• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik

neden ayrılmayı düşünmüyorsun çok ciddiyim? bu şekilde nereye kadar gidecek ki? en azından eşine ayrılma planın varmış gibi konuş bakalım ne diyecek?

yazinizi okuyup ağladım dusnun nasıl dolmuşum...inanın ben öz annesinden daha çok ilgileniyrm yediğine ictigine özen gosteriyrm aman sağlıklı yesin aman et yesin muz yesin kötü kelime öğrenmesin ahlaklı bi cocik olsun..ama çok zoruma gidiyor çok...bugun tüm gün evi dip köşe temizlicem yemek yapicam oturup kitap okucam...yarın esimin işi var yin evde tekin yani yarın yine kahvaltı yapıp esim gidicem ben alicak kitabımı okucam yemek yapicam markete inerim belki esim fok geç gelir eminim..bu yani hayatım...kendi kendime mutlu olmaya calisiyrm
hatirladigim kadariyla yazim 22 ydi. Benim de 25 ..cnmm sanki herkeslerin hayati Cok mu renkli saniyorsun.. var herkesin bi derdi.. Ben de esimle ciddii sorunlar yasiyorum.. esin senin dilinden anlamiyo.. biraz bencil yaklasiyo hep cocugu acisindan bakiyo Evett eski konularindan biliyorum.. cocugun annesi Neden bunu yapiyor yaaa Neden... Haftada iki uc gun gelsin kalsin ve onda da Babasi ilgilensin siz bakmak buyutmek zorunda degilsiniz.. bu nedir
Yaa benim 6 aylik bebegim var ve bakarken Cok zorlaniyorum.. canimdan bir parca olmasa bu sabri asla gosteremezdimmmm

neden ayrılmayı düşünmüyorsun çok ciddiyim? bu şekilde nereye kadar gidecek ki? en azından eşine ayrılma planın varmış gibi konuş bakalım ne diyecek?
suan eşimle konusamk bile gelmiyor icimde çünkü konuştuğumda beni haksız cikaricak biraz uzak davraniyrm suan yine beni haksız cikaricak tavırları oluyor...ben tatile gittiğimizde hiç çocukla ilgilenmeyip kendi keyfine bakiyim diye dusunuyrm o zamanda yine kavga ederiz diye vazgeciyrm yani ben nasıl dvranacagimi derdi.i nasıl anlatacagki bilmiyrm

hatirladigim kadariyla yazim 22 ydi. Benim de 25 ..cnmm sanki herkeslerin hayati Cok mu renkli saniyorsun.. var herkesin bi derdi.. Ben de esimle ciddii sorunlar yasiyorum.. esin senin dilinden anlamiyo.. biraz bencil yaklasiyo hep cocugu acisindan bakiyo Evett eski konularindan biliyorum.. cocugun annesi Neden bunu yapiyor yaaa Neden... Haftada iki uc gun gelsin kalsin ve onda da Babasi ilgilensin siz bakmak buyutmek zorunda degilsiniz.. bu nedir
Yaa benim 6 aylik bebegim var ve bakarken Cok zorlaniyorum.. canimdan bir parca olmasa bu sabri asla gosteremezdimmmm
son iki haftadır sadece iki gün alıp baktım esm zaten geç geliyor tüm gün ben ilgileniyrm ee sahurda birakmiyr kizinca ben kötü oluyrm ..annesi hiç ilgili değil ya çocuk bendeyken insan bi merak eder hemen goturucem diye resmen odu kopuyor..eşime bi kaç gündür soho davraniyrm yani sadece yapmam gereenleri yapiyorm o kadar...ama böylece olmuyr ben kendi icimde fırtına yasiyrm eşimle konuşmak da istemiyrm çünkü konuşulmuyor kavga cikiyr asıl davranıp derdimi anlatacağını bilmiyrm..allah tavrinizi size bağışlasın buarda

valla allah kimsenin evladını kimseye düşürmesin, 4 yasındaki çocugun bir annesi oldugunu onu kendınıze anne dedırtemeden önce de farkındaydınız değil mi?

valla allah kimsenin evladını kimseye düşürmesin, 4 yasındaki çocugun bir annesi oldugunu onu kendınıze anne dedırtemeden önce de farkındaydınız değil mi?
esim her zamn annen bak anne diceksin dedi...bana öyle hitap etmesi bjk için sorun değil ben çocuğu çok seviyorum zaten...yaşadıklarından rahatsızım

Babasi baksin... Bakamiyorsa ise gitmek zorundaysa sirf o aksamin bi vakti gelince cocugunu gorecek diye tum gun bakmak zorunda degilsiniz... Bu ne zor bir imtihan...annesi bakacak.. Babasi bakacak.. siz degil..

tamam işte eşiniz sinirlenip yatmış keşke bi süre daha devam etseydiniz sabırla yılmadan eşiniz elbette bıkıp usanıp bir sonrasında kendi davranışlarına çeki düzen verirdi. görümce olayında ben olsam emrivaki yapardım. cnm benim işim var (gerçekten mantıklı bi mazeret bulurum tabi) çocuğa kerdesin baksın bu seferlik derdim ama sürekli de bu şekilde davranırdım:KK53:
şimdi bir çok kişi benim vijdansız olduğumu düşünecek ama ben sizinle empati yapıyorum. sizde insansınız...

