Kafam çok karışık

tatliruya0713

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
38
13
8
37
Arkadaşlar merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum 4 yıllık evliyim allahım bagislasin 7 aylık bir bebeğim var sorunum eşimin ailesi bebeğim doğduğundan beri sürekli birşeyler veriyorlar şöyle ornek vereyim başlarda emziğini şekere,bala,tahin pekmeze baniyorlardi simdide ek gıdalara başladık daha beter karışıyorlar geçen ekmek içi rafadan yumurta verdiler ustune çayı vermeye kalkınca ipler koptu bende kizdim bana demediklerini bırakmadılar onlardan iyimi bilecekmisim 3 çocuk büyütmüşler bende Dr gore beslemek istiyorum çocuğumu dedim onlarda drlar bisey bilmiyor dediler ama baya bağırıp çağırdılar gururum kırıldı çocuğumu aldığım gibi çıktım evden eşim sağolsun beni haklı buluyor ama bi yandan da böyle kusmu kalacaksın gitmeyecekmisin diyor olmaz öyle şey gidicez diyor arada kaldım çok uzun oldu çok doluyum kusura bakmayın birde yalnızım bu memlekette ailem başka şehirde kimsem yok

Rafadan yumurta mı?

Cidden bu insanlar kafadan ya.esin de destek veriyor madem gitsen bile izin verme onlara , bildiğini yedir çocuğa .

Ama bu durumu cozemezsin onu bil kafaları böyle çalışıyor bazı insanların ,sadece sınır koy evlat senin , kararlı ol gorussen de .

Çay???
Bunu yapanlar arasında kimler var? Sadece kv değildir.
Çocuğumu kıskanıyorlar anlamadım ki

Bende senin gibi yalnızım ailem başka şehirde eltim kendi çocuklarına her şeyi vermeye alıştırmış başlarda benimkine de yapmaya kalktılar nescafe bile düşün yani. ama eşim çok katı bu konularda fena halde azarladı bana bırakmadan bu sefer ben görmeden vermeye kalktılar baktım olmayacak iyşce seyrekleştirdim gitmeyi ayda bi anca onda da eşimle gidiyoruz çocuğu asla onlarla yalnız bırakmıyoruz.

Ben bir tek bu Kk da gördüm.
Genelde erkek ailesi yeni dogan bebege karşı öldürücü hareketler yapıyor.
Bu kadar cahil cembelek insan gerçekten var mı?

Çok haklisin degiseceklerine inanmıyorum bende ama o kadar hakaret ve laftan sonra gitmek istemiyorum eğer gidersem aynı saygisizligi bir daha yapacaklar tek korkum esimden yana ailesine çok duskun çok mutlu bir evliligimiz var onlar yüzünden huzurumuz kacacak

Bu konuda nasıl bagirabiliyorlar size anlamadım? ben olsam çocuğumun ne yiyecegine sadece benim karar verebilecegimi anlayana kadar asla gitmezdim.

Benim kayınpederim bir iki defa benden
Habersiz oğluma vermeye çalıştı . Kayınvalidem sağ olsun bana bırakmadan
Kayınperime kısmetini verdi .

Eşinle konus, bende gitmek istiyorum sonuçta senin ailen, bu durumda senin desteğine ihtiyacım var. Böyle bir girisimde bulunduklarinda panter gibi uzerlerine atlayan sen olmalisin. Bebeğimizin sağlığı söz konusu vs de.

Gittiğinizde bebeği babasının yanından ayırma. Benzer durum tekrarlanirsa ve esin müdahele ederse ne ala
Yok sessiz kalıp izler veya uğraşmayıp izin verirse bir daha da gitme

Çocuk yetişkin yiyecekleri yiyecek yaşa gelene kadar görüşmeyelim de.
Çünkü anca o zaman aynı kafada olabiliriz şu an size ne anlatsam boş de.

Maalesef var canım doktorlar bilmiyor diyorlar kendileri şeker tuz kullanmıyorlar zararlı diye ufacık bebeğe veriyorlar böyle bir zihniyet

Gitmemekle olmaz bu işler. Gidiceksin ama azaltmaya bak gitmeleri. Cocugu bahane ediver. Gittin zaman mesafeli ol. Artik eskisi gibi olmadığını anlasinlar. Cocugun hakkinda sakin ama sakin susma. Yalniz birakma onu. Ters bir sey gordugun an müdahale et ve istemedigini tekrar tekrar belirt.
Sen onun annesisin. O masum ve savunmasiz yavruyu korumak kollamak senin sorumlulugun. Onun ilerde Allah korusun hasta olmasını istemezsin degil mi ? O yüzden sen sadece bebegini gözünün önünden ayırma. Gereken her şeyde lafını söyle çekinme esirgeme. Anneler her zaman fedakârdir. Senin bilincli bir anne olduguna inanıyorum. Yavrusu en iyi şekilde koruyup saglikli buyutecegine de inaniyorum. Sen milleti dusunme dedigim gibi stres yapma sen mutlu ol ki yavrunda mutlu olsun o seni hisseder. Sağlıklı uzun ömrü olsun ♡

Çok haklisin inan öyle yaptıkları zaman içim gidiyor o benim meleğim Allahimin emaneti kesinlikle mesafe koyacağım eskiden öyle yapardım bir gece bile kalmazdim çocuğum olunca ihtiyaç duydum aile desteğine kendi ailem uzakta çok sık gittim kaldım onlarda yüz buldu artık öyle bisey yapmayacağım

Arkadaşlar bu arada çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım herşey gönlünüzce olur hayatım boyunca ilk defa bir sitede yazıyorum duygularımı çok iyi geldi

Cehalet işte, neyse ki eşin seni anlıyor.
Şimdi onlara göre sen, kafa tutan birşey bilmeyen falan falan bir gelinsin. 7 aylık bebeğe çay mı verilir yahu? Şeker de içiyor mu sormuşlar mıdır acaba..
Zaten şu "sen ne anlarsın ben şu kadar çocuk büyüttüm" tavırları..
Sen üzme kendini mesafeli ve emin yaklaş onlarda bir süreden sonra anlayacaklardır.

Ne güzel yazdin aynen yazdıklarını söylediler kesinlikle şuan saygısızlıkta suçlanıyorum olsun yine olsun yine yapacağım evladım için umarim anlarlar

Bebeklere 1 yaşından önce bal verilmez. Çok tehlikeli bir zehirlenme türü var "botulizm" adı. Bebeklerin sindirim sistemi yeterince gelişmemiş olduğundan buna sebebiyet veriyor. Cahil cühela insanlarla aynı yerde büyütmeyin çocuğunuzu, kararlı olun. 3 çocuk büyütmüş olabilir ama şansa büyütmüş.

Valla tavrını koy sen tavrını koyunca onlar da zaten yavaş yavaş geri çekilirler hiç geri adım atma çok kırıcı ve sert olmadan ama ciddi bir şekilde böyle davranmalarını istemediğini söyle izin de verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…