Alkolden ote bana cok agir namusuma kadar suclamalarda da bulundu soylesem dudaklariniz ucuklar bunlari gururum sindirmiyor ama her sabah ayni hisle uyaniyorum her gece ayni ruyaannemle cuma konusmayi deneyecegim once ama ailem asla ikna olmaz gibi geliyor
Ya cok uzuluyorum ve her gece ruyamda esimi goruyorum baristigimizi annem bu cuma yine yanima gelecek acaba desem al karsina konus adam gibi davransin bana deyip af mi etsem kendimden boyle hissettigim icin nefret ediyorum ama hep onu dusunuyorum ve sanki ozluyorum sanki elimi uzatsam ulasacak gibiyim ondan nefret ediyorum ama ozluyorum da lanet olsun bu hisse.
Bir de annem babam asla ikna olmaz ki ona donmeme anlik mi bu hissim acaba bilemiyorum ama su an boyle hissediyorum ne yapayim annemi ikna et diye mesaj mi atsam ki kafam karisti hic sesi solugu da cikmadi annemle konustuklarindan beri esimin
herkes gel gitlerinden dem vuruyor ama sen coktaaan buraya yazarken kendine terapi yapmaya basladın bile
nefretin de gececek just, o kadar sacma salak olaylara kızıyoruz ki bazen ama zaman gectikce hayatımızdan onlar uzaklastıkca biz de o defteri kapatıp yolumuza bakıyoruz. seninki de oyle olacak...
o editleri ben de yapmayı cok istiyorum, icimiz dügümlendikce nefesimiz kesiliyor gibi oluyor,
ne mutlu ki bir nefes sonrasında boyle guzel cumleler yazmıssın.
eşiniz sizi hiç arıyormu o ne düşünüyor
Aramiyor annemin cikisindan sonra cekiniyor sanirim ya da o da bana kin guduyor ailemi araya soktugum icin ve benim donmemi bekliyor
Ya kızım yapma etme çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabret onu atlatacaksın.unutacaksın bu bir süreç güzelim..geçmiş yazına şimdi baktım okypete sayesinde başına bir iş gelir ailen üzülür sonra..O adamla ilişki yürümez üzgünüm canım
Just sakin canim sakin.
Sadece sunu düsün sen bu adamla mutlu olabilecegine inaniyor musunuz?
Kimse 40 yasindan sonra degismez, bu adamin degisecegine inaniyor musun?
Sana yasattiklarini unutabilecek misin?
Peki tekrar annen ve babani karsina almaya degecek mi bu adam?
Senin kendine dair, gelecegine dair cok güzel planlarin, hayallerin varken neden tekrar mutsuz olmayi secesin ki, deger mi o adam icin, degmez.
Ya annem asla kabul etmiyorum onu dedi konustum babama konusunu bile acamam zaten dalga mi geciyosun bizimle der o hic ikna olmaz hayir cok mutsuz olucam onla asla mutlu olamam. Bu acinin ozlemin belasini versin canim yaniyor. Icim kos gel demek istiyor ama mantigim tutuyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?