Kafam çok karışık

Annenizi dinlemeyin.Toplumda böyle bir şey var nedense,kadın erkekten geride durmalı saçmalığı.

Bu mesleklerin statüsünü de kim belirliyorsa orası da ayrı bir konu ya neyse.

Ayrıca adamın işi yüzünden kıskançlık yapmanız çok anormal.
Yoğun bi meslek uzun vadede bu iş sıkıntı yaratır korkusu var ki örnekleri az değil.

farklı meslekten erkeklerde bir dr eş fantezisi var galiba böyle özellikle dr arayan arkadaşlarım var onlardan dikkatimi çekti. o yüzden gaza gelme derim ben az adamı incele.

ayrıca evlenirseniz eş durumu yapamayacaksın özelde çalıştığı için zorunlunu bitirip istifa etmen gerekicek özelde çalışman gerekicek bunları iyi düşün

tus hevesin varsa evlenince çok yüksek puan yapabilen arkadaşım olmadı onu da göz önünde bulundur

benim kendi düşüncem doktoru doktor anlıyor en iyi. illa ki günün hakkında konuşuyorsun çok fazla bir şey anlatamıyorsun arkadaş ortamında diğer drlar varsa sıkılır vs. uzun mesailerinde karşı tarafın ilgisizlikten sıkılıp aldatması olasılığı var eğer rahat bir işi varsa karşı tarafın. adamın senin yanında ezik hissedip ego yarışına girme ihtimali var eğer özgüvenli bir tip değilse. bunlar riskler.

annenin fikrini bu kadar önemseme derim ben. annelere kalsa zengin olsun dr olsun ailesi iyi olsun hop evlenelim. ama mutluluk çok başka bir şey kafan uyuşuyor mu ona bakman lazım.
Tus inşallah terch yapıcam gibi ama henüz acıklanmadı net değil en kötü nisana hazırlanıyorum o iş nihayete ermeden bir adım atmam yani. Eş durumu konusu gerçekten sıkıntı özel sektörde eş durumu yapılmıyor artık ama bu da yeni belki değişir ama şu durumda zor tabi.

Tus inşallah terch yapıcam gibi ama henüz acıklanmadı net değil en kötü nisana hazırlanıyorum o iş nihayete ermeden bir adım atmam yani. Eş durumu konusu gerçekten sıkıntı özel sektörde eş durumu yapılmıyor artık ama bu da yeni belki değişir ama şu durumda zor tabi.

o zaman istanbula tercih yaparsınız hem onla görüşür kafanız netleşir hem de ortamınız değişir yeni insanlarla tanışırsınız belki kafanıza daha uygun biri çıkar.

kaç yaşında bu kişi? bana taze mezun doktor kızı gözü açılmadan kafalayayım kurnazlığında bie tip gibi geldi acele etme derim evlilik konusunda.

o zaman istanbula tercih yaparsınız hem onla görüşür kafanız netleşir hem de ortamınız değişir yeni insanlarla tanışırsınız belki kafanıza daha uygun biri çıkar.

kaç yaşında bu kişi? bana taze mezun doktor kızı gözü açılmadan kafalayayım kurnazlığında bie tip gibi geldi acele etme derim evlilik konusunda.
28 yaşında. Bu kafa netleşme konusu bir süredir aklımda. Ama kndi başıma karar vermkte zorlanıyorum galiba. Zamana bıtakıcam gb görünüyor

Merhaba kızlar,
Hemen konuya giriyorum. 1 yıldan biraz fazladır görüştüğüm biri var. Genel olarak iyi anlaştığım biri. Ancak bazı sorunlar var. Ben doktorum. bu yıl bayağı bir doğuya atandım uzun süreli bir görev değil sınava bağlı olarak 5-6 aylığına diyelim. Erkek arkadaşım istanbulda.
İlk sorun meslek farkı. İşletme mezunu şuan kndine ait bir işi var ama yeni sayılır. Bana kalsa sorun değildi ancak annem çok karşı. Bunu yanlış anlamayın bana kalsa gerçekten sorun değil ki bu kadar zamandır birlikteyim. Ancak anneme söylediğim andan beri çok karşı.bunu aşabilir miyiz bilmiyorum. Ama ayrılma fikri bile canımı acıtıyor.
İkincisi iş gereği yabancılarla biraz fazla muhattap oluyor. Şirket Sosyal medya hesaplarına ona yönelik oluyor. Ben kıskançlık konusunu bazen biraz abartabiliyorum. Aslında güveniyorum ama yinede sürekli kontrol isteği var. Bu konuda çok tartışma konuşma oldu. Şimdiye kadar bişeyinide görmedim ama nedense bu his var bnde.
Ona kalsa ciddi bir adım atmak istiyor. 6 ay içinde. Bnde hala çelişkiler var. Ne boşa hakkına gitmek istiyorum ne de ondan vazgeçebiliyorum.
bizim gelinimiz de çok iyi bir okuldan mezundu
kardesım üniyi bitiremedi
ailesi kardesımı hıc ıstemedı
kardesım kendı ısını kurdu
paraya para demıyor
o begenmeyen ailesi , kardesıme tapıyor suanda.

bu da benım mıdemı bulandırıyor.

insan olması onemlı herseyden evvel, olacaksa olur olmayacaksa olmaz zaten dert etmeyın.

Ya meslek farkı diye bir şey kalmadı artık onu söyleyeyim de. Ha sosyal statü anlamında olabilir, hani sen mesleğini söylersin "Ooo" gelir, erkek arkadaşın söyler "Hıı" gelir ama erkek arkadaşın senden daha fazla para kazanabilir ileride.

Burada vurgulanması gereken asıl mevzu senin yaşadığın kıskançlık. Güvenemiyorsun, güvenemediğin için de annen de böyle deyince "Hıı zaten mesleği de bana uygun değil" diye aklına daha yatkın hale getirip ayrılmak niyetindesin aslında. Güvenemiyorsan, ya kendini bu konuda eğiteceksin, kendine sürekli telkinler vereceksin vs. Ama içimde bir his var, rahatsızım bu durumdan diyorsan ileride daha çok üzülmemen için ayrılmanı tavsiye ederim.

Aynen öyle. Şu anda en önemli şey mesleğiniz.

Uzmanlığınızı bitirene kadar zaten neyin ne olacağı da belli olur. Acele etmemekte fayda var.

Branşınıza bağlı olarak çok yoğun da olabilirsiniz ama karşınızdaki kişi anlayışlıysa zaten bir şekilde o yoğunluğu tolore edebiliyor. Bunu görmek için de güzel bir fırsat olur uzmanlık süreciniz.

:KK43:
Ya meslek farkı diye bir şey kalmadı artık onu söyleyeyim de. Ha sosyal statü anlamında olabilir, hani sen mesleğini söylersin "Ooo" gelir, erkek arkadaşın söyler "Hıı" gelir ama erkek arkadaşın senden daha fazla para kazanabilir ileride.

Burada vurgulanması gereken asıl mevzu senin yaşadığın kıskançlık. Güvenemiyorsun, güvenemediğin için de annen de böyle deyince "Hıı zaten mesleği de bana uygun değil" diye aklına daha yatkın hale getirip ayrılmak niyetindesin aslında. Güvenemiyorsan, ya kendini bu konuda eğiteceksin, kendine sürekli telkinler vereceksin vs. Ama içimde bir his var, rahatsızım bu durumdan diyorsan ileride daha çok üzülmemen için ayrılmanı tavsiye ederim.
Bu biraz özgüvenlede ilgili sanırım. Ben öyle kndimi pek beğenmem çok alımlı bi kız değilim. Şimdi bakınca hatun cidden hatun yani:işsiz:
Ha tabiki önemli olan beyefendinin tavrı. Ama yinede bi huzursuzluk var. Şimdi hepten uzaktayım. Bir yandan burda kndimi çok yalnız hissediyorum tutunduğum tek şey onun desteği oldu. Diğer yandan gözüm arkada kalıyor

Bu biraz özgüvenlede ilgili sanırım. Ben öyle kndimi pek beğenmem çok alımlı bi kız değilim. Şimdi bakınca hatun cidden hatun yani:işsiz:
Ha tabiki önemli olan beyefendinin tavrı. Ama yinede bi huzursuzluk var. Şimdi hepten uzaktayım. Bir yandan burda kndimi çok yalnız hissediyorum tutunduğum tek şey onun desteği oldu. Diğer yandan gözüm arkada kalıyor

Erkek arkadaşın onunla değil seninle sevgili. Beğenseydi onunla olurdu. Bu düşünceyi kafandan at bence, güzellik-çirkinlik dediğin şey göreceli. Erkek arkadaşın onu değil seni daha alımlı buluyor demek ki.

