- 26 Mayıs 2015
- 423
- 296
- 103
okadar sinirliyimki neyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum..eşim 2 gün önce evine yeni taşınan kaynımlara çamaşır makinası almamışlar onu biz alalımmı diye sordu? ((durumları çok iyi değil ama küs olduğum eltimin 30 bin kadar eden takılarını bozdurup sadece beyaz eşya alacaklarını biliyordum)) bende neden nasıl alıcaz çok pahalıdır falan gb.cümleler kullandım oda abisiyim iyi olur sevinirler falan dedi konu orada kapandı..dün kendi kendime internetten makina fiyatlarına bakıyordum hani hayır yaparız diye iyi niyetli düşüncelerle baktım..sonra buradaki çok sevdiğim eltim aradı...normal muhabbet ederken ben dedimki kaynım evine taşınmış aradınmı hayırlı olsun diye dedim oda bana hayır aramadım aramakta istemiyorum dedi.. ((eltim eşime eltimden duyduğumu söylemeyeceğime dair söz vererek anlattı bana)) bi kaç gün öncesi eşim onlara gittiğinde eltim mutfaktayken abisine demişki annem aradı x in çamaşır makinası yok ona makina alın demiş eltimde bunu duyunca kaynıma kıyametler koparmış alamayız demiş..akşam bi şekilde konuyu açtım kavga çıkardım kesinlikle almayacağımı ve benden gizli şimdiye kadar yaptıysa ve yaparsada haram zıkkım olsun dedim...şimdi kızlar;
1) ben sinirimi atamıyorum kaynanamı arayıp bundan sonra bizden maddi olarak hiç bir beklentiye girmemeleri gerektiğini söylemek istiyorum ama bunu akşam eşimin yanında arayakmı söylesem yoksa gün içerisinde arayarakmı söylesem bilemedim..
2) kocam resmen beni aptal yerine koydu bunu ona yedirmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum (ayrıca akşamdan beri küsüm konuşmuyorum)...
3) eltime söz verdim ondan duyduğumu söylemicem ama kocama aslında annesinin arayıp bu teklifi yaptığını bildiğimi göstermek istiyorum....
başınızı şişirdim hakkınızı helal edin...
1) ben sinirimi atamıyorum kaynanamı arayıp bundan sonra bizden maddi olarak hiç bir beklentiye girmemeleri gerektiğini söylemek istiyorum ama bunu akşam eşimin yanında arayakmı söylesem yoksa gün içerisinde arayarakmı söylesem bilemedim..
2) kocam resmen beni aptal yerine koydu bunu ona yedirmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum (ayrıca akşamdan beri küsüm konuşmuyorum)...
3) eltime söz verdim ondan duyduğumu söylemicem ama kocama aslında annesinin arayıp bu teklifi yaptığını bildiğimi göstermek istiyorum....
başınızı şişirdim hakkınızı helal edin...