Kafam cok karıştı

babutsa_0607

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
1.033
2.996
133
Merhaba arkadaşlar.
Bir dönem beraber olduğunuz, size kötü davranan, sizin de kötü sözler ettiğiniz biri sizi heryerde engelledi diyelim l*nkedin hesabina kadar. Daha sonra siz o kişinin watsapta engelini kaldırdığı gördünüz. Yazdınız okudu ve cevap vermedi. Aradan 2 ay geçtikten sonra engelli oldugunuz her yerden engelinizi kaldırmış, watsapta resmini herkese açmış. Ne düşünürsünüz ?
Aslında pek bir sey düşünmemek lazım ama sormak istedim

Bazen öyle olur hayatta insanlarla barışırsınız engellemenin saçma olduğunu görürsünüz .çünkü hayat iyi gitmiyordur.belki Yazar sana ama sen şakın yazma ona .kendi değerini düşürme

zaten ilk anda silerim gider, aylarca onu stalklayıp her şeyinden neden anlam çıkartmaya çalışayım ki.
Bende Stall hastalığı var galiba. Aslına bakarsan mantıklı düşününce olmaması ikimiz için de çok daha iyi. Ama bu ger*zekalı yine açmış engelleri.ama mesela watsapta numaramı silmiş mi bilmiyorum.çünkü başkasından bakınca da anıları görünüyor.ama ben bu süreçte hiç yazmadım. O da yazmadı.

Sizinle iletişim kurmak istese mutlaka size yazardı bence. Engelleri kaldırıyor olmasının sebebi aranızdaki kavganın artık zaman aşımına uğramasından kaynaklıdır. Ben de arada girer engellediğim kişileri instagramdan kaldırırım. Zaman aşımına uğruyor ve artık engelli olmasının bir anlamı kalmıyor..

N nameless1 aslında engellemesini, birdaha acmamasini, Acar'a olacakları söylemiştim.ama açmış yine de. Ama dediginiz gibi istese yazardı. Belki de önceden ben her açtığında yazıyordum acaba yazmami mi bekliyor gibi aptal sanrilara kapiliyorum.ama yazmak isteyen yazardi...

Hangi sebeple ayrıldınız bilmiyorum. Bu yüzden asla yazmayın, böyle yapın gibi bir tavsiye veremeyeceğim. Bazen ilişkiler kötü bitmeyebiliyor. Ortadaki ayrılık sebebi elle tutulur bir sebep olmuyor ve ileriki zamanlarda iki kişinin tekrardan bir araya gelebilme şansı oluyor. Bence ona yazmadan önce aranızdaki ilişkiyi değerlendirin önce. Size karşı nasıldı, ortak yönleriniz çok var mıydı, asla affedemeyeceğiniz bir hata yaptı mı, sizi sevdi mi, sizi aldattı mı vs. Bu soruları kendinize sorduğunuzda mükemmel bir ilişkimiz vardı, sudan sebepler ile ayrıldık diyorsanız eski sevgilinize yazın. En azından içinizde kalmaz. Fakat sizi üzen, kalbinizi kıran biri ise yazmayın değmez..

N nameless1 çok fazla kötü şey söylendi. Hani aldatma falan yok ama saygı da kalmadı.bu engelle dediğim zaman da ben yazmıştım ve bana yazma dedi.yani yazsam sa bir şey değişmez bence artık zaten istemediğini söyledi

Ben olsam numarasını çoktan silmiştim engeli kaldırdığını bile farketmemiş olurdum. Boş iş.

Bazen kavga esnasında ağzımızdan istenmeyen kelimeler çıkabiliyor.. Fakat sevgiliniz bütün ısrarlarınıza rağmen gürüşmek istemiyorsa yapılabilecek bir şey yok.

Noldbtt bende de engelli olarak duruyordu.numarasi kayıtlı değildi.ama komple sildim şimdi.ben de kaldırdım engelini.evet çok boş is. Bu kadar zamanda ilişki bi düzene oturmadiysa Hayır gelmiyor. Ki zaten çok fazla anneciydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…