaklasik bir aydır netin başından ayrilmiyor geceleri uykusu kaçıyor benimle az ilgileniyordu sebebini sordum bir arkadasi haniminin bileziklerini bir.miktar parasını idaaya yatirmis kaybetmis eşim de maclardan anladigi icin yardim etmek istemis eşim bana arkadaş para yatiriyo ben onu kurtarmak icin oynuyorum demisti ama kaç gündür bunalimda kalbi sıkışıyo uyuyamiyo yemek yemiyo benimle ilgilenmiyo artik akşam canima tak etti ben seni taniyorum dedim bir derdin var lutfen anlat hasta olcaksin dedim anlatti ama ağladi ben bi hata yaptim dedi arkadasima yardim edim derken elimizdeki birinden borc aldigimuz on milyari tüp bebek parasini onun icin idaaya yatirdim kesin kazanirim kari onun olur dedim elimdekilerde gitti dedi ağladi simdi benden altinlarimi istiyor borc aldigimiz kişiye odemek icin ve ben cok uzgunum bebek sahibi olmayi cok isterken paranin bos yere gitmesine bir de esime altinlarimi vermelimiyim bir yandan iyi gunde kotu gunde evlendik hasta olur bisey olur daha cok kurtarmaya calisim diye batar intihar eder diye cok korkuyorum vermek istiyorum yemin ediyo bi daha oynamayacagina ama bir yandan da bunlari da ya oynarsa kaybederse diye korkuyorum kafam cok karisik cok uzgunum sizlerin fikrini almak istiyorum:-(
Canım eşim en basta gercekten arkadasinin adina oynuyordu para bende duruyodu sonra iş icin lazim dedi o ara maç kesin tutar demis kaybetmis kaybettigini kurtarayim derken de toplam on bini bitirmis onu kac sene calismali ki odesin :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?