kafam çok karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
Merhaba arkadaşlar eşim yaklasik bir aydır netin başından ayrilmiyor geceleri uykusu kaçıyor benimle az ilgileniyordu sebebini sordum bir arkadasi haniminin bileziklerini bir.miktar parasını idaaya yatirmis kaybetmis eşim de maclardan anladigi icin yardim etmek istemis eşim bana arkadaş para yatiriyo ben onu kurtarmak icin oynuyorum demisti ama kaç gündür bunalimda kalbi sıkışıyo uyuyamiyo yemek yemiyo benimle ilgilenmiyo artik akşam canima tak etti ben seni taniyorum dedim bir derdin var lutfen anlat hasta olcaksin dedim anlatti ama ağladi ben bi hata yaptim dedi arkadasima yardim edim derken elimizdeki birinden borc aldigimuz on milyari tüp bebek parasini onun icin idaaya yatirdim kesin kazanirim kari onun olur dedim elimdekilerde gitti dedi ağladi simdi benden altinlarimi istiyor borc aldigimiz kişiye odemek icin ve ben cok uzgunum bebek sahibi olmayi cok isterken paranin bos yere gitmesine bir de esime altinlarimi vermelimiyim bir yandan iyi gunde kotu gunde evlendik hasta olur bisey olur daha cok kurtarmaya calisim diye batar intihar eder diye cok korkuyorum vermek istiyorum yemin ediyo bi daha oynamayacagina ama bir yandan da bunlari da ya oynarsa kaybederse diye korkuyorum kafam cok karisik cok uzgunum sizlerin fikrini almak istiyorum:-(

Yalnış anlamadıysam
Bir başkasından tedavi için 10.000 tl aldınız.Eşiniz de şans oyunlarında kaybetti.Sizden altınları istiyor.
En başta borç alırken nasıl ödemeyi planlıyordunuz.Eğer peyder pey ödeyecekseniz yine ödeyin tedavi parasını altınlarla karşılayın.

akıllı kadınlar baska oluyor aynen bu arkadasın dedigini yapın..
bi de eşinizin ilk yalanı mı bu?hangi akılla tüp bebek parasını iddiaya yatırmış ?

çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz.bilirim çok zor.çünkü ben de aynı durumdayım.allah hayırlısını versin
ancak eşinizin bu sorumsuzluğu affedilir gibi değil.
nasıl baba olacak bu adam diye düşündürür insanı.insan nasıl çocuk için kenara koyduğu parayı sorumsuzca düşüncesizce kumarda harcar
bence altınlarınızı vermeyin.çalışsın ödesin.ders olsun.
açıkçası arkadaşının parasını kurtarmaya çalışması falan da bana inandırıcı gelmedi.bence hepsi kendi kumarda kaybettiği para

Canim kayinbabamlar memlekette onlar bize dedi ki siz borç alin biz gelince veririz tedavinize baslayin dediler bizde para gidince baslayamadik eşimde altinlarini kullanalim diyo babamin parasiylada borcu karsilariz diyo ben altinlarimi da kendi harcliklarimdan artirip alti senedir biriktirmistim düğün altinlarim değil yani:-(

akıllı kadınlar baska oluyor aynen bu arkadasın dedigini yapın..
bi de eşinizin ilk yalanı mı bu?hangi akılla tüp bebek parasını iddiaya yatırmış ?

Canım eşim en basta gercekten arkadasinin adina oynuyordu para bende duruyodu sonra iş icin lazim dedi o ara maç kesin tutar demis kaybetmis kaybettigini kurtarayim derken de toplam on bini bitirmis onu kac sene calismali ki odesin :-(

siz o altınları biriktirmeseydiniz bu durumda ne yapmayı düşünüyormuş acaba eşiniz?

vermemek gibi bir tercihiniz kalmamıs ortada.. eğer vermezseniz eşiniz daha çok zor durumda kalacak ama ağzından söz alın her 2 3 ayda bir maaşından sana altın alsın azıcık zorlansın altınları verip oh kapadım kurtuldum havasına girmesin.. yeminler ettirin gerekirse iddaya verecegı paraya altın alsın

