Kafam cok karisti ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Ya cok uzuluyorum ve her gece ruyamda esimi goruyorum baristigimizi annem bu cuma yine yanima gelecek acaba desem al karsina konus adam gibi davransin bana deyip af mi etsem kendimden boyle hissettigim icin nefret ediyorum ama hep onu dusunuyorum ve sanki ozluyorum sanki elimi uzatsam ulasacak gibiyim ondan nefret ediyorum ama ozluyorum da lanet olsun bu hisse.

Bir de annem babam asla ikna olmaz ki ona donmeme anlik mi bu hissim acaba bilemiyorum ama su an boyle hissediyorum ne yapayim annemi ikna et diye mesaj mi atsam ki kafam karisti hic sesi solugu da cikmadi annemle konustuklarindan beri esimin

Alkol konusunda zayıftı eşin diye hatırlıyorum.
Eğer tedavi olmaya gönlü varsa destek olabilirsin.
Ayrı yaşasan da boşanmayı ertele, gözlemle.
İyiye gidiyor olduğunu görünce ailen de yavaş yavaş yumuşar.

Ama hemen dönersen boşverebilir.
O nedenle sadece ona tedavi için fırsat tanı uzaktan, uzaktan..

Alkolden ote bana cok agir namusuma kadar suclamalarda da bulundu soylesem dudaklariniz ucuklar bunlari gururum sindirmiyor ama her sabah ayni hisle uyaniyorum her gece ayni ruya annemle cuma konusmayi deneyecegim once ama ailem asla ikna olmaz gibi geliyor

ben alkolu bıraktırdım.
evimi taşıdım şehirden ayrıldım yine bitirttim.
şimdi haftada bir cmt evde 3 tane bira içiyor.
alkol bitmeden sorunlar bitmiyor maalesef.
ona göre düşün taşın bence
nacizane fikrim ve yaşadıklarım budur:)

Cok kararsizim bi yanim hazir bitmis bitir iste diyor diger yanim cok yoruldu ayni his ve ruyalardan ve ailemin ikna olmayacagini biliyor aileme sirt ceviremem bu kez

alkolden sonra zaten namusumuz mu kalıyor, anneliğimiz mi, ailemiz :44:mi??...

Cok kararsizim bi yanim hazir bitmis bitir iste diyor diger yanim cok yoruldu ayni his ve ruyalardan ve ailemin ikna olmayacagini biliyor aileme sirt ceviremem bu kez

anlıyorum cnm.
bende o yüzden hep uyarırım kendimi bak gidersen dönemessin die.
bunlar bi aşama.
her aşamada düzgün kararlar verip uygulamalısın.
yoksa böle arada kalan sen oluyorsun..

Istiyor muyum ben de bilmiyorum kafam cok karisik (

O ağır lafları normal anında mı söyledi, sarhoşken mi bunlar önemli?
Boşanma söz konusuyken nedense hep güzel günler hatırlanılır.
İstiyor muyum istemiyor muyum acabasını yaşaman doğal..

Evlilik sürene bak, mutluluk süreni ayır.
Ne umdun ne buldun?
Şu olmasa aslında eşim bana bir ömür yeter diyebileceğin bir sorun mu var?
Yoksa sorunlar çeşit çeşit bir ömür gitmeyecek evlilik olduğu apaçık ortada mı?

Eşini tanıyan sensin, onunla sen yaşadın.
Duygusal bakma, mantıklı olmaya çalış.