Babasi baksin... Bakamiyorsa ise gitmek zorundaysa sirf o aksamin bi vakti gelince cocugunu gorecek diye tum gun bakmak zorunda degilsiniz... Bu ne zor bir imtihan...annesi bakacak.. Babasi bakacak.. siz degil..
ışte ben bunu eşime anlatamiyorm geç gekiyosam almiyalim mi çocuğu diyor ben uyurken gorsemde yeter diyor uyurken görse bu seferde çocukla zaman geciremedm daha çok kalsin diyor ben zaman geçirmek için fırsat yaratmaya cakisiyrm ism var calisiyrm dışarı çıkamayız diyor..evde kaliteli zaman gecirelim diyorm azıcık oynamaya çalışıyor çocuk laf dinlemeyince bağırıp yatır diyor...geçen gün dışarı çıktık her gördüğü şeye ağladı millet döndü bize baktı sonra dondurma istedi aldı babasi ben yemicem dedi bıraktı simit için agldi babası önden yürüyor ben arkada susturmaya cakisiytm susmayinca kizsan esim bana kızıyor sesini yükseltme millet bakıyor diye duymamazlıktan gelsem çığlık atıyor

tamam işte eşiniz sinirlenip yatmış keşke bi süre daha devam etseydiniz sabırla yılmadan eşiniz elbette bıkıp usanıp bir sonrasında kendi davranışlarına çeki düzen verirdi. görümce olayında ben olsam emrivaki yapardım. cnm benim işim var (gerçekten mantıklı bi mazeret bulurum tabi) çocuğa kerdesin baksın bu seferlik derdim ama sürekli de bu şekilde davranırdım:KK53:
şimdi bir çok kişi benim vijdansız olduğumu düşünecek ama ben sizinle empati yapıyorum. sizde insansınız...
gorumceme bakarmisin desem o benden önce bahane bulur...zaten bende gittim yattım...ama esim öyle ki yarın öbür güm sen çocuğumu sevmiyorsunuz bile der diye korkuyrm yemin ederim çocuğu ne babannei nr dedesi hiç arayıp merak etmez geldiklerinde görelim demezler ben gosterrsem yalandan severler

peki annesi için de sorun değil mi? her konunuzda o kadına b.k atıp duruyorsunuz da kadın neler yasıyor acaba?
kadın neler mi yaşıyor gayaet rahat çocuğu bana veriyor kendi geziyor çocuğu umrumda değil..neyse ben o kadın hakkında yorum yapıp sinirlerimi ziplatmak istemiyrm

ışte ben bunu eşime anlatamiyorm geç gekiyosam almiyalim mi çocuğu diyor ben uyurken gorsemde yeter diyor uyurken görse bu seferde çocukla zaman geciremedm daha çok kalsin diyor ben zaman geçirmek için fırsat yaratmaya cakisiyrm ism var calisiyrm dışarı çıkamayız diyor..evde kaliteli zaman gecirelim diyorm azıcık oynamaya çalışıyor çocuk laf dinlemeyince bağırıp yatır diyor...geçen gün dışarı çıktık her gördüğü şeye ağladı millet döndü bize baktı sonra dondurma istedi aldı babasi ben yemicem dedi bıraktı simit için agldi babası önden yürüyor ben arkada susturmaya cakisiytm susmayinca kizsan esim bana kızıyor sesini yükseltme millet bakıyor diye duymamazlıktan gelsem çığlık atıyor
esiniz istiyo ki siz birebir oz be oz annesi gibi olun, cocuk da 7/24 sizinle olsun.. evli mutlu cocuklu gecinin gidin.. ama sunu anlamali, siz oz annesi degilsiniz,, iki kere iki dort... Olmaz... Ara yolu bulmaya calismali.. konustugunuzda ne diyor peki.. ya cocuga da yazik ama sizin de sucunuz Yok.. Babasi iyilik edeyim babaligimi yapayim derken, kas yapip goz cikariyor dimi..