Uzakta olduğun için o huzursuzluk muhtemelen. Uzak mesafe ilişkileri genel olarak daha sıkıntılıdır. Bir taraf mutlaka daha çok kıskanır ve gözü arkada kalır. Kendini de yalnız hissettiğin için düşüncelerin hep erkek arkadaşın üstüne yoğunlaşmış. Şunları yazınca ayrılık sağlıklı bir karar olmaz bence. Erkek arkadaşın yanına ne sıklıkta geliyor?

kıskançlık konusunda da hak veriyorum size. sizin içinizin rahat olması için elinden geleni yapmalı yapmıyorsa sıkıntjı

kıskançlık konusunda haklısın bence. istanbul ortamında bekar, yabancılarla da iletişimi varsa baya fındıklar kıran bir tiptir olmaması mümkün değil.

o plaza ortamlarında baya kokoş oluyor hatunlar hak veriyorum yani adam da az gevşekse baya flörtöz bir ortam oluyor sürekli.

Annem çok zorluklarla büyümüş benide zorluklarla okuttu açıkcası. Eğitim seviyesi yüksek değil hoş belki olsada böyle düşünürdü bilemiyorum. Öz babamı hiç görmedim, hem annemdir hem babam. Eleştirilebilir bir davranış ama bana hep çok müdahale etti. Allahtan Yıllardır uzaktayım da o biraz alan sağladı. Bu konuda napsam gerçekten şaşkınım.

eğitim seviyesi ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.. yaşadıklarımız geçtiğimiz yollar bakış açımızı şekillendiriyor ne yazık ki objektif ve önyargısız bakamıyor oluyoruz.. annenizin durumu da bu sanırım.. iyi niyetli olduğuna şüphem yok ama yanlış bakıyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.. asıl karar verecek olan kişi sizsiniz.. sizin istekleriniz sizin doğrularınız belirleyecek hayatınızı.. annenizden etkilenmeyi onun görüşleri doğrultusunda hareket etmeyi yada etmemeyi seçecek olan da sizsiniz.. evet anneniz zor bir hayat yaşamış olabilir ama bu sizin yaşayacağınız hayat.. sanırım annenize anlatmanız gereken bu tabi eğer sevgilinizle devam etmek istiyorsanız..

Erkek arkadaşın onunla değil seninle sevgili. Beğenseydi onunla olurdu. Bu düşünceyi kafandan at bence, güzellik-çirkinlik dediğin şey göreceli. Erkek arkadaşın onu değil seni daha alımlı buluyor demek ki.

Uzakta olduğun için o huzursuzluk muhtemelen. Uzak mesafe ilişkileri genel olarak daha sıkıntılıdır. Bir taraf mutlaka daha çok kıskanır ve gözü arkada kalır. Kendini de yalnız hissettiğin için düşüncelerin hep erkek arkadaşın üstüne yoğunlaşmış. Şunları yazınca ayrılık sağlıklı bir karar olmaz bence. Erkek arkadaşın yanına ne sıklıkta geliyor?
Pek gelinebilecek bi yer değil o gelemedi hiç. Ben gidiyorum aralarda 1.5 ayı bulıyor belki daha çok

Pek gelinebilecek bi yer değil o gelemedi hiç. Ben gidiyorum aralarda 1.5 ayı bulıyor belki daha çok

Anladım. Hani direkt kestirip atın da diyemiyorum çünkü şüpheler her zaman doğru çıkmaz. Sevgilinizle paylaşabilirsiniz bu hislerinizi, onun cevabına göre karar verebilirsiniz. Tutarlı mı konuşuyor, tutarsız mı? Kafanıza yattı mı yatmadı mı gibi.

aslında konuyu anlatışınız bile duruma bakış açınızı gösteriyor. ben 1 yıldır hayatımda olan, sevdiğim adama "sevgilim" derim siz "1 yıldır görüştüğüm biri var" demişsiniz. durum gayet açık ve net

aslında konuyu anlatışınız bile duruma bakış açınızı gösteriyor. ben 1 yıldır hayatımda olan, sevdiğim adama "sevgilim" derim siz "1 yıldır görüştüğüm biri var" demişsiniz. durum gayet açık ve net
Aslında evet bnde öyle diyorum ama kafa karışıklığım yazımada yansımış

kıskançlık konusunda da hak veriyorum size. sizin içinizin rahat olması için elinden geleni yapmalı yapmıyorsa sıkıntjı

kıskançlık konusunda haklısın bence. istanbul ortamında bekar, yabancılarla da iletişimi varsa baya fındıklar kıran bir tiptir olmaması mümkün değil.

o plaza ortamlarında baya kokoş oluyor hatunlar hak veriyorum yani adam da az gevşekse baya flörtöz bir ortam oluyor sürekli.
Yabancılar birde fazlasıyla rahat onuda ekleyelim. Baya baya rahat

Back
X