kafam çok karıştı sizce yanlışmı düşünüyorum ?

inşallah dediğiniz gibidir.. böyle düşünmek daha sinir bozucu...

İstanbul'un trafiği çok diye duyuyoruz ama 4 saat fazla gibi geldi. Bir de bazen yapıyor böyle demişsin biraz gözlemle eşini istersen.

Hiç hayatında trafikte kalmadın galiba.Ya da bir insan işten geç çıkamaz mı?Bir yere uğrayamazmı,bir arkadaşıyla laflayamaz mı? Köle mi,hapis hayatı mı bu evlilik.Ve senin eşin sadece trafikte kaldım demiş.Bu mudur bağırma sebebin.

valla ben dün akşam 18:30 içerenköyden sarıgaziye gittim e-5 te öyle 4 saatlik bi trafik yoktu...
ispiyonlamak gibi olmasın...
hatta her akşam aynı yolu gidiyorum en fazla 1saat yada 1,5 saat sürer...

valla bizde trafik falan yok işle ev arası 5 dkyı bulmaz eşim 1 saat geç gelir arkadaşlara falan takılır pek problem etmem.önceleri kızar küserdim sonraları artık arayıp sormuyorum dışarı çıkabilrsin ben evdeyim sıkılmam diyorum kıllanıyor yoo iyiiym evde diyor ya da beni de zorla çıkarıyor gezmeye

bana saat 5.30 da otobüse biniyorum dedi.yolu 45 dakikalık yol. ama eve 9 buçukta geldi.. bir kere bile aramadı ben aradığımda da meşgule attı. sorduğumda ise görmedim aradığını cebimde olmuştur dedi trafik vardı dedi. bu kadar..

akıllı telefonun varsa ibb yi yükle.Trafik var dediği gün o gğüzergaha bak trafik var mı

valla ben dün akşam 18:30 içerenköyden sarıgaziye gittim e-5 te öyle 4 saatlik bi trafik yoktu...
ispiyonlamak gibi olmasın...
hatta her akşam aynı yolu gidiyorum en fazla 1saat yada 1,5 saat sürer...
gerçektenmi of ya inansam bir dert.. inanmasam bir dert.. şimdi bunu söylesem mi söylemesemmi ??

Sakladığı bir şey var gibi biraz yürüdüğünü dün de söyleyebilirdi siz şüphelenince toparlamaya çalışmış

bence suphelendığın bi durum falan yoksa abartmışsın cnm,zaten anlaşıyoruz hıc yalanına rastlamadım telefonu falan hep ortadadır demişsin..duyuyoruz tv lere bile çıkıyor millet köprülerde isyan ediyor kaç saattir bekliyoruz diye:)
evham yapma

ama burdan biri yazmışki aynı saatlerde aynı yolu bende gittim öyle bir trafik yoktu demiş

akbil dökümünü çıkar dediğimde baya bi sessizleşti böyle birşey varmıymış dedi. varmış akşam konuşalım dedim. akşam mevzusunu hiç açmadı acaba üstelesemmi bunu
Şimdi fazla üstüne gitme bu olayı unutmuş gibi yap ve takipte kal. Belki de sana sürpriz hazırlıyor bekle bakalım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…