- 8 Kasım 2014
- 10
- 2
- 3
- 33
Bahsettiginiz gun babamda aynisi soyledi hic bu kadar trafikte kalmamistim dedi hatta annem hastanedeydi gece gelebildi eve belki kaza fln olmustur cunku yollar gercekten kapaliydiKızlar 1 buçuk senelik evliyim. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlarımız yok.eşim evine bağlı. istanbulda oturuyoruz. fakat dün işten biraz geç çıktı yarım saat kadar. en son konuştuğumzda bana otobüse binicem dedi ve 45 dakikalık yolu 4 saatte geldi. çok sinrlendim bağırdım çağırdım trafik vardı dedi ama çok sakin. üste çıkmaya çalışıyor fakat inanmıyorum.sizce abartıyormuyum
kadıköyden çekmeköye
aynen ben de sakinliğine şaşırdımbeni en cok suphelendiren esinizin sakinligi. sabir tasi olsa 4 saat trafikten sonra catlar. sinirlenir, bir de dir dir cekemez. ayrica mutlaka haber vermeyi dusunur cogu insan. simdilik uzatmayin, tedirginliginizi de belli etmeyin ama arkadan takip edin bence.
Bence is cikisi arkadaşlari ile takiliyor ve saklamaya çalışıyor ilk değilmiş. Midem fena oldu indim otobüsten dinledim yine sonra bindim demesi çok yaratıcı ve komik geldi bana.bu gibi yol hikayeleri yaratıyor sık sık demekki
istanbulluyum ve çalışıyorum. servisle gidip geliyorum işte fakat yürüyerek gelse ancak 4 saat sürmezmi ?Bana istanbulli degilsin ve ev hanimisin gibi geldi.
Cunku istanbullu bir calisan icin 45 dklik yolu 4 saatte gelecek trafige takilmak son derece olasi bir seydir, suphelenecek bi sey yok
beni en cok suphelendiren esinizin sakinligi. sabir tasi olsa 4 saat trafikten sonra catlar. sinirlenir, bir de dir dir cekemez. ayrica mutlaka haber vermeyi dusunur cogu insan. simdilik uzatmayin, tedirginliginizi de belli etmeyin ama arkadan takip edin bence.
işyerine gidemeyeceğimi gitsemem bile aramayacağımı bilir. memur olduğu için zaten arasamda ulaşamam canım.Trafikteyken yollar çok kotu ben biraz gecikebilirim diye arayabilirdi.
Bir şey yapsaydi isten geç çıkıyorum yalanını atardı diyenler olmuş. Arkadaşın iş yerinden onun orda olup olmamasını kontrol etmesi riskli bence. Bunu göze almamıştır.
Ayrıca dedikleri gibi 4 saat trafikte kalmış birinin halinden tavrından anlar kiyamazdiniz zaten.
Sürekli bu bahane biraz ilginç olmuş arkasını kollayin derim.
Sadece bir kere geç geldi diye mi tüm problem?
1 ay sonra doğum günüm var. fakat o kadar sinirlendimki söylerdi diye tahmin ediyorumYani bende cevizlibağ-esenyurt arasın gidiyorum sabah 1,50 akşam 2 saat o da trafik felç resmen meşkule alması ilginç biraz kafa karıştırıcı.Ben olaya iyi tarafından bakmak istiyorum yakın zamanda özel bi gününüz var mı doğum günü vs...Belki size hediye falan bakmıştır yakın zaman da bi süprizi vardır...
Normalde sinirli biri olduğu halde sakinde ve gülerek sizi sakinleştirmeye çalıştuysa, trafikte kalmamıştır ama muhtemelen kötü birşey de yapmamıştır.
Bence de sizin için bir sürpriz hazırlıyor olabilir.
Trafikte kalsa sinili olurdu, bir hata yapsa üste çıkmaya çalışırdı büyük ihtimal
kadıköyden çekmeköye[/QUOTE
4 saate gidilecek bir güzergah degil gibi. Kaza felan mı olmus yolda sorsaydınız.
45 dk yı 4 saate çıkartacak bi trafik çok zor ama imkansız değil..
istanbul burası sonuçta...
nerden nereye gidiyodu merak ettim...
ona göre o kadar sürüp sürmeyeceğini söyleyelim sana bi de saatte önemli tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?