Merhaba Arkadaşlar Ben 2 buçuk yıldır evliyim ve eşimle evliliğimizin ilk günlerinden beri hep sorunlar yaşıyoruz Esimin Ailesiyle beraber yaşıyoruz suan küçük bir bebegim var ve maddi sıkıntılar yaşadığımız icin kendi evimizde degiliz bir evimiz var ama eşim çalışmıyor yani bir türlü düzgün bir is bulamıyor bulduğu zamanda ufacık bir durumda isten cikiyor. Bu nedenden dolayı k.v kalıyoruz en azından hersey yoluna girene kadar. Esim onunla 3 yıldır birlikteyim ve bu birliktelik boyunca hep kiskandi beni kısıtlandım her konuda. Mesela hala tek basima bir yere gitmemisimdir hep kendi bırakmak ister çevreye güvenmediğini bana zarar gelmesini istemediğini dile getirir,Hic bir arkadaşımla gorusemem ki çevremde sadece 1 tane arkadaşım var oda evli benim gibi çocuğu var gaye rahat o istedigi zaman benim yanima geliyor ama ben ona oturmaya gidemiyorum Ailemin anina gitmek icin 40 takla atıyorum kavga ediyoruz ve ben o kadar kırıldıktan sonra Ailemle gorusebiliyorum. Ailemi eleştiriyor sürekli yok boyle yok soyle. Surekli k.v beraberim sürekli evdeyim Esimle beraberde dışarı çıkamıyoruz Hamilelik doneminde de sıkıntılar yaşadım bebegim oldu hala devam ediyor bu sıkıntılar is bul dediğimde bende istiyorum bulamıyorum vs cümlelerle konuyu kapatmaya çalışıyor Eksiklerim var bebegimin eksiklerini k.pederim alıyor ve ben cok sinir olmaya başladım esimi cok seviyorum ama bana yaşattığı hayat beni cok uzuyor artık cok bunaldim sizce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim