Kafam çok karıştı :(

Hepatit b taşıyıcısı ise size bulaştırmaması için iğne olmanız lazım. Doğum yapınca da çocukların takip edilmesi ve onların da iğne olması lazım ama kem küm ettiğine göre kendisine cinsel yolla bulaşmış olabilir. Ortak havlu, macun, yemek gereçleri vs ile de bulaşanı duydum ya da kan yolu ile bulaşanı da. Mutlaka onun bir açıklama yapması lazım
Soruyorum bana unuttugunu aklına gelmediğini söylüyor, bilerek yaptigim birsey degil yillar önce bitmek üzere demis doktor unutmus. İnanmadim ve ne yapacagimi bilmiyorum:(

ben kendı hepatıtı hakkında bılgı sahıbı bıle olmayacak kadar ılgısız ve bılgısız oldugu ıcın sogurdum
belkı aklına gelmemıs olabılır ya da bılgısız oldugundan hangı konu sebebıyle soylemesı gerektıgını dusunmemıs olabılır bunu anlarımda
bu salak yerıne koyar gıbı b den c ye gectı orda w x oldu falan :D
te allahım ya der yuzune kapatırdım sanırım telı

boylelerıne katlanamıyorum cunku

Bildiğim kadarıyla hepatit türleri arasında geçiş yok ve c en hafifi değil. Yani a-b-c diye hafifleyerek gitmiyor. Tamamen farklı bulaş yolları olan farklı hastalıklar.

cinsel yolla bulaşan hepatit b diye biliyorum. Onun için de evlilik başvrusunda test yapıp sizi bilgilendiriyorlar zaten.

Herhangi bir sebepten hepatit kapmış hasta olmamış, semptom göstermemiş olabilirsiniz. Elleri iyi yıkamamak, temiz olmayan su içmek vs. hepatit kapmanıza sebep olabilir. Olur da test yaptırır ve pozitif çıkarsanız sadece nişanlınıza bağlamayın durumu.
Sizi şöyle düzelteyim türler arasında geçiş var ailemde b den c ye dönüp vefat eden iki kişi var.

Konu sahibi benim babam hepatit b bunların aşısı var bağışıklık kazanıyorsunuz ki annemde veya kardeşlerimde çok şükür hastalık yok.

Aslında korkacak bir şey yok ama nişanlınız c ise durumunun kötü olması gerekir ki karaciğer nakli bile gerektiren bir durum. Bence bu kısmı iyice öğrenin.

Soruyorum bana unuttugunu aklına gelmediğini söylüyor, bilerek yaptigim birsey degil yillar önce bitmek üzere demis doktor unutmus. İnanmadim ve ne yapacagimi bilmiyorum:(
Hepatit b vs bitmez ki. Sizi niye salak yerine koyuyor bu adam? Sanki ıssız bir adada yaşıyorsunuz da ne derse inanacaksınız

Sizi şöyle düzelteyim türler arasında geçiş var ailemde b den c ye dönüp vefat eden iki kişi var.

Konu sahibi benim babam hepatit b bunların aşısı var bağışıklık kazanıyorsunuz ki annemde veya kardeşlerimde çok şükür hastalık yok.

Aslında korkacak bir şey yok ama nişanlınız c ise durumunun kötü olması gerekir ki karaciğer nakli bile gerektiren bir durum. Bence bu kısmı iyice öğrenin.
Annenizde yokmu bu biraz içimi rahatlatti. Bilmiyormus tam ne olduğunu :( yani küçükken gecirdim askere giderken gecis döneminde cok az demis doktor. Umarim bana da geçmemiştir cinsel yakinlasmadan dolayi. Bu virüs yüzünden hastaneye de gidemiyoruz malesef, onada bisey olurmu diye korkuyorum, kendime de geçmiş olma ihtimali beni uzuyo. Tesekkur ederim

ben kendı hepatıtı hakkında bılgı sahıbı bıle olmayacak kadar ılgısız ve bılgısız oldugu ıcın sogurdum
belkı aklına gelmemıs olabılır ya da bılgısız oldugundan hangı konu sebebıyle soylemesı gerektıgını dusunmemıs olabılır bunu anlarımda
bu salak yerıne koyar gıbı b den c ye gectı orda w x oldu falan :D
te allahım ya der yuzune kapatırdım sanırım telı

boylelerıne katlanamıyorum cunku
Bende arastirmayan neyin ne oldugunu kime nasil sorumluluklari olduğunu bilmeyen biriyle devam etme konusunda kararsizim. Ben çünkü ne olsa Cok arastiririm sadece hastalik için degil. Ne biliyim ya:(

Annenizde yokmu bu biraz içimi rahatlatti. Bilmiyormus tam ne olduğunu :KK43: yani küçükken gecirdim askere giderken gecis döneminde cok az demis doktor. Umarim bana da geçmemiştir cinsel yakinlasmadan dolayi. Bu virüs yüzünden hastaneye de gidemiyoruz malesef, onada bisey olurmu diye korkuyorum, kendime de geçmiş olma ihtimali beni uzuyo. Tesekkur ederim
ne annem de ne kardeşlerim de yok aşısı var korkmayın.

Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama evlilik yoluna girmişsiniz böyle bir şeyin söylenmemesi çok yanlış. Biz nişanlımla çocuk yaşta sevgili olduk onun da bir kronik hastalığı var cinsel yolla bulaşan bir şey de değil ama o çocuk yaşında akıl edip bana anlattı. Kusura bakmayın ama nişanlınız sizi umursamıyor gibi hissettim, inşallah sakladığı başka şeyler de yoktur

Back
X