Ve bu sorulara tam cevabı bulmadan sessiz kalmış hazır yeniden başına bela etme derim..

onceki konularini okudum; yazik etme kendine gul gibi kizsin...
baska biri olamaz mi hayatinda?
belki ozledigin sey sevmek sevilmek ask.
olamaz mi

Son düzenleme:
Dogru diyorsunuz da ayip bi insan karisina boyle laflar etmemeli... siz sindirebildiniz mi bunlari su an mutlu musunuz

o geceler bitmedi sindiremedim tabi ama.normalde böle değilki..
o an öle zaten zoruna giden bu oluyor insanın.
evdem gönderirken tama cnm tamam aşkım.istersen gitmiyim seni çıkarıyım ben dışarıya dicek kadr düşünceli adam.
3 saat sonra düşmanmış gibi geliyor eve.ben idare ettim.
şu an çok iyiyz maşallah.zaten hep iyiydik ayık olduğu sürece.
ama çok sabrettim.yalan değil .
haklısın çok haklısın hatta:),insan karısına böle laf edermi demi?
zaten insanın zoruna giden bu.
sen şimdi ya annenleri kızdırıcaksın yada eşini kaybediceksin demi..
sen bukadar ince düşünürken bu adamlar böle knuşunca sinir oluorum.

Gidince ayni seyleri yasayacaksin, insan degismez. Bu net. Eger o kosullarda mutlu olacaksan gidin bosanmayi iptal dilekcesi vs verin. Ailen sinesine tas basar bisey olmaz. Ama kocan degisir sanarak gitme. Hersey ayni olacak. Onu bil, oyle adim at.

Normal desem de emin olamiyorum bazen gizli iciyodu cunku hep kotuleri hatirliyordum birden noldu anlamadim anliktir umarim bunlar

Mutsuz oldugum bi 6 ay bi de mutlu oldugum iki ay toplamda 8 ay vardi sorunlar cok cesit cesitti neden onu seviyor ki bu gonul hicbi acidan mantikli degiliz ve beni mutlu edemicek hayatimi degistirmek istiyorum artik ben hep ayni kisir donguleri yasiyorum

Annem kizsin da bu kez bana sirt donmesinler ya degisir mi akillanmis midir bilmiyorum icimde buyuk bi kin var benim ona karsi elime gecse paralarim onu ama sevmek bitmiyor hemen iste ne zorluklara gogus gerdim onun anlik salakliklari yuzunden bitiyor

Gidince ayni seyleri yasayacaksin, insan degismez. Bu net. Eger o kosullarda mutlu olacaksan gidin bosanmayi iptal dilekcesi vs verin. Ailen sinesine tas basar bisey olmaz. Ama kocan degisir sanarak gitme. Hersey ayni olacak. Onu bil, oyle adim at.

6 aydir cok mutsuzum hep mutsuzdum 6 ay boyunca ailem evet demeden sans veremem

hheh canm bnm kıyamam. severmişde kocasınıı!!!!:)))
ben kaçarak evlendim. uniyide yarım bıraktım.
hoş annemler arkamda, bişi olduğunda gel diyor( hatta olmadan gel diyor:))
ama tükürdüğümü yalamam.onları ezdim bikere.
ama bildiğim kadarıyla güzel bi işin war.ailen arkanda.benim öle deildi.ve seviodum tabi.
daha rahat düşünebilrsin.hemen karar werme.eşin düzelincye kadr bekle.konuş onunla.
düzelmesse zaten hiç zorluk çekmeden hayatına devam edebilrsin.
ama eşinle normal vakitte iyiysen eğer.onun toparlanması için uğraş.yollar dene.
geri gelirse gelir.gelmezse hayat devam ediyor.ister istemez nefretin artıp soğuyacaksın zaten..

çok çok çok gençsin(2 yaş büyüksün benden:)) seni sevecek el üstünde tutacak birini bulacaksın eminim. ayrıca çok güçlü bir kadınsın, güçlü bir erkek istemen gayet doğal yanında. eşin bir şeyler yapsaydı sen de dene derdim ama eski konularından görüyorum eşin uslanmayacak gibi duruyor. kendi yoluna git...

Su an dogru dusunemiyorum farkindayim aptalca ama su saat oldu sabah 8de kalkicam hala uyuyamiyorum cunku uyursam yine onu gorucem yine baristigiimizi gorucem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…