Valla ben teklif ettim canim sirf kendine kötübisey yapmasin diye çünkü çok duyuyorum bu tarz şeyler yuzunden nelee yapanlari:-(yani onun bu kadar birikimim oldugundan haberi yoktu ben napacam diye çaresiz kalinca altinlarim var demek zorunda kaldim o da istedi yemin etti bundan kurtilimbi daha oynamayacam diye ams inşallah dogru soyluyodur:-(giden parama o kadar üzülecegim ki hep giymedim yemedim artirdim hiç yere gidiyor param:-(

çok haklısın seni çok iyi anlıyorum çöpe atıyorum gibi hissediyorsun ama ne yapacaksın işte allah baska dert vermesin şükredin canım benim belki eşin daha da abartacaktı bu ona da ders olmuştur.. dediğim gibi sıkıstırın size 2ayda bir altın yapsın maasından bide kontrolde tutun yine iddaya sarmasın sakın..

Haklisin canim eşime sőyledim altinlari borc veriyom diye ama tamam diyo da hiç inanmiyorum onlar yerine gelmicek adim gibi eminim:-(şu anda yine net başinda oynuyo bana diyo ki iceride param kaldi onu oynuyorum belki kazanir kurtariririm yeni para yatirmadim boşa gitmesin diyo bende hiç anlamiyorum umarim dogru soyluyodur yoksa ben hasta olcam ùzüntüden elime koluma uyusma girdi:-(

Eşin bariz kumar oynuyor, zaten kumarbaz olma yolunda ilerleyenlerin en büyük bahanesidir kaybettiği parayı kazanma umudu. Altınları verirsen bence de geri gelmeyecek. Ya k.pederin para vermezse ne olacakmış?

kumar bır hastalık esın hala oynuyorsa hıc ınanma bırakıcam ayaklarına
ahhhhhhhhhh ben bu ıddıadan neler cektım bır ben bır ALLAH bılır
verme ALtınlarını verme sanamı guvenmıs bırak nasıl bulursa bulsun ne gerızekalı su erkekler ya kumar oynuyorlar
verme altınlarını arkadasım onlarıda yer bıtırır ınanma surtsun burnu hatasını anlasın 10 mılyarı bıtırene kadar aklı nerdeymıs
ınanma bunalım hallerıne
cocuk parasını yemıs bıde
esıne yuzverme kumarı cıkarsın kesın olarak hayatından

Yazıklar olsun ona
Nasıl evlat sahibi olabiliriz diye çareler arayacağına
Gitsin şans oyunlarına kaptırsın parayı

Ah su kumar illeti şans oyunuuuu adı ustunde. Cok sorumsuzca bir dawranışş
Mecbur vericeksin altınlarını
Çok üzüldüm şimdii
Yeme içme biriktirrr neye gitsinnn

bence verme geri yerine geleceğini sanmıyorum
ayrıca eşin bu huyu bırakmayada bilir
biraz burnu sürtmeli bence
ama huzursuzluk çıkacağı kesin

Eğer altını borca yatıracaksanız da bunu sen yap. Kimden borç aldığınız önemli değil. Git ve o altın parasının o borca yattığından emin ol. Bana güvenmiyor musun derse de? Hayır de. O güveni geri kazanmak için çalışmalısın de. Eğer altın paraları da giderse bu sefer eşinde değil sende suç.

Canım eşim en basta gercekten arkadasinin adina oynuyordu para bende duruyodu sonra iş icin lazim dedi o ara maç kesin tutar demis kaybetmis kaybettigini kurtarayim derken de toplam on bini bitirmis onu kac sene calismali ki odesin :-(

Ayrıca iş için sizden tüp bebek için gerekli parayı istiyor ve siz de veriyorsunuz? Ne işi demediniz mi? Yapmayın arkadaşlar, biz kadınların bu konularda biraz daha uyanık olması lazım. Özellikle parasını şans oyunlarına yatıracak kadar şuursuz kocalara karşı. Sorgusuz sualsiz 10 bin lira verilir mi? İş içinmiş. İyi de ne işi?

altınları eşinizin eline vermeyin bozdurup tüp bebek tedavisinde kullanın....yada bozdurup borç aldıgınız kişiye kendiniz verdin...eşinize verirseniz o parada uçacaktır.

Çocuk yapmak için aldığınız parayı harcıyor hemde bir hiç uğruna sizin altınlarınızı da istiyor...
Borcu yaparken size sordu mu ? Yada ne amaçla aldığınız parayı nerelere harcadı...
Ben sizin yerinizde olsam ne altınlarımı veririm nede kocam böyle iken çocuk yapmayı düşünürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…