- 6 Aralık 2016
- 38
- 13
- 8
- 37
- Konu Sahibi tatliruya0713
-
Maalesef var canım doktorlar bilmiyor diyorlar kendileri şeker tuz kullanmıyorlar zararlı diye ufacık bebeğe veriyorlar böyle bir zihniyetBen bir tek bu Kk da gördüm.
Genelde erkek ailesi yeni dogan bebege karşı öldürücü hareketler yapıyor.
Bu kadar cahil cembelek insan gerçekten var mı?
Ahh canım anlasalar bende öyle söyledim zaten benim kayinpeder dengesiz uzatsaydim çok kötü şeyler olacaktı çekip gittim bendeBu konuda nasıl bagirabiliyorlar size anlamadım? ben olsam çocuğumun ne yiyecegine sadece benim karar verebilecegimi anlayana kadar asla gitmezdim.
Maalesef var canım doktorlar bilmiyor diyorlar kendileri şeker tuz kullanmıyorlar zararlı diye ufacık bebeğe veriyorlar böyle bir zihniyet
Çok haklisin inan öyle yaptıkları zaman içim gidiyor o benim meleğim Allahimin emaneti kesinlikle mesafe koyacağım eskiden öyle yapardım bir gece bile kalmazdim çocuğum olunca ihtiyaç duydum aile desteğine kendi ailem uzakta çok sık gittim kaldım onlarda yüz buldu artık öyle bisey yapmayacağımGitmemekle olmaz bu işler. Gidiceksin ama azaltmaya bak gitmeleri. Cocugu bahane ediver. Gittin zaman mesafeli ol. Artik eskisi gibi olmadığını anlasinlar. Cocugun hakkinda sakin ama sakin susma. Yalniz birakma onu. Ters bir sey gordugun an müdahale et ve istemedigini tekrar tekrar belirt.
Sen onun annesisin. O masum ve savunmasiz yavruyu korumak kollamak senin sorumlulugun. Onun ilerde Allah korusun hasta olmasını istemezsin degil mi ? O yüzden sen sadece bebegini gözünün önünden ayırma. Gereken her şeyde lafını söyle çekinme esirgeme. Anneler her zaman fedakârdir. Senin bilincli bir anne olduguna inanıyorum. Yavrusu en iyi şekilde koruyup saglikli buyutecegine de inaniyorum. Sen milleti dusunme dedigim gibi stres yapma sen mutlu ol ki yavrunda mutlu olsun o seni hisseder. Sağlıklı uzun ömrü olsun ♡
Canım karı koca ikiside yapıyor maalesef onlara gore bisey olmaz millet 4 aylıkken herşey veriyormus vermeyenler pismanmisÇay???
Bunu yapanlar arasında kimler var? Sadece kv değildir.
Çocuğumu kıskanıyorlar anlamadım ki
Ne güzel yazdin aynen yazdıklarını söylediler kesinlikle şuan saygısızlıkta suçlanıyorum olsun yine olsun yine yapacağım evladım için umarim anlarlarCehalet işte, neyse ki eşin seni anlıyor.
Şimdi onlara göre sen, kafa tutan birşey bilmeyen falan falan bir gelinsin. 7 aylık bebeğe çay mı verilir yahu? Şeker de içiyor mu sormuşlar mıdır acaba..
Zaten şu "sen ne anlarsın ben şu kadar çocuk büyüttüm" tavırları..
Sen üzme kendini mesafeli ve emin yaklaş onlarda bir süreden sonra anlayacaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?