7aydır süren bi ilişkim var ve inanılmaz mutluyum kızlar.bundan öncede ilişkilerim oldu hatta 2yıl süren bi ilişkim bile oldu fakat hiçbiri bu kadar eksiksiz,bu kadar romantik,bu kadar içten ve sade değildi.ama her güzel şeyin bi kusuru olduğu gibi bnm ilişkiminde var ve beni bazen inanılmaz çıkmaza sokuyo.erkek arkadaşımla yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz .onunla tanıştığmzda benim çok kısa süren bi ilişkim vardı.benden hoşlandığında ben daha yeni ayrılmıştım ama o zmnki sevgilimle sürekli ayrılıp barışıyoduk o yüzden bana açılmadı.yanlız bunu ablama anltmış.ve nasıl olduysa o dönemde ablamla erkek arkadaşım arasında ufak bi yakınlaşma olmş.daha snr ablam bana sadece boşluktu önemsiz bişeydi çocukça dedi.ve aylar snr tekrar görüşmeye başladık ve o bana o zamnki duygularıyla açıldı. ilk başlarda olmaz yapamam desem de bnmde bişeyler hissetmiş olmamla başladı.bu konu hakkında en başında çok konuştuk bana dediki biz ablnlada konuştuk bunu bnm seni sevdiğimi biliyo ztn.çok yanlş bişeydi ve sürmedi ztn dedi.ablmda eğer gerçekten seviyosanız ben asla karışmam hatta destek olurum bizim aramızda kesnlikle sevgiye dair bişey olmadı diyo sadece boşluktu diyo.7aydır çıkıyoruz.zaman zaman bunu kafama taksamda belli etmiyorum ne ablama ne erkek arkadaşıma.ikiside lafını bile açmıyo hatta ablam destek bile oluyo hep birlikte zaman geçiriyoruz ablamın erkek arkadaşıda bize katılıyo hatta. ama ben bu durumu bazen çok kafama takıyorum.aralarında gecen olaydan değil ya bi gün bişey olurda bunun lafı gecerse çok koyar bana.çok acı çekerim.sizce ne yapmalaıyım kızlar fikirlerinizi almak istiyorum
bakın,sağlam mide böyle işliyor...canım ben ne olursa olsun rahat edemezdim...
kafamda hep bi soru işareti olurdu hatta midem bulanırdı..
arkadaşlar yakınlaşmadan kastım sevgili olmak ya da fiziksel bi yakınlaşma değil. onu tam açıklayamamışım.sadece sık görüşme konuşma.başlangıç gibi ama sonra ikiside bunun yanlış olduğunu anlamışlar.biraz daha kırıcı olmayan yorumlar yaparsanız sevinirim.zaten yardıma ihtiyacım olmasa yazmazdım buraya :S
ben hayatta kabul edemezdim heralde büyük konuşmayayımda Allah muhafaza,yaprak dökümünün leylasıyla neclası gibi olursunuz ilerde iyice düşünün taşının :44:
arkadaşlar yakınlaşmadan kastım sevgili olmak ya da fiziksel bi yakınlaşma değil. onu tam açıklayamamışım.sadece sık görüşme konuşma.başlangıç gibi ama sonra ikiside bunun yanlış olduğunu anlamışlar.biraz daha kırıcı olmayan yorumlar yaparsanız sevinirim.zaten yardıma ihtiyacım olmasa yazmazdım buraya :S
bu öyle bişey değil ki ama arada cinsellik yok aşk yok sevgi yok 2-3 günlük lafta olan bişey :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?