saat kaçta çıkıyor ?????????kadıköyden çekmeköye canım.
Belkide canı sıkkındır dediği gibi takılmıştır tek başına. benim eşimde dükkanı kapatıyorum şimdi çıkıyorum diyor 15 dakka evle dükkanının arası ama 2 saate geliyor. tabikide ben onu 10 dakkada bir arıyorum :) . eğer içiyorsa bu yalanı söylüyor bana kızmıyım dye hemen anlıyorum . belki oda size söyleyememiştir kızarsınız geç kalmasına takılmasına falan diye. . aldatan erkek zaten belli eder bence kendini. kötü düşünmeyin.
5 buçukta otobüse binicem dedi 9 buçukta geldisaat kaçta çıkıyor ?????????
Hiç hayatında trafikte kalmadın galiba.Ya da bir insan işten geç çıkamaz mı?Bir yere uğrayamazmı,bir arkadaşıyla laflayamaz mı? Köle mi,hapis hayatı mı bu evlilik.Ve senin eşin sadece trafikte kaldım demiş.Bu mudur bağırma sebebin.Kızlar 1 buçuk senelik evliyim. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlarımız yok.eşim evine bağlı. istanbulda oturuyoruz. fakat dün işten biraz geç çıktı yarım saat kadar. en son konuştuğumzda bana otobüse binicem dedi ve 45 dakikalık yolu 4 saatte geldi. çok sinrlendim bağırdım çağırdım trafik vardı dedi ama çok sakin. üste çıkmaya çalışıyor fakat inanmıyorum.sizce abartıyormuyum
bana saat 5.30 da otobüse biniyorum dedi.yolu 45 dakikalık yol. ama eve 9 buçukta geldi.. bir kere bile aramadı ben aradığımda da meşgule attı. sorduğumda ise görmedim aradığını cebimde olmuştur dedi trafik vardı dedi. bu kadar..Hiç hayatında trafikte kalmadın galiba.Ya da bir insan işten geç çıkamaz mı?Bir yere uğrayamazmı,bir arkadaşıyla laflayamaz mı? Köle mi,hapis hayatı mı bu evlilik.Ve senin eşin sadece trafikte kaldım demiş.Bu mudur bağırma sebebin.
akıllı telefonun varsa ibb yi yükle.Trafik var dediği gün o gğüzergaha bak trafik var mıbana saat 5.30 da otobüse biniyorum dedi.yolu 45 dakikalık yol. ama eve 9 buçukta geldi.. bir kere bile aramadı ben aradığımda da meşgule attı. sorduğumda ise görmedim aradığını cebimde olmuştur dedi trafik vardı dedi. bu kadar..
gerçektenmivalla ben dün akşam 18:30 içerenköyden sarıgaziye gittim e-5 te öyle 4 saatlik bi trafik yoktu...
ispiyonlamak gibi olmasın...
hatta her akşam aynı yolu gidiyorum en fazla 1saat yada 1,5 saat sürer...
dur daha 1 kere olmuş sadece...gerçektenmiof ya inansam bir dert.. inanmasam bir dert.. şimdi bunu söylesem mi söylemesemmi ??
Sakladığı bir şey var gibi biraz yürüdüğünü dün de söyleyebilirdi siz şüphelenince toparlamaya çalışmışmidesinde problem var ama biz birlikte çıktığımızda hiç olmuyor
istanbulluyum ve çalışıyorum. servisle gidip geliyorum işte fakat yürüyerek gelse ancak 4 saat sürmezmi ?
zaten anormal olanlardan biride o.haber vermemesi.. off puf...
işyerine gidemeyeceğimi gitsemem bile aramayacağımı bilir. memur olduğu için zaten arasamda ulaşamam canım.
bir kere değil. bu ennn geç olanıydı
1 ay sonra doğum günüm var. fakat o kadar sinirlendimki söylerdi diye tahmin ediyorum
inşallah öyledir.
kızlar dün akşam işten geldi ben yatıyodum. geldi yanıma özür diledi. geç kaldım ama benim hatam değil dedi. bir sürü dil döktü. işte canım sıkıldı otobüse binmeden biraz yürüdüm dedi. yemin etti ne kimseyle görüştüm ne bi yere gittim nede telefon hiçbişi yapmadım dedi. ben ona gündüz haklıyım diyosan akbil dökümanını çıkar madem dedikten sonra akşam savunma olarak yürüdüm biraz dedi. peki öyleyse neden dün söylemedi. haklı olanmı hatalı olanmı sinirlenir benim tavrıma. offf kafamda deli sorular..
napıcammmmmmSakladığı bir şey var gibi biraz yürüdüğünü dün de söyleyebilirdi siz şüphelenince toparlama çalışmış
bence suphelendığın bi durum falan yoksa abartmışsın cnm,zaten anlaşıyoruz hıc yalanına rastlamadım telefonu falan hep ortadadır demişsin..duyuyoruz tv lere bile çıkıyor millet köprülerde isyan ediyor kaç saattir bekliyoruz diye:)Kızlar 1 buçuk senelik evliyim. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlarımız yok.eşim evine bağlı. istanbulda oturuyoruz. fakat dün işten biraz geç çıktı yarım saat kadar. en son konuştuğumzda bana otobüse binicem dedi ve 45 dakikalık yolu 4 saatte geldi. çok sinrlendim bağırdım çağırdım trafik vardı dedi ama çok sakin. üste çıkmaya çalışıyor fakat inanmıyorum.sizce abartıyormuyum
ama burdan biri yazmışki aynı saatlerde aynı yolu bende gittim öyle bir trafik yoktu demişbence suphelendığın bi durum falan yoksa abartmışsın cnm,zaten anlaşıyoruz hıc yalanına rastlamadım telefonu falan hep ortadadır demişsin..duyuyoruz tv lere bile çıkıyor millet köprülerde isyan ediyor kaç saattir bekliyoruz diye:)
evham yapma
akbil dökümünü çıkar dediğimde baya bi sessizleşti böyle birşey varmıymış dedi. varmış akşam konuşalım dedim. akşam mevzusunu hiç açmadıHemen en kötüsünü düşünmeyin
Şimdi fazla üstüne gitme bu olayı unutmuş gibi yap ve takipte kal. Belki de sana sürpriz hazırlıyor bekle bakalım biraz.akbil dökümünü çıkar dediğimde baya bi sessizleşti böyle birşey varmıymış dedi. varmış akşam konuşalım dedim. akşam mevzusunu hiç açmadıacaba üstelesemmi bunu
peki öyle yapayım artık. inşallah öyledir..Şimdi fazla üstüne gitme bu olayı unutmuş gibi yap ve takipte kal. Belki de sana sürpriz hazırlıyor bekle bakalım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?