kafam çok karıştı sizce yanlışmı düşünüyorum ?

Bence is cikisi arkadaşlari ile takiliyor ve saklamaya çalışıyor ilk değilmiş. Midem fena oldu indim otobüsten dinledim yine sonra bindim demesi çok yaratıcı ve komik geldi bana.bu gibi yol hikayeleri yaratıyor sık sık demekki

şüpheli geldi bana 4 saat çok abartı üstelik teli meşgule atması ve cebimde olmuştur demesi

Bahsettiginiz gun babamda aynisi soyledi hic bu kadar trafikte kalmamistim dedi hatta annem hastanedeydi gece gelebildi eve belki kaza fln olmustur cunku yollar gercekten kapaliydi
baska seyler varsa bilemicem okumadim yorumlari

Bana istanbulli degilsin ve ev hanimisin gibi geldi.

Cunku istanbullu bir calisan icin 45 dklik yolu 4 saatte gelecek trafige takilmak son derece olasi bir seydir, suphelenecek bi sey yok

İstanbuldayım ve çalışırken 40 dk yere servisle gidiyordum ama hiç kara Kışta dahil hiç 4 saat geçikmem olmamıştır. 2 saati gördüm ama sizin iş inandırıcı gelmedi

beni en cok suphelendiren esinizin sakinligi. sabir tasi olsa 4 saat trafikten sonra catlar. sinirlenir, bir de dir dir cekemez. ayrica mutlaka haber vermeyi dusunur cogu insan. simdilik uzatmayin, tedirginliginizi de belli etmeyin ama arkadan takip edin bence.

Trafikteyken yollar çok kotu ben biraz gecikebilirim diye arayabilirdi.
Bir şey yapsaydi isten geç çıkıyorum yalanını atardı diyenler olmuş. Arkadaşın iş yerinden onun orda olup olmamasını kontrol etmesi riskli bence. Bunu göze almamıştır.
Ayrıca dedikleri gibi 4 saat trafikte kalmış birinin halinden tavrından anlar kiyamazdiniz zaten.
Sürekli bu bahane biraz ilginç olmuş arkasını kollayin derim.

Bakirkoy-kucukcekmece bile bazen saatleri alabiliyor. Istanbul ici ozellikle is cikisi felc. Ancak trafik durumuda semte gore degisir. Hangi semt?

4 saatte tekırdagtan tuzlaya gıdersınız aksam vaktı

Yani bende cevizlibağ-esenyurt arasın gidiyorum sabah 1,50 akşam 2 saat o da trafik felç resmen meşkule alması ilginç biraz kafa karıştırıcı.Ben olaya iyi tarafından bakmak istiyorum yakın zamanda özel bi gününüz var mı doğum günü vs...Belki size hediye falan bakmıştır yakın zaman da bi süprizi vardır...

aynen ben de sakinliğine şaşırdım
İstanbul' da yaşayan biriyim doğru çok trafik
ama eşinin yol bahaneleri de çokmuş yaa
ilk olmamış yani
hemen kötü şeyler düşünmemek lazım
belki bir tanıdığına falan uğruyor, dırdır etme diye söylemiyordur

bu arada dün avrupa yakasında çok trafik vardı
ben de 40 dk lık yolu 1,5 saatte gittim nerdeyse

Normalde sinirli biri olduğu halde sakinde ve gülerek sizi sakinleştirmeye çalıştuysa, trafikte kalmamıştır ama muhtemelen kötü birşey de yapmamıştır.

Bence de sizin için bir sürpriz hazırlıyor olabilir.

Trafikte kalsa sinili olurdu, bir hata yapsa üste çıkmaya çalışırdı büyük ihtimal

midesinde problem var ama biz birlikte çıktığımızda hiç olmuyor

Bana istanbulli degilsin ve ev hanimisin gibi geldi.

Cunku istanbullu bir calisan icin 45 dklik yolu 4 saatte gelecek trafige takilmak son derece olasi bir seydir, suphelenecek bi sey yok
istanbulluyum ve çalışıyorum. servisle gidip geliyorum işte fakat yürüyerek gelse ancak 4 saat sürmezmi ?

zaten anormal olanlardan biride o.haber vermemesi.. off puf...

işyerine gidemeyeceğimi gitsemem bile aramayacağımı bilir. memur olduğu için zaten arasamda ulaşamam canım.

Sadece bir kere geç geldi diye mi tüm problem?

bir kere değil. bu ennn geç olanıydı

1 ay sonra doğum günüm var. fakat o kadar sinirlendimki söylerdi diye tahmin ediyorum

inşallah öyledir.

kızlar dün akşam işten geldi ben yatıyodum. geldi yanıma özür diledi. geç kaldım ama benim hatam değil dedi. bir sürü dil döktü. işte canım sıkıldı otobüse binmeden biraz yürüdüm dedi. yemin etti ne kimseyle görüştüm ne bi yere gittim nede telefon hiçbişi yapmadım dedi. ben ona gündüz haklıyım diyosan akbil dökümanını çıkar madem dedikten sonra akşam savunma olarak yürüdüm biraz dedi. peki öyleyse neden dün söylemedi. haklı olanmı hatalı olanmı sinirlenir benim tavrıma. offf kafamda deli sorular..

45 dk yı 4 saate çıkartacak bi trafik çok zor ama imkansız değil..
istanbul burası sonuçta...
nerden nereye gidiyodu merak ettim...
ona göre o kadar sürüp sürmeyeceğini söyleyelim sana bi de saatte önemli tabi...

Belkide canı sıkkındır dediği gibi takılmıştır tek başına. benim eşimde dükkanı kapatıyorum şimdi çıkıyorum diyor 15 dakka evle dükkanının arası ama 2 saate geliyor. tabikide ben onu 10 dakkada bir arıyorum :) . eğer içiyorsa bu yalanı söylüyor bana kızmıyım dye hemen anlıyorum . belki oda size söyleyememiştir kızarsınız geç kalmasına takılmasına falan diye. . aldatan erkek zaten belli eder bence kendini. kötü düşünmeyin.

kadıköyden çekmeköye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…