Canım kesinlikle karaca yada korkmaz akorkmaz al şu anda karacada inanılmaz ürünler var bir bak derim ben de çeyiz alışverişi icersindeyim Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bize hayırlı olsun bu aradasevgili kadınlar kulübü üyeleri evlilik için ceyiz hazırlıkları yapıyorum fakat yemek takımı tencere takımı vs alırken markalar konusunda kafam karıştı kımle konussam ya schaffer ya bernardo cok iyi diyor baskası karaca al diyor iyice kafam karıstı hangi marka daha iyi daha kaliteli almısken birkez alıcam tekrar tekrar değiim yapmak istemiyorum zaten yemek yapmadığım için hangi tencere kararıyor leke bırakıyor tecrübem yok bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim :)
Ne demek canm bunun için burda degilniyiz birbirimize yardımcı olalım diye Rabbim tez zamanda herşeyi gönlüne göre nasip etsin :)Yorumlariniz için teşekkür ederim :)
Seneye evlenecek biri olarak kendi tercihlerim söyle;Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim Bernardo nun granit ve çelik tencere setleri nasil peki bernardo hakkında çok fazla yorum yok forumlarda ben acikcasi herseyimi ayni markadan alayim uğraşmayayım istiyorum ama demekki çelikte korkmaz porselen de güral ve kütahya porselen deniliyor ayrı ayrı alıcaz demekki
sevgili kadınlar kulübü üyeleri evlilik için ceyiz hazırlıkları yapıyorum fakat yemek takımı tencere takımı vs alırken markalar konusunda kafam karıştı kımle konussam ya schaffer ya bernardo cok iyi diyor baskası karaca al diyor iyice kafam karıstı hangi marka daha iyi daha kaliteli almısken birkez alıcam tekrar tekrar değiim yapmak istemiyorum zaten yemek yapmadığım için hangi tencere kararıyor leke bırakıyor tecrübem yok bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim :)
sevgili kadınlar kulübü üyeleri evlilik için ceyiz hazırlıkları yapıyorum fakat yemek takımı tencere takımı vs alırken markalar konusunda kafam karıştı kımle konussam ya schaffer ya bernardo cok iyi diyor baskası karaca al diyor iyice kafam karıstı hangi marka daha iyi daha kaliteli almısken birkez alıcam tekrar tekrar değiim yapmak istemiyorum zaten yemek yapmadığım için hangi tencere kararıyor leke bırakıyor tecrübem yok bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?