esiniz istiyo ki siz birebir oz be oz annesi gibi olun, cocuk da 7/24 sizinle olsun.. evli mutlu cocuklu gecinin gidin.. ama sunu anlamali, siz oz annesi degilsiniz,, iki kere iki dort... Olmaz... Ara yolu bulmaya calismali.. konustugunuzda ne diyor peki.. ya cocuga da yazik ama sizin de sucunuz Yok.. Babasi iyilik edeyim babaligimi yapayim derken, kas yapip goz cikariyor dimi..
ben çocuğa hiç hissettirmiytm opuyorm kokluyrm elimden geldiğince gezdirmeye calisiyrm... Babası sadece vicdanını rahatkatiyr çocuk bizimleyken erken gel dediğimde kusura bakma calisiyrm ben keyif için işimi birakamm diyor...ben anlamiyorm artık ya...kendi kendime mutlu olmaya calisiyrm her nekadar olmasamda.esim suan ki soğukluğunu bile kendi üstüne alınmıyor eminmn e

işiniz gerçekten çok zor..
bin tane iyilik edersiniz kimse görmez ama bir kere sesiniz yükselse işte üvey anne diye adınız çıkar..

bütün kabahat eşinizde.. sorumluluk duygusu gelişmemiş.. baba da eş de olmayı beceremiyor..
çocuğu ne sahiplenmenize izin vermiş ne de resmiyet kurmanıza...
sizde arada kalmış çaresiz haldesiniz.

eşinizin çocuk ağladığı zaman, çocuğu size bırakıp sustur şunu diyerek kendisinin önden hızlı hızlı gitmeye hakkı yok.o çocuk ikinizin çocuğu olsaydı evet tipik bir baba işte ağlayınca git annene sustursun diyor derdik geçerdik.. ama burada ki durum farklı....
o çocuğun gönlünü yapmak size değil babasına düşer.
elbet yardımcı olacaksınızdır gereken yerde. ama bazı şeylerin ayarını eşiniz tutturamamış

ve çocuğuna da bu kadar umarsız olan bir babanın çok iyi bir eş olması beklenemez zaten.

boşanmış çocuklu bir adamla evet hayat geçebilir ama bu adamla hayat geçer mi??
ne yapmalı ne etmeli bu çocuğu nasıl göndermeli, tatile nasıl baş başa çıkmalı konusunu bırakın,
bu insanı nasıl adam etmeli, bu evliliği kim istiyor? bunu düşünün.

eşinizin kendine gelmesi, evliliğiniz içinde sizin ruh sağlığınız içinde şart...

annesi hiç konusulcak biri değil diyorum ya çocuğu komple bana ver desem veriri öyle biri...ben sadece eşimle dialogumu düzeltmek istiyorum..sessiz kalmak da ise yaramıyor bakalım artık nasıl olcak
meslegim psikolojik danismanlik ..mesleki olarak tecrubem Su ki esiniz de cozum surecine birebir dahil olmali .. bir basiniza sadece oldugunuz yerde bocalarsiniz..

işiniz gerçekten çok zor..
bin tane iyilik edersiniz kimse görmez ama bir kere sesiniz yükselse işte üvey anne diye adınız çıkar..

bütün kabahat eşinizde.. sorumluluk duygusu gelişmemiş.. baba da eş de olmayı beceremiyor..
çocuğu ne sahiplenmenize izin vermiş ne de resmiyet kurmanıza...
sizde arada kalmış çaresiz haldesiniz.

eşinizin çocuk ağladığı zaman, çocuğu size bırakıp sustur şunu diyerek kendisinin önden hızlı hızlı gitmeye hakkı yok.o çocuk ikinizin çocuğu olsaydı evet tipik bir baba işte ağlayınca git annene sustursun diyor derdik geçerdik.. ama burada ki durum farklı....
o çocuğun gönlünü yapmak size değil babasına düşer.
elbet yardımcı olacaksınızdır gereken yerde. ama bazı şeylerin ayarını eşiniz tutturamamış

ve çocuğuna da bu kadar umarsız olan bir babanın çok iyi bir eş olması beklenemez zaten.

boşanmış çocuklu bir adamla evet hayat geçebilir ama bu adamla hayat geçer mi??
ne yapmalı ne etmeli bu çocuğu nasıl göndermeli, tatile nasıl baş başa çıkmalı konusunu bırakın,
bu insanı nasıl adam etmeli, bu evliliği kim istiyor? bunu düşünün.

eşinizin kendine gelmesi, evliliğiniz içinde sizin ruh sağlığınız içinde şart...
haklısınız peki bana onerebilecginiz bi yöntem var mi

Back
X